Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Оооох, як мені це знайомо... Тільки у нас навпаки, коли сусід палить на своєму балконі, нам в кімнату так затягує, що ахтунг-ахтунг. І нічо ж не скажеш - він в себе вдома.
    Ще й після того, як міняли проводку і чоловік виводив самий грубий дріт до щитової , з сходової клітки часами затягує цигарковий дим.
    Зате після того, як я вперто розвішувала оголошення щодо паління в ліфті, хоч це припинилося. Правда, не знаю, чи надовго.
    От би цигарки стали коштувати 100 грн за пачку:girl_tender:. (Але не через інфляцію, а щоб люди стали здоровішими).

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

В нас теж є любитель курити по дорозі з квартири на вулицю. Як вийде назустріч то обригатись можна від того смороду((((((

Надіслано від мого Lenovo S90-A, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Chekay

Chekay Well-Known Member

Борони Боже, в важкі часи 90-тих років наш сусід по сходовій клітці, видно не маючи грошей на нормальні цигарки, крутив їх з якогось самостійно добутого/висушеного тютютну, той сморід я ще і досі пам'ятаю, то ні в яке порівняння з цигарками не йде, але позабивати тих курців по піїдїздах-ліфтах я теж не проти, бо аж мене тіпає як треба зайти в ліфт з дитиною, а там аж туман стоїть і за тих пару секунд в ліфті просмерджується одяг і волосся...... і найгірше що дитина тим дихає:girl_devil:

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

О-о-о, і я б тих ліфтокурильщиків забила! Я одного разу навіть "виписала" прямо дивлячись в очі дядечку , що він мало тою папіросою не вдавився :girl_haha: І потім ще щось тихенько белькотав "та я... то не я... хто вам сказав, я тільки отут внизу в під"їзді курю, я в ліфті не курю..." Ага, ага "не курю" - то в мене зорові галюцинації певно були :girl_crazy:
    А от мужа не буду забивати, не дивлячись на то що він щодня робить всякі-різні ремонти іншим людям, а у нас вдома на кухні кран вже 2 місяць протікає :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 1
  5. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

А в нас і ліфта нема :girl_cray: точніше, його не запустив забудовник. Напевно він сам не знає, які матюки може придумати жінка, йдучи на 6 поверх пішки з дитиною, та ще й сумками в зубах :girl_devil: Літом мала якось 2-3 поверхи йшла сама, а тепер - істерика і все :cry:

6. wind

wind New Member

7. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Якби то було так просто, я б тут не писала і люди б 8 років пішки не ходили :not_i:
    Гарна ідея. Але в середньостатистичній львівській багатоповерхівці найменше що тій камері зроблять - то заклеять жуйкою :girl_smile:
    Думаю, проблема в свідомості людини, ти ж туди камеру не поставиш....
    От суджу по нашому будинку. Куріння пропускаєм. Йде воно додому, не доходить пару метрів до хати - мусить висцятися на стіну. Або викидають з вікон окурки, обгортки з-під вафель, використані презервативи, ін. непотріб. Що кульочок на сміття позичити? :girl_devil: Є один сусід, який дозволяє собі вишмаркатися зі свого балкону на голову ін. сусіда... Або називається "виніс сміття з хати" - поставив пакет під дверима в загальному коридорі, і воно собі гарненько посмерджує і підтікає... Прикладів безліч :vinsent:

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  8. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

оооо, то мене вже не обурює, просто дивує. Невже зручніше відкривати вікно і викидати на вулицю ніж викинути в смітник? для мене вікно більший напряг, чесно. Ну і чим керуються? Сміття менше виносити?

9. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

в нашому під'їзді живе прибиральниця, яка за всім слідкує, всіх знає і всіх контролює. з одної сторони це деколи нервує, що вона виступає "жандармом", але зате в нас принаймні який не який, але є порядок. колись навіть, після ремонту, на кожному поверсі фіранки на коридорних вікнах висіли, і вазонки стояли. Потім то правда все чи пропало, чи позабирали самі ж люди, які то ставили, але спогад лишився:)
    Ще пам'ятаю, колись в дитинстві я з сусідом кидала паперові літачки з балкону (це був перший і останній раз, просто було цікаво подивитися, які ті літачки летять з 9 поверху:). І от зробила я такий літачок з якоїсь своєї контрольної роботи, де писало моє прізвище. Прибиральниця той літачок знайшла, розвернула і прочитала. Потім звісно мені добре від неї дісталося, я навіть плакала і боялася її. То так треба думати з чого ті літачки робити.:)
    Ні звісно, дивує мене коли люди смітять в себе ж в ліфтах чи під'їздах. То ж виходить, що вони самі собі під ноги те сміття кидають, де їх логіка? Вони ж самі потім можуть на те сміття наступити, чи їх діти в тому смітті бавитися. От так не думають ні про себе, ні про інших.

• Подобається Подобається x 5
  10. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

11. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Наші сусіди (забезпечені і з вигляду дуже благопристойні люди) теж регулярно виставляють свій смітник на сходову.
    Напевне, щоб не смерділо в хаті. Ну та, ну та, а на сходовій хай собі смердить. :girl_devil:
    І ті патьоки ніхто, єстєссно, не миє (прибиральниця в нас так собі).
    Ті ж сусіди недавно доробляли щось там по ремонту, будівельне сміття на сходовій клітці вже певно місяць лежить. І всі двері в пилюці. Я не могла зрозуміти спочатку, в чому справа, а муж мене просвітив - виявляється, їхній майстер керамічну плитку для укладання в загальному коридорі різав.
    А з вигляду - дуже і дуже респектабельна сім"я. Якби не бачила на власні очі, що то їх смітники і їх ремонти - подумала б на когось з інших двох сусідів, але не на них.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  12. Valyushonka

Valyushonka Well-Known Member

А я сусідів які трясуть свої шмати з балкону

13. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

В нас сусіди так робили теж. Мій чоловік, як таке бачив, дзвонив в двері і просив забрати. Часом сварився. Тепер ніхто не виставляє

14. arushka

arushka завжди досягаю мети

Мої сусіди сміття не виставляють, зате виставляють взуття (в нас немає коридорчиків на 2 -3 квартири, як є, наприклад, в батьків, і де власне всі роззуваються. Тут прийнято роззуватись в себе в хаті)
    Отак виходить хтось з ліфта, навколо суцільний гламур, а рядочком стоять шлапаки різних моделей, розмірів і ароматів(( Десь розумію, чому так роблять- вони поклали в коридорі чорну! глянцеву! плитку, на якій видно навіть бруд, якого там нема, то тепер провітрюють своє взуття по 5 годин в коридорі, потім миють те взуття (в коридорі) і забирають:girl_crazy:
    Зате навіть дитина 2 роки надресирована роззуватись майже під ліфтом

Останнє редагування: 17 Листопад 2015
    • Смішно Смішно x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

• Смішно Смішно x 12
    • Подобається Подобається x 7
  16. Freedom UK

Freedom UK Well-Known Member

О, яка актуальна тема ро курців. Ми живем на 3му поверсі 9типоверхівки, і от з кожним днем мені все більше хочеться мати свій будиночок подалі від сусідів (хоча я така любителька міста, ага :)).
    В цьому місяці двічі вже "нападала" на сусіда знизу. Один раз він та 2є молодиків курили між 2 та 3 поверхом, дивлячись в наглухо закрите вікно. Я ледь протягла дитину, думала задихнусь (я на 9му місяці В, дитині 3 роки). Тоді я обійшлась іронічними висловами в їх адресу про слабкість,залежність, пухлини, імпотентність... У мене просто слів не було, хотілось просто якоюсь арматурою потрощити і цигарки, і ту площадку. Гормон агресії взиграв, вдома валерьянкою себе вгамовувала від своєї безпорадності.
    І на днях спускаюсь гуляти з дитиною, і як раз спускається сусід, тримаючи в руках незапалену цигарку. Ну ніби все ок. Буде курити на вулиці - питань нема. Та де там! Бере, запалює, і весь наш шлях починає наповнювати тютюновий дим. Між нами відстань метрів 5, я його окликаю (ніби нормальний дядько, років трохи за 40) - "у Вас що, нєдєржаніє, не можете потерпіти до вулиці?". Він здивовано зупиняється вже в вихідних дверях, ввічливо тримає двері, щоб мене з дитиною пропустити... і все би нічого, тільки ж в ЦЕЙ ЧАС він димом від цигарки наповнює простір підїзду і власне наш прохід! Теж йому висказала, ніби і голосно, але про його здоровя та розумові здібності. І шкода ту людину, що так залежна (в мене мама 7 років кидала курити..:sad:), але і самій дихати..
    От таке воно життя в квартирах. Приходиться терпіти багато незручностей.

І момент про сміття. Я можу виставити сміття по-під двері - майже кожен раз так роблю. Але, тривалістю до 5 хвилин - тобто на час вдягання верхнього одягу та взуття собі та дитині. Якщо пакет для сміття порвався - то запаковую в звичайний цілий великий, підтьоків ми не залишаємо :). Це зручно, щоб не повертатись взутим до квартири на кухню за пакетом. І взвгалі не розумію, як люди виносять сміття, кои з пакету ллється(давно вже такого не бачила в нашому підіїзді/дворі). Або упаковуйте в інші пакети, або в відрі можна винести. Підтьоки же починаються ще в коридорі в квартирі у власника сміття - невже це комусь приємно?

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  17. Ahaha

Ahaha Well-Known Member

Ми не лишаємо взуття в коридорі, але визуваємось за порогом, і одразу ставимо взуття в шафу, нам так дуже зручно і справа не в тому, яка у нас підлога, а просто для чого додавати собі зайвої роботи. Це ще пішло у нас з тих часів коли діти були повзаючі і все брали в рот. Я думаю, що якщо у Ваших сусідів дитина 2 роки, то вони це роблять по тій же причині, інша справа, що можна було б їм якось і облаштувати в хаті місце для взуття.
    І так само як тут писали вище, що лишають сміття в коридорі на 5 хв, поки вдягаються то я так виставляю кросівки, поки хожу забирати сміття:girl_crazy:

18. arushka

arushka завжди досягаю мети

там реально підлога - мрія домогосподарки-мазохістки, я б застрелилась через тиждень:girl_crazy:
    але най там, воно мене сильно не напрягає, я тепер чоловіку кажу, як натрусить мені болота, то заставлю в ліфті роззуватись:d23:

ми колись потрапили до знайомих знайомих в Закарпатті
    Сім"я жила в халупі (вхід через гараж, за яким добудовані 2 кімнатки-комірчини і кухня), а навпроти -вимуруваний особнячище на 2 поверхи, в якому все було понакривано простинями, щоб порохами не припадало, і тільки при вході на лавці сушилось тісто на домашню лапшу. Дальше тої лапші ніхто не ходив, нам, як виняток, провели екскурсію особняком:girl_crazy:

• Смішно Смішно x 4
  19. Alicia

Alicia Well-Known Member

• Смішно Смішно x 8
    • Подобається Подобається x 2
  20. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Переважно ті особняки вони використовують коли хтось помре, тоді там лежить мрець, а живуть всі 10 чоловік в сарайчику 4х3, і їм так добре...

• Інформативно Інформативно x 2