То так буває, коли все на купу. Дуже Вас розумію, бо в мене коли дитина хвора, я тоді дивлюсь на речі якось по-іншому. Загострення... Коли жінка бере багато на себе, то їй і тягнути приходиться багато. Розслабтесь, залиште чоловікові кавалок відповідальності. Ну навіщо йому за щось переживати, якщо Ви переживаєте за все? Почніть ділитись відповідальністю після того як мала виздоровіє. То є важко, бо здається, що так добре як Ви того вже ніхто не зробе, але незамінних людей нема, тому... Є люди, яким треба виспатись для того, щоб потім бути дієздатними))). В мене брат може проспати на роботу, і це при тому, що на роботу йому на 14-00. Він в мене такий, спати може будь-де і будь-коли, навіть перед вступними іспитами мало їх не проспав))). Спробуйте то використовуваати у свою користь - поки чоловік спить, Ви від нього відпочиваєте))).
Зла, як 1000 чортів Подзвонили мені сьогодні в обід монтери з Телкому і сказали, що в 16-30 приїдуть по нашому виклику подивитися в чому проблема з нашим інтернетом. За ті проблеми з нетом теж забилам би. 17-45нікого нема, ніхто не дзвонить, на гарячу лінію додзвонитися не можу, ті дибіли ( вибачте дівчата) трубки не беруть. Я всі свої плани пере...ала. А за годину могла то все зробити. Ну от як так можна? Тепер я псіхую, настрій зіпсований, справи недороблені. Ну от як так можна? І шо їм зробити, як в кінці-кінців приїдуть? Маю бажання не впустити і най завтра знову сюди їдуть. Але завтра знову зіпсують мені день. В колл-центр таки додзвонюся хай там що.
Додзвонилася в колл центр. Можу сказати тільки одне - АФІГЄТЬ Поговорила, результат: на моє запитання "куди можна поскаржитися?" отримала відповідь" ну от приїдуть монтери їм і поскаржитеся, ми колл-центр і надаємо технічну допомогу, а не приймаємо скарги". Занавєс
Заходжу у ванну, а там чоловік колупається в кранах. Тих, що воду перекривають. Питаю: "Що робиш?", - "крани прокручую. Їх треба час від часу прокручувати, щоб не закисали", -"І ти то вирішив робити пів одинадцятої вечора?". До слова, в хаті живемо вже майже рік, і до того ті крани він не прокручував. Через трохи забігає на кухню "Всьо! Пі...дєц! Кран зламав! То ти накаркала" А? Нормально? В хаті вода перекрита. Він зранку визбирався на роботу, і прийде коли вже зіроньки світити будуть! Нє.... та то нема іншого слова... ХЛОП - ТО ДІАГНОЗ!!!
Накипіло! Позабивалам би! 1. Того чоловіка, який вийшов на сходову клітку і вже запилив цигарку, а потім вийшов з під"їзду і попрямував по своїх справах Невже тих декілька секунд спасе, щоб починати палити в під"їзді?! 2. Ту скотину яка на сходовій клітці викинула розірваний мішок зі сміттям 3. Того таксиста-нелюда який так поспішав, що на переході збив дівчинку-студентку (добре, що все обійшлось легким забоєм) 4. Того начальника, який економить на всьому що можна і не можна, а зекономлене витрачає на себе та свій маєток
+1. Поламала Я недавно швабру (ну, сила є, чуття - нема). Чоловік подивився і каже, то легко зремонтую: кріплення виточу і заклепаю. Пройшов тиждень, разів зо 5 нагадувала і шо? Далі швабра поломана, а я на колінах по 3 рази на день мию коридор і ванну. Сьогодні була в Ашані, питалася чи він швабру зремонтує чи купити нову. Казав, забере мене з магазину і поки я буду гоувати вечерю він зремонтує швабру. І шо? Вечеря з"їджена, а швабра і далі не поремонтована
Епопея продовжується! Вчора купив мій чоловічок нові крани, довго у ванні їх крутив. Обійшов всіх сусідів у пошуках паклі, ще чогось там. Милися ми з малою чуть не о 12 год. ночі. Бо тссс! Тато ремонтує крани. Навіть в той час встиг всім навихвалятися що він "щось робить в хаті" Отже. Готові? Вода далі пепекрита. Підтікає з тих кранів
Можливо допоможе фум-лєнта (сантехніки знають що то таке), або забагато паклі, або крани трохи косо стоять. Ну і да, мстіть піцою собі коханій.
Нє, ну а чо. Всі пишуть про своїх чоловіків, то і я не буду відставати. Пожаліюсь. Вже пів року прошу свого чоловіка прикрутити вішак на стіну, щоб було де куртки (і мої сумочки) вішати. А толку. І що саме цікаве, що то постійно таке, коли мова заходить, щоб прикрутити якийсь гачок. Треба ще пів року просити, поки буде виконано. Якби могла, то я вже сама прикрутила. Але 1000% знаю, що швидше стіну вивалю, ніж прикручу, бо капец як боюсь всяких дрельок, шуруповертів, і тому подібних.
Десь почула, що чоловіка не потрібно щось просити зробити більше ніж 3 рази, якщо він після третього прохання не виконає, то покликати майстра, іншого помічника, чи сусіда. Чоловік, побачивши, що хтось інший виконує його роботу візьме собі на замітку, йому стане незручно, і він вже в майбутньому буде все робити сам. Але не знаю, ще такий метод не використовувала на практиці
Є інший метод- тре один раз сказати, і якщо не зробить, то не нагадувати-пиляти, а підібрати підходяящий момент( ну кожна свого чоловіка знає) і тоді сказати. Власне, не просити, а сказати. Виходить що і ви не піляєте його, і одночасно й не просите... В нас діє нормально такий "метод".
Так це теж нормально, не все ми робимо власноруч, головне, щоб результат був, найгірше - це якщо людина каже "я сама", але нічого не робить, має купу відмазок, і ще й при цьому образиться, якщо все ж покличуть майстра.
забила м би своїх сусідів, які курять у витяжку!!! В нас вентиляція якась дурна, бо всі запахи йдуть не вгору, а вниз(( а мені то нюхати... аж голова болить від того смороду(( ну невже то таки приємно курити в хаті, а потім самому в тому смороді бути? та вийди на балкон, нє, то треба насмердіти на всіх!!!
а може. то напевно телевізор на кухні був включений, а я пробігала поруч і одним вухом то почула, але вже і не розбиралася більш детальніше