Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

То так буває, коли все на купу. Дуже Вас розумію, бо в мене коли дитина хвора, я тоді дивлюсь на речі якось по-іншому. Загострення...
    Коли жінка бере багато на себе, то їй і тягнути приходиться багато. Розслабтесь, залиште чоловікові кавалок відповідальності. Ну навіщо йому за щось переживати, якщо Ви переживаєте за все? Почніть ділитись відповідальністю після того як мала виздоровіє. То є важко, бо здається, що так добре як Ви того вже ніхто не зробе, але незамінних людей нема, тому...
    Є люди, яким треба виспатись для того, щоб потім бути дієздатними))). В мене брат може проспати на роботу, і це при тому, що на роботу йому на 14-00. Він в мене такий, спати може будь-де і будь-коли, навіть перед вступними іспитами мало їх не проспав))). Спробуйте то використовуваати у свою користь - поки чоловік спить, Ви від нього відпочиваєте))).

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • мімімі мімімі x 1
  2. flame

flame невгамовний експериментатор

Зла, як 1000 чортів:girl_devil: Подзвонили мені сьогодні в обід монтери з Телкому і сказали, що в 16-30 приїдуть по нашому виклику подивитися в чому проблема з нашим інтернетом. За ті проблеми з нетом теж забилам би:girl_devil:. 17-45нікого нема, ніхто не дзвонить, на гарячу лінію додзвонитися не можу, ті дибіли ( вибачте дівчата) трубки не беруть. Я всі свої плани пере...ала. А за годину могла то все зробити. Ну от як так можна? Тепер я псіхую, настрій зіпсований, справи недороблені. Ну от як так можна:girl_mad:?
    І шо їм зробити, як в кінці-кінців приїдуть? Маю бажання не впустити і най завтра знову сюди їдуть. Але завтра знову зіпсують мені день.
    В колл-центр таки додзвонюся хай там що:girl_feminist:.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  3. flame

Додзвонилася в колл центр. Можу сказати тільки одне - АФІГЄТЬ:girl_devil: Поговорила, результат: на моє запитання "куди можна поскаржитися?" отримала відповідь" ну от приїдуть монтери їм і поскаржитеся, ми колл-центр і надаємо технічну допомогу, а не приймаємо скарги".
    Занавєс:hang1:

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Заходжу у ванну, а там чоловік колупається в кранах. Тих, що воду перекривають. Питаю: "Що робиш?", - "крани прокручую. Їх треба час від часу прокручувати, щоб не закисали", -"І ти то вирішив робити пів одинадцятої вечора?". До слова, в хаті живемо вже майже рік, і до того ті крани він не прокручував.
    Через трохи забігає на кухню "Всьо! Пі...дєц! Кран зламав! То ти накаркала" А? Нормально?
    В хаті вода перекрита. Він зранку визбирався на роботу, і прийде коли вже зіроньки світити будуть!
    Нє.... та то нема іншого слова... ХЛОП - ТО ДІАГНОЗ!!!

• Смішно x 13
    • Погоджуюся x 12
    • Подобається x 8
    • Зе бест! x 2
    • мімімі x 1
  5. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Зато є привід позапланово замовити піцу, собі нещасній :)

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • мімімі мімімі x 1
  6. lilochok

lilochok Well-Known Member

Накипіло! Позабивалам би!
    1. Того чоловіка, який вийшов на сходову клітку і вже запилив цигарку, а потім вийшов з під"їзду і попрямував по своїх справах
    Невже тих декілька секунд спасе, щоб починати палити в під"їзді?!

2. Ту скотину яка на сходовій клітці викинула розірваний мішок зі сміттям

3. Того таксиста-нелюда який так поспішав, що на переході збив дівчинку-студентку (добре, що все обійшлось легким забоєм)

4. Того начальника, який економить на всьому що можна і не можна, а зекономлене витрачає на себе та свій маєток

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 4
  7. Raven

Raven Мама малятка

і в наглу залишити пусту коробку на кухні

• Подобається x 5
    • Креативно x 2
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
  8. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

плюсуюся. і то не лікується. зла я трохи:girl_devil:

9. flame

+1. Поламала Я недавно швабру (ну, сила є, чуття - нема). Чоловік подивився і каже, то легко зремонтую: кріплення виточу і заклепаю. Пройшов тиждень, разів зо 5 нагадувала і шо? Далі швабра поломана, а я на колінах по 3 рази на день мию коридор і ванну. Сьогодні була в Ашані, питалася чи він швабру зремонтує чи купити нову. Казав, забере мене з магазину і поки я буду гоувати вечерю він зремонтує швабру. І шо? Вечеря з"їджена, а швабра і далі не поремонтована:girl_feminist:

Останнє редагування: 13 Листопад 2015
    • Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  10. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Епопея продовжується! Вчора купив мій чоловічок нові крани, довго у ванні їх крутив. Обійшов всіх сусідів у пошуках паклі, ще чогось там. Милися ми з малою чуть не о 12 год. ночі. Бо тссс! Тато ремонтує крани. Навіть в той час встиг всім навихвалятися що він "щось робить в хаті":girl_haha:
    Отже. Готові? Вода далі пепекрита. Підтікає з тих кранів :facepalm:

• Смішно Смішно x 13
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. arushka

arushka завжди досягаю мети

зате яка економія!:connie_pull-pigtail
    і крани тепер не закисші, зуб даю:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  12. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Можливо допоможе фум-лєнта (сантехніки знають що то таке), або забагато паклі, або крани трохи косо стоять.
    Ну і да, мстіть піцою собі коханій. :)

• Подобається Подобається x 3
  13. Inglor

Inglor Well-Known Member

Нє, ну а чо. Всі пишуть про своїх чоловіків, то і я не буду відставати. Пожаліюсь.
    Вже пів року прошу свого чоловіка прикрутити вішак на стіну, щоб було де куртки (і мої сумочки) вішати. А толку:girl_devil:. І що саме цікаве, що то постійно таке, коли мова заходить, щоб прикрутити якийсь гачок. Треба ще пів року просити, поки буде виконано.
    Якби могла, то я вже сама прикрутила. Але 1000% знаю, що швидше стіну вивалю, ніж прикручу, бо капец як боюсь всяких дрельок, шуруповертів, і тому подібних:girl_cray:.

• мімімі мімімі x 1
  14. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

Десь почула, що чоловіка не потрібно щось просити зробити більше ніж 3 рази, якщо він після третього прохання не виконає, то покликати майстра, іншого помічника, чи сусіда. Чоловік, побачивши, що хтось інший виконує його роботу візьме собі на замітку, йому стане незручно, і він вже в майбутньому буде все робити сам. Але не знаю, ще такий метод не використовувала на практиці:)

• Подобається Подобається x 1
  15. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

• Корисно Корисно x 1
  16. flame

• мімімі мімімі x 1
  17. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

У нас не діє. Чоловік сам каже, щоб я викликала сантехніка чи майстра

18. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Так це теж нормально, не все ми робимо власноруч, головне, щоб результат був, найгірше - це якщо людина каже "я сама", але нічого не робить, має купу відмазок, і ще й при цьому образиться, якщо все ж покличуть майстра.

• Подобається Подобається x 1
  19. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

забила м би своїх сусідів, які курять у витяжку!!! В нас вентиляція якась дурна, бо всі запахи йдуть не вгору, а вниз(( а мені то нюхати... аж голова болить від того смороду(( ну невже то таки приємно курити в хаті, а потім самому в тому смороді бути? та вийди на балкон, нє, то треба насмердіти на всіх!!!

• Подобається Подобається x 3
  20. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

а може. то напевно телевізор на кухні був включений, а я пробігала поруч і одним вухом то почула, але вже і не розбиралася більш детальніше:)