Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" В мене виходить лише ножик над смітником, але всеодно тих цифр нема.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" А я не можу знайти 3, 8, 9... і з тим ножиком і тими режимами кака
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" і я їх не можу найти... а шо з тими папюрчиками і ножиком робити........
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Я свої цифри найшла в шухляді, в смітнику, під подушкою, під тумбочкою, під ліжком, і наче на підвіконніку... ще дві цифри незнаю де взяти...
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Я так розумію, що один режим - це все в кімнаті робите-шукаєте use items, а інший, то розглядаєте предмете близько. То включаєте, той, що use items і берете ножик, не вибираєте, а саме берете і мишкою тримаєте і тоді ним ріжете.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" А в записках пише, що код може знайти комп"ютерний експерт (щось типу того) а в іншій питаються чи є дзеркало і ще щось (не знаю як перекласти) Агов, Іспанко, ти де??? Перекладай!!! Тре конче шифр знайти...
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Найшла там одну цифру і один ключ.. Це все чи ще щось має бути? Ще одну цифру треба.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" а для чого тоте радейко? ---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ---------- на папірці пише, що код підбирати в цілковитій тиші... то шо, радийо скрутити..?
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Мені ,ще треба 2 предмети і цифру 9. Поможіть, бо я скоро мишку поломлю.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" "Щоб відкрити ящик потрібна цілковита тиша.Також потрібно знайти ключ.Код може бути проочитаний комп"ютерними експертами.Хай щастить" - то друга частинка записки..зара першу перекладу
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Так....Дивилася. Раніше позабирала там цифри.. Мені лиш 8 не вистарчає... ОООО! Нарешті в другій шухляді знайша останню цифру!! Ура!
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" хтось має той код уже??? і виганяйте мене з тої гри бо то так затягує