Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Я вже всі роки перепробувала і навіть заддом наперед і не знайшла
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" та то мені так коробка для дисків виглядала - я ще тоді не знала, що їх можна переглянути ближче
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" В мене те саме я уже скоро сама так танцювати буду біля того монітора...
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" ти кіно дивилась? там під кінець буде такий хрестик, наводи мишку, чекай, хай кіно переграє, і тисни туди
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Там на стіні,хлопець показує-хрестик.Два рази натисніть і з"явиться сейф.(відео додивіться до кінця)
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" тааак, тоді я ніяк не можу знайти 12 предмет, той що біля шнура має лежати (у стовпчику зправа). Що це? І де воно?
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" я його певно вже разі з пійсять дивиласі і стільки ж на хрестик тиснула)((ніц не стається(((( ну от..вчергове відправило до магнітофона...
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" це ключ до сейфа. включіть комп (чи що там) і в дисководі знайдете
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Знайшла!!! То був ще один ключик у СD програвачі. Во додумались! Іду ще раз дивитись то кіно з пошуками сейфу. Пора вибиратись звідси. Дякую, Макарено. Якось наклацала перед Вашим дописом.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" ти, певно, не витримуєш поки кіно закінчиться і дядько пропаде. Тре тиснути по пустій стіні, але після кіно і приблизно там, де він показував