Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" ура я вийшла з кімнати pingvinov.net/komnata.html правда з деякими вашими підказками
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" А я ніяк не вийду з тої pingvinov.net/komnata.html! Вже всі предмети є! Що з тою коробкою для дисків робити? І що то за файлик? Викрутка двері не викручує? Щось я торможу...може то вже пізня година? Але ж не засну, поки не вийду!!! ПОМОЖІТЬ!!!
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" зібрала 13! І викрутку. А що нею колупати? ПОМОЖІТЬ!!!! ---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ---------- Вже вийшла! Сама "допетрала"! Треба було лиш по натискати мишкою на дверну ручку, а як вона відпаде, туди всунути викрутку!! Хух...тепер можна спати спокійно
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Є дуже хороша забавка Machinarium. Цікава, романтичка, з гумором, але багато математичних задач (можна користуватися хелпом). Дуже всім рекомендую. Але треба скачати інсталку і встановити. В неті можна знайти халявну(machinarium скачать бесплатно). Хто має трохи часу - супер забавка.