Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" так,я пішла спати!Всім дівчаткам надобраніч!! пс.надіюсь завтра МАКАРЕНА знов шось цікаве найде,щоб було весело)))
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" http://www.gameforgirl.ru/escape-games/escape-game-003.html дівчата, ось ця цікава
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" і шо там доки зайшли? я не можу знайти останній кусочок ---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ---------- ви кота нагодували? бо я шось не можу ніяк
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" в мене тако є молоко кота не нагодувала, намалювала картину, розгадала шифр на бумазі і взяла кусочок, намалювала картину получила ключ- кусочок, більше не знаю три кусочки бракує де ви ще найшли ану колітся? ---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ---------- я коьта нагодувала зїжте всьо з тарілки тарілка відлетить на підлогу наляйте молоко буде + 1 кусочок
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" прикольналегенька....сказала я і... застрягла Дівчата шо з тим псом робити?він як увалень ні в ліво ні вправо
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" тарілка є, налити чомусь не можу, ще кусочок є під тумбочкою і лопаткою треба пошкрябати намальовану картину
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" і я не можу останній. лопатка залишилась. налийте молоко в тарілку що впала
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" там тре зїсти яблука і всьо позїдати тоді тарілка впаде на підлогу аж тоді ляти мені тре два ще кусочка що то за букви ви тицяли по нихтам де три лампи висятьі там де голуби там тоже пусті рожеві квадаритики чи то просто так, але як по книжці клацнути голуби є? ---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ---------- там у вас є така кртинка ви її ставите на пусте місце там де диван з псом, але піднесіть подушку пес підніметься потім по трьох картинках поклацайте буде вам фігури трикутник квадарат коло біля стола в урні є свитки бумаг одну розгорніть натикайте ті фігури бумага розгорнеться там кусок Зорянівонько ви пошкрабайте по картині лопаткою буде кусок а де остальні взяли? мені ре два куски де ви їх взяли?
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" все налила молоко, забрала останній кусочок, вийшла з кімнати ---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ---------- пес там для краси ---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ---------- під диваном дивилися?
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" в мене вісім кусків а скіки має бути? Черешка дякую-взяла. ---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ---------- ооо.дякую в мене9 ПРОЙШЛА
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" йой дівчата т ре ще одного під диваном є, молоко щ кицькою є, шифр бумаги є, в тумбочця взяла, з скрині взяла, з якоїсь круглої коробки є, з лопаткою є, а ще де один не придумаал? не кидайте мене скажіть де ще той один?
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Почекайте!!! Я ще одну неможу знайти, допоможіть! Знайшла!!! І вийшла
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" ааааааааааааааа я найшла дякую всім за гру))))) під тумбочкою був той кусочок)))))
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" там щось на китайському маю дві фоти , 4 іерогліфа, якись одлин спорчений ієроглів, писо, і якусь квадратну штукенцію