Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" НЕможу з тим прикладом розібратися - як цифри викидати, і взагалі як вийти з тої задачі? В смислі на що нажимати щоб приклад рішився?
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" натискаєте на ліфчик і на ті стрілочки, щоб зблизити і тоді натискаєте на гордість аполона, якщо ви його вже відломали, і тоді тим всім добром кидаєте в той кутик де листочок є(він є вгорі) Як змогла так і пояснила.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Ой Боже, як я надриваюся зі сміху.....аж сльози течуть... Така класна зборочка
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" дееее???Я не бачу... ---------- Додано в 01:06 ---------- Попередній допис був написаний в 01:05 ---------- Дівчата, вам смішно, а я труси шукаю і знайти не можу!!!
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" На Апполоні на грудях поцокайте. Люди, чо мені задача не рішається?
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" ви по аполону поклацайте,там де його рука... ---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ---------- я больше не могу чого варті ті труси..я вже сама плачу)))
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Ви труси шукаєте, а я через свій сміх всіх своїх розбудила, ото насмішили.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" А я чоловіка ледь не розбудила, так давилася, щоб потихіше Не рішається і все!!! Куда то треба нажимати?!
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" на шо ви так дивились....шо на достоїнство аполона...щоб часом чоловік не застукав)))))
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Давно я так не сміялася, за що ДЯКУЮ Макарені, що завела в таку кімнату Хтось вже вирішив приклад?
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" На фоні венери, нажимаєте спочатку на жовтого чоловічка, потім на хрестик, потім на труси і потім на голову чоловічка