Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Ой старість не радість http://www.anafor.ru/games/quest/adultroom.htm Приєднуйтесь.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Може якусь інакшу, бо для моїх мозгів, щось за складна. Не можу більше нічого зробити.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Я її вже другий вечір "добиваю", майже вийшла і тепер все так просто здається. Віагру знайшли? Давайте я вам все поетапно розкажу.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" про гордість Аполона Змотайте її шнурком і до тої штуки, що крутиться. Я вже вийшла. То розказувати вам чи самі будете пробувати, бо я вже
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Буду дуже вдячна, ну що зробиш що до мене не доходить ніяк. І до речі до мене на ти я ще не дуже стара, тільки підстаркувата.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Розказуйте розказуйте! І до мене тоже можна на ти, я взагалі так сказать юна
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" та гордість так файно скаче)))тільки достати не може шо робити?? і до мене на ти....я совсєм дівчисько)))
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Вчасно я заглянула! Розказуйте. бо мені щось та Аполонова гордість не дотягує до того журналу,кидаю і ніц...
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" - Віагрою нагодувати жовтого чоловічка. - ним (чоловічком) в ту дирочку і випаде "надувна кулька" - в журналі побачите хрестики, то в такій послідовності і ви натискайте на Венеру (вона стане не зовсім суха) п.с. відчуваю себе "ізвращєнкою" -приближуєте кульку і до неї штучку - кулька розтягується - тою кулькою збираєте з Венери воду -наповненою кулькою по журналі, по темних смужках. -на фоні Венери приближуєте чоловічка і одіваєте йому на голову труси, виключаєте його і бачите приклад, в якому є сірі цифри (їх викидаєте) і вирішуєте приклад. Приблизно сс+мммм+(рр+лл). Виходить 4значне число - це код. -знов з Венерою робите таку ж процедуру і збираєте все в кульку. -далі активовуєте чоловічка і натискаєте по черзі ваші букви з журналу, які відповідають такій схемі - H кнопка A дирка C права гр.Венери U ліва -набираєте код в дверях -пхаєте туди кульку (наповнену), потім штучку - двері відчиняються не повністю, потім чоловічка зв"язуєте, бо зі своїм ... певно, не влазиться домовились а 16 вже є? Може неварто було вам ту кімнату показувати))) Все, до завтра.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" віагру нашла,в жовтого человєчка всьо впорядку,в лівчик достоінство зазала і якийсь журнал випав,чєловєчка запхала в дирку і звітам гумова штучка випала..шо тепер........
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" там біля тої біди з диркою нажміть на одвірок дверей внизу і вам зблизиться....і буде віагра ---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ---------- нє,ну повнолітня)))
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" там де та дерев'яна штучка з діркою стоїть ,зліва кусок дверей є, от внизу в кутку клацати, воно має бути. ---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:44 ---------- Ну не можу я той журнал дістати Як ви то робили??
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" А тепер мені розкажіть,як ви то зробили??? ---------- Додано в 00:51 ---------- Попередній допис був написаний в 00:50 ---------- ааа, о как!