Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" бгг я вийшла з кімнати ---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ---------- Точно розказати? чи хочете самі проходити?
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" ну мені точно, бо я уявлення не маю, що то за код має бути... можна на вушко
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Дівчата, а як Ви залізли під ліжко щоб знайти батарейки? Я не встигла почати бавитись, а Еспозка вже вийшла з кімнати. Ото молодчинка! Така шустра!
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Розказую, як додумалась я: код - чотиризначне число. Очевмидно, що якийсь рік - можливо, рік народження автора гри, чи заснування сайту... короче, не довго думавши я почала перебирати принаймні роки 20-го століття. Перебрала не так вже й багато - від 1990 до 1999 - котрийсь з них підійшов там лежить викрутка, нею штрикаєте ручку від дверей удачі другу кімнату не можу, нудить вже від тих пошуків
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" особисто я просто клацала всюди в районі ліжка і попала на то місце, де батарейка.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Плііііз,розкажи,бо мене тут вже трафляєхочу той сейф нарешті відкрити..а то дивлюся те кіно,тицяю в хрестик,а ніц сі не стає...
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Я відкрила сейф і знайшла 13 предмет!!! То викрутка Я вийшла!!! Я одна з 4000-