Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Ну розгадала судоку (дещо різниться від даних відповідей), але не влазиться мені то все брати, а Злючка ще більше заплутала...
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" я так поняла то тре фільтрувати що брати а що не))) а то відгадаєш судоку а там купа всьо і не тиснеться
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" а я якщо зближу якийсь предмет потім не можу повернутися до попереднього розміру. Поможіть, бо вже з декілька разів перегружала ту гру.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" тицяйте внизу по середині ніякої стрілки не появиться но приблизно і ви вийдете з того розглядання придемета
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Макарен а чого заплутала?я кароче патрони збираю щоб в пістолет вставити має бути 9 і вистрілити я так розумію-на тому і буде кінець.А патрони в різних предметах сховані-там той перелік. а я на судоку дибільному застряла і хоч плач
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Ех... складала складала те судоку і під кінець бачу - цифри не сходяться Нехочу то спочатку...
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" А тому що я все сама робила, методом спроб і помилок, а тут відповіді і я тільки туди дивлюсь...
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" де той перелік боя знайшла один патрон в магазині пише має бути 9 де перелік ви бачите не бачу ---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ---------- як ви його відкрили?
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" в мене пять пуль і я застряла на судоку ---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ---------- вмикаєте звук і цикаєте на цифри-та яка правильна,матиме трохи інший звуктрішки голосніший.гроші з сейфу непотрібні лише пулька
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" я взяла пульку з кишені піджака.в правій кишеньці.збільшти зображення і цикаєте на пульку (вона випирає з кишенькі.) 1-й - под подушкой 2-й - под кроватью в конфетной обертке 3-й - на стеллаже слева от сундучка 4-й - под лампой за скрепкой 5-й - в мед. коробке 6-й - под камушками в сундуке 7-й - в жакете 8-й - в помаде 9-й - в сейфе
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Взяла в аптечці стретоскоп і нажимала на кнопки сейфа ним,там почуєте... У мене вже 7 пуль. ---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ---------- а чим тицяли?Лупою?Я щось тицяю і нічого. А де та помада?Маю вже 8 куль.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" помада справа від сейфу. в мене сім-на стелажі ніц немає,а сундук незнаю як відкрити просто тицнула на кишеню зробили правою кнопкою миші-збільшити масштаб)і тицнула на те місце і усьо.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Всьо!Я пройшла!Дякую всім. ---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ---------- Взяти ножниці і розрізати ведмедя
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Я скачала прогу-і рішила судоку А як ви ті камінці повикладали з сундучка????????в мене місця нехватає
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Мені хтось скаже як місце звільняти чи то барахло викидати? Чи я маю п"ятий раз судоку розгадувати?