Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" скажіть де ви шлунок взяли десь в церкві я так поняла а де? бо я відкрила той в прохід в стіні і так поняла там тре шлунок вліпити а в мене його нема(((( поможіть плізззз ---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ---------- а то серце з вогню в церкві вийшло)))) а шлунок де взяли?? ну скажіть пліззз
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" в мене мозок в кімнаті де камера,тільки шо писала шо робити треба ---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:48 ---------- а хто в тій кімнаті де я силку дала?
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Я вже теж з вами. Робота вашого пройду пізніше, а по тій останній ссилці в мене якісь самі футболісти виходять. Що то має бути?
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" то і є по-нашому шлунок. А мені би тепер туголоволомку відгадати
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" То серце:0 його треба поставити на місце - в кімнаті з метро в підвалі.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" ви мене зараз ...... я відкрила то вікно там мозок і ще якісь патички сині їх можна причіпати і відчіпати то тре їх якось позрухувати щоб той шлунок запхати? тіко не сваріться на мене, я щось нині торможу
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" так тре переставляти щоб мзок піднявся)) ---------- Додано в 18:03 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ---------- -------------------------------------------------------------------------------- http://www.mousebreaker.com/games/beingone/playgame#bad хто тут є????????відгукніться
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Не знаю. Вже третій раз по ссилці проходжу і все теж - футболісти (мультиплікаційні), один навіть з поломаною ногою. п.с. Може то мені не варто навіть починати? Вже хтось грає? Може маєте іншу чи мені шукати? Може ще раз скиньте...
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" щось я в нову забавку не можу зайти, напишіть як вона називається може так найду
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Та вже навіть не кажу. Знов те саме, тобто воно починає вантажитись, потім йому щось перемикає і чік - футболісти. Може цю http://www.2keysgames.com/games/escape_pink_room.html
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" ну так яку далі граєм? я поняла там просто кажете назву і заходимо, бо по тій ссилці, що футболісти не т ре кінець той писати bad#