Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" А ви її помили? Тре в ванні встакані, потім папером витерти і тоді вона стане зелена і ляже на картину
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Та вже не в стакані, вже сама і квіти з'являються, як вона перевертається...
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" маю 2 кружечка з буквами і немаю поняття де знайти третій! п.с. і ще в мене мишка страшно блимає в тій грі. То лише в мене?
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" в мене нормально!! ви шось з гарбузами зробили??бо ту там де написано LOW,я вже тоже маю.. ---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ---------- після того як перевернулась в мене зразу сейф відкрився.або може я ше поклацала поньому і все..
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" гарбузи треба так понатискати, щоб загорілись усі. Останнім гарбуз посередині і там є другий кружечок, а третього МА???
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" я нажала всі засвітились крім того шо посередині,а коли на нього нажимаю то побокам зникають...
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" А ви відслідкуйте які світяться якщо натискати певні кнопки і залиште незасвіченими посередині вгорі, посередині внизу, і посередині по боках, ну і відповідно сам посередині. Він і відповідає за ті незасвічені, то його й останнього натиснете.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" всьо нарешті з гарбузами справилась...а шо з тою картиною і листочком робити*? ---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:29 ---------- La esposa,вас шось давно не чути!!!!де ви там??
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Дівчата, де ви зараз? Які гарбузи? Киньте, будь ласка, посилання, бо мене трохи не було і "потєралась" я
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" http://flash-quest.com.ua/game.php?id=helloween&l=ru буль-ласка.... ---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ---------- ну шо хто де???хтось вже розібрався з тою кімнатою?
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Наступну можете цю пройти - досить реально http://mofuya.com/flash/quiant_en.swf
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" дівчата пройшла третю кімнату ще вчора, але були якісь проблеми з базою даних, так і не змогла написати, по правді вона найцікавіша, а з тою жабою наммучилась довго)))) замок мені щось не сподобався((( яку зараз граєте, бо бачу купу ссилок не пойму