Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" В коробочку зверху поставте 2 колечка і сигарету,а всередину касету і батарейку і закрийте її.І побачите відео.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Ото не мала баба клопоту! сиджу тицькаю. А який там код має бути в сейфі, де взяти код?
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" тішить, що IQ вище середнього... але якби то було так, хыба би я бавилась в ту забавку?
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Я думала на тій сторінці, що адреса записана на записці, але не відкривається
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" в мене на тій сторінці отаке TAKAGISM@DATACRAFTは、2004年12月20日をもって閉鎖しました。 長年のご愛顧を感謝いたします。 2005年1月1日以降、TAKAGISM(http://www.takagism.net/)でお会いしたく存じます。 高木 敏光 takagi@takagism.net
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Майже все знайшли (12 предметів), підозрюю, що бракує диска, бо коробочка -то пуста. Жали на хрестик на відео і вискакує магнітофон ... Хто бачив диск????
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" цікаво, чому активовані ота коробка від CD і записка. коробка ще й відкривається.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Піднімаєте подушку і тиснете на чорну лінію між спинкою ліжка і матрасом.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" а то і не сигарета, то металева паличка)) Я так думаю, що тільки 4000 чоловік в світі змогли підібрати 4-значний код (випадково), тому нам туди не світить)