Відповідь: Забавка- відгадай що на фото мені чомусь пошлятина в голову лізе.... пора додому до чоловіка....
Відповідь: Забавка- відгадай що на фото А я знаю, що це! Це така штука на парті, в яку ручку кладуть!!!!!
Відповідь: Забавка- відгадай що на фото Схоже на дирочки в системному блоці або в корпусі газового конвектора... ну чи ще чогось...але точно для циркуляції повітря.
Відповідь: Забавка- відгадай що на фото ніхто не вгадав впринципі ви близько до правильної відповіді, це дирочки, але не там де ви кажете...
Відповідь: Забавка- відгадай що на фото то є в кожній хаті, але з різним дизайном... іноді по декілька штук.
Відповідь: Забавка- відгадай що на фото мені схоже на стінку системного блоку комп'ютера, але як на рахунок в кожній хаті і декілька штук?:confused:
Відповідь: Забавка- відгадай що на фото Це задня стінка (чи як то правильно сказати) настольної лампи
Відповідь: Забавка- відгадай що на фото То може це в холодильнику, там де лампочка світиться! Незнаю як правильно назвати ту частину холодильника.