Відповідь: забавка в "А чому...? Щоб нам на заміну приходила "свіжа кров", відбувалося постійне оновлення. Чому ми змушені бачити як близькі страждають?
Відповідь: забавка в "А чому...? Щоб загартувати нас ще більше у житті А чому ваша киця завжди спить на лінієчці?
Відповідь: забавка в "А чому...? Бо я теж хочу так відіспатися у відпустці... А чому скоро знову зима?
Відповідь: забавка в "А чому...? щоб ми повитягували з шафи теплий одяг для провітрювання А чому ми зараз не спимо?
Відповідь: забавка в "А чому...? тому що він "жайворонок" а чому місяць не світить вдень, а сонечко? ---------- Додано в 23:22 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ---------- тому що він "жайворонок" а чому місяць не світить вдень, а сонечко?
Відповідь: забавка в "А чому...? Бо лякаються, що хтось (дитина) їх любитиме... ЧОМУ МЕНІ НЕ ВИПЛАЧУЮТЬ ЗАРПЛАТУ???
Відповідь: забавка в "А чому...? Тому що люблять дивитися.як дорослі збирають. Чому в мене так мало часу на вишивання?
Відповідь: забавка в "А чому...? Тому що ви йому мало даєте солодкого Чому в мене поламався мобільний телефон?
Відповідь: забавка в "А чому...? Бо пора відпочивати і відновлювати сили на завтра Чому "посиденьки" не працювали?