Відповідь: забавка в "А чому...? тоді, коли перестануть падати дощі чому собаки не люблять котиків?(вони ж такі милі)
Відповідь: забавка в "А чому...? бо котикам можна спати на дивані а собакам ні а чому зима не закінчується?
Відповідь: забавка в "А чому...? бо їй в нас сподобалось, засиділась в гостях.... чому мені давно ніхто не дарує квіти?
Відповідь: забавка в "А чому...? Бо збирають гроші на мандрівку Італією з Вами))) Чому цінуєш тільки тоді, коли втрачаєш?
Відповідь: забавка в "А чому...? Бо коли маєш то здається . що так і має бути. А чому люди смітять на вулиці?
Відповідь: забавка в "А чому...? Бо мультики створюються для дітей, там все кольорове, рухливе і музичне, як можна не захоплюватися А чому голуби не виростають як люди? (це мене сьогодні доця на прогулянці запитала)
Відповідь: забавка в "А чому...? Тому, що зима так встигає надоїсти, що не віриш у прихід весни... За що ми любимо котів?
Відповідь: забавка в "А чому...? мабуть, за ту шерсть розкидану по всій хаті і те, як довго доводиться нам її віддирати з ковра...за пообдирані двері, табуретки...так, за це ми тих зволочів і любимо чому їжака неможливо погладити?
Відповідь: забавка в "А чому...? Тому, що йому давно ніхто хорошого шампуньчику не купляв, щоб голочки були м"якенькі і пухнасті Чому мій кошак любить їсти консервований зелений горошок?
Відповідь: забавка в "А чому...? Бо йому подобається зелений колір Чому на вулиці так гарно а я сиджу в офісі?
Відповідь: забавка в "А чому...? Бо на вулиці нема розетки, щоб включити комп з посиденьками. Чому на вихідні знов прогнозують дощ?
Відповідь: забавка в "А чому...? Бо нам людям все не догодиш... А чому хороші новини не завжди хороші?
Відповідь: забавка в "А чому...? щоб мати стимул рухатись вперед чому так хочеться спааааааати? (позіхаю)
Відповідь: забавка в "А чому...? Бо Ви напевне в ночі мишки ловили... Чому нарцизки мені так настрій підняли?
Відповідь: забавка в "А чому...? Бо давно квітів ніхто не дарував! Чому щось хочеться, сама не знаю, чого?
Відповідь: забавка в "А чому...? бо сама не знаю що проситься до вашого ротика чому моє плаття нема куди вдягти?