Відповідь: забавка в "А чому...? вчора був бурний кєкс ))))) чому завжди хочеться того, що не можеш собі дозволити?
Відповідь: забавка в "А чому...? тому що якби ми могли собі все дозволити ми б нічого не хотіли чому буває поганий настрій
Відповідь: забавка в "А чому...? Поганий настрій думаю в більшості зараз,коли надворі хляпа...Весни б поскоріше... Через тиждень знову передають сніжок... Чому весна не приходить...?
Відповідь: забавка в "А чому...? бо хочеться іноді просто побайдикувати чому я так хочу свіжих фруктів?
Відповідь: забавка в "А чому...? бо ті що хтіли зиму її мають.:rolleyes: а чому сумка є сумка, а не "носилка"?
Відповідь: забавка в "А чому...? бо сумка від "сумо"- скільки в неї не кладеш- не розумієш, як там все поміщається? Чому діти зараз такі вредні?
Відповідь: забавка в "А чому...? сумно, бо давно не дивилась хорошу комедію чому на ТБ так багато реклами?
Відповідь: забавка в "А чому...? щоб можна було щось поїсти)))) мівіну)))) гггг( як в рекламі) Чому мені не спиться в ночі? і чому так печія мучить? і коли вже роджу?
Відповідь: забавка в "А чому...? не спиться, бо голова забита думками про роди, і тому ж печія мучить, а малюк сам собі вибере час, коли має народитися! Чому діти так смішно говорять?
Відповідь: забавка в "А чому...? бо вони дивляться на світ іншими очима ніж ми. їм кожна річ цікава і все приваблює. тай нам то все подобається. чого мій папуга видирає з себе то пір я? вже літати не може, а все дре
Відповідь: забавка в "А чому...? блохи в ного або хоче нову блузку на весну а чо коли мені дзвонять по скайпі мене ніколи немає в дома? а потім їх.