Відповідь: забава для Ваших діточок! а ще в пустомитах є Жабеня кафе. скільки там аніматори і яка програма сказати не можу.... хіба за себе розповім
Відповідь: забава для Ваших діточок! а що це за кафе, які там є розваги для діток? якщо такого плану як Буратіно, то дайте будь-ласка адресу
Відповідь: забава для Ваших діточок! Будь-ласка порекомендуйте аніматорів на дитяче свято. Наперед дуже вдячна.
Відповідь: забава для Ваших діточок! еее, не зрозуміла вашої репліки. Мені треба забавити дітей на святі, а я не маю жодного варіанта поки що (ну хіба що вищезгадана Нанашка).
Відповідь: забава для Ваших діточок! дякую я прочитала всі 17 сторінок. Є лише посилання на сайт Нанашки. Рештою контактів обмінювались приватно. Буду дуже вдячна, якщо мені у ПП також надішлють контакти рекомендованих аніматорів
Відповідь: забава для Ваших діточок! Дівчата, порадьте кафе для святкування дитячого дня народження.Бажано у межах міста, з наявністю дитячого майданчика або ігрової кімнати Де манжаро, макдональдс, антошку не пропонувати
Відповідь: забава для Ваших діточок! ні. то я пожартувала. звісно там класно, але як на мене занадто дорого. а ти не хоч в звичайному кафе, але взяти діткам на 2 год клоунів? я так планую
Відповідь: забава для Ваших діточок! колись ще було кафе на топольній-Зайчик.зараз не знаю як там справи!!
Відповідь: забава для Ваших діточок! то теж варіант, але я б хотіла щоб була ігрова зала....бо в мене всі діти будуть трьох років, боюся що можуть не оцінити клоунів.
Відповідь: забава для Ваших діточок! нє. перевірено. потім вони розійдуться і будуть бавитися між собою. а мамусі собі спокійно будуть синячити (шутка) а на південному? там в підвальному приміщенні є і кафешка і зал (але мені тама не подобається, хоч багато хто хвалив) воно давно кануло в лєту
Відповідь: забава для Ваших діточок! та ну, в лєту канув тільки дерев'яний зайчик, з якого пішла назва, а кафе є, аж два, і одне з них точно дитячі свята проводить. Там є майданчик, ігрової кімнати нема, але зал поділений на окремі закапелки. Ми там робили зустріч однокласників навесні з дітьми, то і без аніматорів було як дітей зайняти
Відповідь: забава для Ваших діточок! він вже даааавно не той зайчик , що був колись, того року там не була, але минулого забігали на пиво. То там де піцерія взагалі сидіти не можливо ,куча столиків і накурено, хіба один там був типу відокремлений, а ті столики на вулиці, то там сиділи з піцою і пивом,так як і ми, те саме в млинцях А площадка дитяча, то там купа мам ,які просто прийшли, типу як на пісочницю, навіть не сидячи в барі. Я би не розглядала зайчик ,як місце на день народження
Відповідь: забава для Ваших діточок! З дитячим майданчиком огородженим є Деліс, але там батут платний і обслуговування "медлене"... Є ще дитяча кімнато в Челентано на Кульчицької з феєю... Ігрова кімната є в Пузатій хаті, але мами там точно мартіні не попють А ще є дитяче кафе на Південному, особисто я там не була але співробітниці робили дні народження. Проблема з дитячими закладами у Львові.