Відповідь: забава для Ваших діточок! Ми були минулого року в Делісі на дитячому др- классссс!!!!! Кухня в них справды супер, правда на ту "няню" я б сильно не сподвалась, ніфіга вона за дітьма не дивиться, тільки за тими хто в кишеню 20 дав. То ми троха по черзі бігали дивитись на дітей, а потім взагалі пересіли з диванів на столик майже на дитячому майданчику
Відповідь: забава для Ваших діточок! ми в неділю запрошені, Максим запрошений, в Макдональдс на дитяче ДН, розкажу як воно все буде
Відповідь: забава для Ваших діточок! В нас скоро день народження. Маю проблему, бо зовсім немаю ідей. А хочу організувати щось цікаве і в садочку, і вдома. Поділітся ідеями - хто як святкує дні народження діток. Що даємо в садок? Ще в мене виникла ідейка запросити клоуна з кульками, хтось таке робив?
Відповідь: забава для Ваших діточок! Ольга, а ви де святкували? і скільки коштували розваги від нанашко? можна в пп
Відповідь: забава для Ваших діточок! Власне так і вийшло як планували - приміщення було Жевжиківське, окремі кімнати для дітей і батьків. Добре було коли батьки могли спокійно зїсти перекуски, а діти в той час розважалися з аніматором. Діти були в середньому 3 рочки, тому залишити їх можна було спокійно. Після праці аніматора діти вже самі товклися під наглядом когось з батьків - точніше татів бо мамам в ігрову кімнату було небезпечно заходити - могли дістати мячем по голові :D
Відповідь: забава для Ваших діточок! Хто знає де можна купити паперові конусні шапочки для свята??? В "Вамі" нема, в "Метро" нема, в Антошці лише корони є... А мені на четвер треба???
Відповідь: забава для Ваших діточок! В Цумі на 1 поверсі біля кульок і упаковки подарунків завжди були
Відповідь: забава для Ваших діточок! От!І ми відсвяткували Степанчика двухріччя. Були конкурси для батьків,забави для дітей,вікторини,малювалки,і обовязково подаруночок кожному гостю від іменинника!! Деякі фото
Відповідь: забава для Ваших діточок! молодчінка, підготувлась на всі 100 %%%%%%%:y::y::y::y::y::y::y::y:
Відповідь: забава для Ваших діточок! Найбільше вразили ні конкурси, ні подарунки, ні торт (хоча все виглядає люксично), а очі Злючки, коли Стьопка має задувати свічку на тортику..очі мами, яка з велитенською любов"ю дивиться на свою дитинку...такий момент, що зачіпає душу.........................................
Відповідь: забава для Ваших діточок! Злючко вражає, ти справжній режисер. Все так гарно і так зворушливо. А плакат який класнючий, а розваги слів нема. Скажи мені тільки одне чи довго обдумували таке чудове свято?
Відповідь: забава для Ваших діточок! Ідею плакатів нарила в неті напротязі місяця-бо думала що робитиму в кафе тому тільки плакати шукала.а все решта вже за тиждень придумалось .два конкурса нині експромт вийшли(бо треба було подарунки дороздати) конкурс ромашку-позавчора на якомусь сайті подивилась.Правда там дещо по іншому але часу було в обмаль тому як є.))) п.с.Після сьогоднішнього дня я ненавиджу двосторонній скотч і пва-найбільше нервів через них:один не клеїть інший фіг відідреш))))
Відповідь: забава для Ваших діточок! HELP! Знайомі справляють дитяче ДН в кафе, спочатку обіцяли їм і своїх аніматорів, і гарну програму, тепер кажуть, що тих аніматорів немає, а є інші в n-разів дорожчі, тому дуже прошу дати контакти перевірених вами аніматорів, наперед дуже вдячна.
Відповідь: забава для Ваших діточок! Звіт про наш 4 річний берздей. Святкували у дитячому ресторані Буратіно в Озерному краї. Замовили приміщення на 4,5 години. Конкурсів як таких не було, бо маленькі гості були різного віку і збирались залежно від того хто коли виспиться Перше діти дружно обсіли машинки, добре що одна була автобусом і всі діти туди влізли, далі їли (замовили курячий бульйон і млинці, узвар, з собою привезли печиво і фрукти) Меню підібране для діток, готують смачно, персонал привітний і з навиками як працювати з дітьми. Знову бавились у басейні з кульками, потім потрошили чарівну шафу з маскарадним одягом і шапочками. Там ще було дві гірки, хатка, деревяний лабіринт, дві машинки, торба іграшок так що мої побоювання щодо того, що треба бавити дітей були безпідставні. Діти бавили себе самі Дорослих розмістили на вулиці у альтанці, сиділи з дітьми по-черзі, добре що приміщення закрите і дітки не порозбігались потім трохи гуляли на дитячому майданчику на качельках. Дитина була в екстазі, до півночі розгрібала подарунки а зранку просила святкувати день народження ще раз. Ось наш торт,велике спасибі Аскорбінці, гарнющий і смачнющий А ось моя іменинниця
Відповідь: забава для Ваших діточок! Напишу, але загальної суми незнаю , бо розраховувався чоловік. Оренда приміщення 50 грн. за годину, дитячий стіл без торта приблизно 300 грн. Аніматори які пропонують у Буратіно від 400 до 750 грн/год. Доросле меню було дорожчим бо дорослих було удвоє більше і замовляли не млинці а смаженого карпа, замість узвару горілочку так що самі розумієте дитяче святкування було набагато дешевше ніж доросле