Святкували там дн похресниці. Замовляли майстер-клас по піцці. Наголошували, що замовляєм тільки це, а адміністратор нав'язав дітям ще аквагрим і конкурси. В результаті влетіли в два рази більшу суму, ніж планували.
Напишу і я. Ми відсвяткували 10-ти ліття нашої красуні в "Лазертазі" на Бузковій("Апекс"). Діток було 13,причім 8 з них дівчатка.Я переживала чи до вподоби дівчаткам будуть стрілялки, але дитячому щастю та драйву не було меж. Опісля ми посмакували піцою,сочками та десертами .Все получилось лаконічно і красиво. Святкували ми в понеділок після уроків, діток зібрали в 16-00,роздали в 18-30. ХОЧУ ДОДАТИ ДЛЯ РОЗДУМІВ СТОСОВНО СВЯТКУВАННЯ ВИПУСКНИКАМ МОЛОДШОЇ ШКОЛИ. Цього року возили своїх на квест в "Олеський замок". Дітки шукали на території замку скарби, потім їх успішно ділили(цукерки ,магнітик з видами замку, грамота шукача скарбів, "коштовні-камінці"). Обідали в ресторані"Гридниця" а потім мали лицарські забави- стріляли з лука,арбалета, билися мечами,палями,ходили на ходулях, та велитенських лижах.Діти отримали купу вражень, батьки і вчителі також залишились задоволеними. Доречі таким чином можна святкувати дні народження та інші урочисти моменти життя.
Ми вже 4 свята відзначили в Манюні на південному. Але там від 0 до 6 р. Є цікаві тематичні програми для діток, дуже смачне меню як для дорослих, так і дітей. Зручне приміщення, дуже класний персонал. Програма 3 години, аніматори займають діток так, що за батьками дітки не бігають Приміщення як раз для однієї компанії. Скоро знову будемо там святкувати.
Дуже дякую за опис свята, напишіть мені в ПП чи тут xто це організовуе (фірма яка) і приблизно в скільки обійшлося.
Дівчата, прошу підказати можливе місце проведення ДН донечки (1 рік). Планували Тарту на Пекарській - не дозволяють взяти свій тортик. Але і альтернативи не пропонують, у них в меню звичайні десерти. Вдома немає можливості, бо у розпалі ремонт... Може є у когось на думці щось схоже? Основні вимоги: - затишно - смачно - дитячий куточок, біля якого можна розмістити стіл для дорослих - можливість принести свій торт і ,в ідеальному варіанті, своє вино. Дітка буде тільки одна - іменинниця
То швидше, щоб розмістити дитячий куток біля дорослих. Зараз багато є закладів, де можна принести свій торт і випивку, при умові, якщо ви замовляєте меню на дорослих. Наприклад в "Гуцульський двір" на вул. Щирецькій, на Південному. По-перше там є декілька приміщень(залів) кухня смачна, ну і є тереторія де можна прогулятися.
власне, малося на увазі, влаштований (обладнаний закладом) дитячий куточок із килимком, забавками, кріслом для годування і т.д... як в "Тарті"
Дівчата, порадьте аніматорів для діток 4-6 років, щоб могли приїхати в ресторан і зайняти дітлахів пару годин Буду вдячна за контакти в ПП
Зупинилися таки на Тарті. Такої особливої затишно-вишуканоі атмосфери більше не знайшли. Готують там смачно. Торт у якості винятку нам дозволили принести. Наголосили, натомість, на абсолютній забороні свого алкоголю мінімальна ціна пляшки вина - 250 грн Так склалися обставини, що святкували ми таки вдома, замовивши гостину у господині із Посиденьок. Може, наступного року...
Дівчата, а хто може сказати щось про Манюню? Думаєм, де святкувати рочок молодшого синочка. Чи цікаво там буде діткам віку 3 роки? Там окрім лабіринту, нема нічого? І ще хто що може сказати про Веселку? Чи смачно там?
Ми в Манюні робили 3 рази і були дуже задоволені, для діток там є чим бавитися. І в Веселці робили. Манюня до 6 років - супер. хоч і дорогувато якщо закритий зал і повноцінна їжа дорослим. В Веселці шумно і багато людей, то не для малих дітей, а для 5+
Манюнею дуже задоволені. В суботу там святкували 3 рочки малої, дітки майже всі були віку 3 роки. Для таких малюків сам раз, старшим вже може бути не так цікаво. Плюс приміщення невелике, діти в полі зору. Є лабіринт, маленька гойдалка з гіркою, батут, іграшки. 2 окремі столи - для діток і дорослих. Брали аніматора на годину, а решта часу дівчата з дітками забавлялися, годували їх, то більшість мам відпочивали. Щоб закрили приміщення, треба набрати суму від 2500 грн.
Хочу вам розповісти про МАНЮНЮ на Південному!були там на ДН(вже не вперше і самі там справляли) Нянічки що бавили діток це якийсь жах(не професіонали своєї справи взагалі це діти які пішли заробляти собі гроші!) дітей взагалі не бавили. Можу порівняти з тими що були попередні бавили маленьких, забавляли старших, одним словом мами відпочивали і дітки також!ТЕПЕР ТАКОГО НЕМА!!! Один великий ПЛЮС що кухня не помінялася смачна дуже! Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Дуже цікаво. Теж маю 12 років скоро старшій святкувати, то дивлюсь варіанти. А куди звертатися за інформацією, туди на Бузкову 2? І ще буду вдячна, хто щось бачив чи чув цікаве на 12 років дівчинці, але там і хлопці будуть. Хочеться чогось активного. Бо Ніколя таке більше пізнавальне, але нам подобалося, вже 2 програми брали. Ось на Апекс дивлюся, може квест-кімнати чи ще щось???
В мене та ж проблема.Віктору 11 скоро. Також шукаю шось цікаве для такого віку. Дивилась на квест- кімнати... Але чи їм не буде це за складно. Можливо хтось ходив підкажіть або є хороші інші варіанти. Буду вдячна
Уж полночь блізітса, а Германа всьо нєт.(с) Порадьте щось чи Чудо- тур чи Знайка квести для активного святкування 12 років. У Планеті дітей вже доці не цікаво бачу. А свято вже скоро! Хелп!!!