Відповідь: забава для Ваших діточок! Мені здається для таких діток буде цікаве "Наукове шоу професора Ніколя" та т.п. Ще Знайка щось такого плану організовує. Я оце теж думаю, що робити з "майже восьмирічними"... В Манюню вже не помістимось, а так звикли ....
Відповідь: забава для Ваших діточок! якщо катаєтесь на роликах то можна в "апексі" на роледромі, котрий на Бузковій, там є розваги з аніматором, плюс ще тир, картинг, лазертаг, тенісний стіл, батут і т.д., а також там є кафе.
Відповідь: забава для Ваших діточок! Розівчилась відео вставляти((((( На Ютуб є координати, лінки на групи в соцмережах.
Відповідь: забава для Ваших діточок! Дуже таке зацікавило!!! Чи хтось вже в них замовляв таке дитяче свято? Дзвонити туди пізно вже, а кортить взанти ціну))) Які враження? Яка ціна такого свята? Ну і чи дійсно цікаво? Дякую!
Відповідь: забава для Ваших діточок! Tanyunya, дуже вам вдячна! Також трохи покопирсалась в неті, то знайшла кілька лінків, цікаво те що колись нам в школі такі речі показували, ще колись на форумі купила книжку "Цікаві досліди з хімії вдома та школі" там якраз те і все а тут тепер такий формат головне, що дітям цікаво, пізнавально, виховує якусь зацікавленість і може навіть мотивацію вчити хімію Ще знаю, що знайка проводить майстер-класи з миловаріння в рамках дитячих свят
Відповідь: забава для Ваших діточок! Порадьте де краще 6 років відсвяткувати. Донька хоче гірки батути і т.і. анімація- програма не потрібна. А треба щоб було де ще і маленьким братикам побавитися ( 1 рочок) і батькам посидіти. Думала про леопарк у КК, але там мінус що нема де дорослим посидіти. Буде 4 дівчинки 5-7 років і 2 малих 1 рочок + батьки.
Відповідь: забава для Ваших діточок! Відсвяткували і ми вчора свій ДН. Вибрали кафе "Без проблем" у "Скрині". Скажу відразу - більше туди не підемо! Довго вагалась чи взагалі будемо щось таке робити - були на то сімейні обставини, але чоловік сказав - "Треба"! Там святкувала свій ДН наша однокласниця, Максиму моєму сподобалось, та й наш день там було вільно, тому і забронювали. А вже після цього я поспілкулась з мамою тієї дівчинки і пожаліла, та було вже пізно щось змінювати. Що не сподобалось: 1) Склалось таке враження, що тобі хочуть щось "втулити" за твої кошти. Не можна приносити соки та води. А це якраз найбіш затребуваний продукт на дитячому ДН, у приміщенні, де дуже тепло. Коли по телефону говорили, то відразу уточнила скільки та якого соку та води нам треба. Сік просила виноградно-яблучний та негазовану воду - на столі стояв вишневий та персиковий та газована вода. діти відразу їх відкрили, зі мною ніхто того не погоджувава. Просила "Садочок", дали "Сандору", бо вона на 5 грн дорожча))). Їхніх напоїв за їхні гроші не нап"єшся: сік "Сандора" - 25 грн, сік "Садочок" - 20 грн, водичка 0,5 - 11 грн!!! Наших 10 дітей за три години випило 6 пакетів соку (випили б і 12), та 5 літрів води. Тепер рахуємо: сік - 150 грн та водичка - 110 грн. Далі про їжу - замовила 10 порцій картоплі фрі - принесли на двох тарілках - після Болгарії це виглядало як дві порції, шашличка замовили 5 штук, 2 з них залишилось - щось не дуже їм пішло. З двох піц залишилась одна - смакувала не дуже - не смачна. після ДН на столі залишилось ще три пляшечки невідкритої води - пробувала їх віддати - гроші не повернули. Мотивація - а що скаже адміністратор))). Пробували втулити нам їхні ковпачки на голову по 5 грн за штуку, діти почали їх вдягати - на всіх відвалені гумочки, я на двох зав"язала, а потім їм їх віддала, на то треба було купа часу потратити. 2) Адміністратор. Думаю, що в дитячому кафе адміністратор не має бути жандармом. Вона за мною слідкувала))). Я почувалась як під слідством. Це просто жахливо!!! А раптом я зараз дістану з пакета сік або воду! І тут вона - АГА, ПОПАЛИСЬ!!! Це ж ще й за наші гроші. Ми заплатили за кожну дитину по 40 грн та 300 грн за окрему кімнату. А навпроти тієї кімнати сидів вахтер-адміністратор і контролював кожен мій крок. Якось не звикла я до такої щохвилинної уваги. Але на момент розрахунку вона кудись таємниче зникла, і залишила замість себе віддуватись бідну дівчинку-бармена. 3) Туалет. У дитячому кафе туалет має бути у приміщенні!!!! Як часто ваші діти ходять у туалет, коли вони постійно щось п"ють? А якщо це помножити на 10? А тут туалет знаходиться на поверсі. Ніби й не далеко, але біля піцерії, де різні люди сидять. Саму дитину не випустиш, мусиш йти з ними. Тому я водила туди дітей кожних 10 хвилин. До речі, смерділо там так хлоркою, що очі виїдало. Загалом, дитяче свято вдалось, діти того всього не помічали, але в мене залишився якийсь неприємний осад. Тому "Ревізор" не може рекомендувати дитяче кафе "Без проблем". ну і окремо хочу сказати про забаву. Порадили мені їхніх аніматорів не брати, що не цікаво та замість години шоу триватиме десь коло 40 хвилин. Тому вирішила, що сама їх забавлю. Знайшла коло 10 цікавих ігор з нету, накупляла призів. Встигли пограти десь в 5. Найбільше сподобались фанти, а ще ми лопали кульки, мали перегони. Ну і як без Дзідзя? Він розрулить любе дитяче ДН. А в кінці всі співали караоке.
Відповідь: забава для Ваших діточок! Дівчатка, порадьте якусь організацію дитячих свят з виїздом додому. Програма повинна бути цікавою для діток 1,5 - 3 роки. Порадьте з власного досвіду, як краще підійти до такого святкування з анімацією, доці будемо справляти 2 рочки))
Відповідь: забава для Ваших діточок! Дівчатка, плануємо святкувати свій перший д/н вдома, підкажіть, де можна замовити пластиковий гарненький посуд і всіляки прикраси для столу, кімнати, щоб вдома було весело і цікаво.)))
Відповідь: забава для Ваших діточок! хтось чув щось про "Замок короля Артура"? Пишуть що в них можна провести ДН для дітей, але точніше нічого нема. В інтернеті про них тільки адресу знайшла. сайт не працює...
Відповідь: забава для Ваших діточок! Як я зрозуміла, цей дитячий клуб пропонує організацію дитячого ДН у кафе "Зелені пагорби" при готелі, послуги аніматорів і т.д. Детальніше тут.
Відповідь: забава для Ваших діточок! Дівчата, якщо маєте контакти осіб, що надувають гелеві кульки приватно, а в ідеалі ще й доставляють самі-надішліть, будь ласка, в приват телефон.
Відповідь: забава для Ваших діточок! Наближаються дні народження моїх малявок і в мене вже закипає голова як все гарно організувати. Оскільки вирішили цього року святкувати вдома, то дуже потребую ваших порад. У нас свято 2 в 1, Каті буде 7, а Матвієві 3 роки, відповідно вікова категорія гостей розширена від 3 до 7р. Разом з іменинниками їх буде 10. Отже стіл. Дітям планую зробити якісь легкі закуски цікаво оформлені (якщо зможу), їхній стіл буде основним. Якщо прийдуть батьки з дітьми, то планую їх вгощати кавою і невеликим фуршетом на кухні. Дівчата, порадьте, будь ласка, що такого дітям приготувати і як оформити, щоб вони їли? Розваги. Цього року хотіли знайти якусь оригінальну анімацію, бо ті стандартні програми вже приїлись. Такою виявилась "Весела наука" від Знайки, але ціну вони загнули за 1,5 год. - 1800 грн., то троха занадто для нас, тому вирішили і тут самі дати раду. Отже треба придумати ігри для дітей. Поки що маю на меті зробити їм невеличкий квест на подвір`ї, з пошуком солодкого скарбу, але на погоду в середині листопада не дуже понадієшся, тому треба таке, щоб і в хаті можна було побавитись. Буду дуже-дуже вдячна за ідейки! Оформлення. Кімнату можна прикрасити тільки кульками і плакатом, чи існує ще щось з тої опери?
Відповідь: забава для Ваших діточок! Я так розумію, що в ту тему заходять тільки тоді, коли це актуально, і я так само . Ну оскільки зараз напевно не актуально нікому, то я спробую сама відповідати на свої питання в процесі підготувань, може комусь потім згодиться. Отже щодо анімації, то Наукове шоу професора Ніколя виявилось більш доступним за ціною, ніж Весела наука Знайки, може тому, що програма їхня коротша. Щодо оформлення знайшла купу цікавих знимок в неті для натхнення. Ділюся.
Відповідь: забава для Ваших діточок! В мене вже давно виникло питання - а чи існує в дійсності той професор ? Неодноразово спостерігала це шоу - ведучі завжди дівчата, а назву зі стелі взяли?
Відповідь: забава для Ваших діточок! Дівчата працюють по франшизі - автор ідеї Ніколя якийсь-там. Погугліть, гуглик все знає.
Відповідь: забава для Ваших діточок! Дівчата, я з порадою. Потрібен хороший аніматор для діток на виїзд. Може хтось з досвіду порадить? Вимоги - вміти спілкуватись з дітьми і їх організовувати. Дітей буде небагато, але різного віку (від 3р до 8р). Я навіть не знаю, чи хочу, щоб це було театральне дійство. Можливо фея, але точно не цьоці в перуках клоунів
Відповідь: забава для Ваших діточок! Трошки прозвітую про наше домашнє свято. 1. Стіл. Відповіді на питання я так і не знайшла, бо спочатку переживала чи не замало їжі, а в результаті все залишилось, хіба трошки дзьобнули як горобчики. Солоденьке. Кекси пекла сама, тортик від нашої bleste: 2. Декор. Ну руки в мене трохи не там виросли, але ми намагались трошки щось зробити своїми руками, дещо купили. Вибір різних декоративних святкових штучок можна знайти в "Галицькому писарі", там і кульки надули гелієм. 3. Розваги. Шоу проф. Ніколя нам сподобалось дуже-дуже, було цікаво і оригінально. Фотозфіт про це буде пізніше, бо там ну дуже багато фотографій, треба перебрати. А я для дітей зробила як і планувала гру з картами, за якими треба знайти захований скарб. Карт було 10, намагалась придумувати різні загадки і завдання. Стого не судіть Скарб знайдено і поділено Цього для них було достатньо, решта часу вони розважались самі.