забава для Ваших діточок!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ольга, 13 Квітень 2007.

1. Vероніка

Vероніка Never give up

Відповідь: забава для Ваших діточок!

Черговий раз подяка "Манюні" за гостинний прийом. :girl_tender:
    Дівчата-аніматори молодці, встигали побавитись-доглядати за дітками, усіх гарно погодували, головне без надмірної зайвої уваги.
    Кухня безподобна, особливо м"ясні запечені страви- чесно, вдома в мене так не виходить!
    Єдиний мінус - робота адміністратора (худенька дівчина-брюнетка).
    Всі 3 години просиділа за комп"ютером (в інтернеті ?), була абсолютно байдужа до свята, тільки принесла рахунок. Скільки раз ми відвідували цей заклад, таке вперше.

2. Arika

Arika Well-Known Member

А ми були на ДН в Няня Парку, розкажу про враження. Обстановка дуже сподобалася, іграшок і качельок ну дуже багато, для найменших є великі манежики (чи як то назвати) з надувними кульками і з такими м"якими кульками, каруселька з м"якими кониками-слониками, багато гірок, хатки, машинки, пригунці, а для старших лабіринти з горками і карусельки. Загалом всього того добра ну дуже багато, дитина будь-якого віку найде собі забавку ))) Моя була в захваті від того всього, всі 4 години, які ми там були забавлялася по повній програмі (добре, що були з нами старші дівчатка, які водили її по тих всіх лабіринтах), а мама собі відпочивала. Про обслуговування і персонал нічого сказати не можу, бо не мала справу з ними, але з дітьми там вроді ніхто з персоналу не бавиться, принаймні не помітила того, бачила що ходили дівчата, але вони тільки ходили і дивилися за всім. Із задоволенням пішла би ще раз туди, шкода тільки що той Няня Парк знаходиться в іншому кінці міста від мене!

3. Holly

Holly Moderator

Скоро в Яринки день народження і я поняття не маю де святкувати. Хочеться в якомусь розважальному центрі, але проблема в тому, що Яринка майже найстарша серед дітей наших знайомих/родичів. З дітей буде тільки Яринка і її братик 5 років, хлопчик 3 роки, Оленка наша і коліжанки донька 2 роки. Фактично аніматори розважатимуть тільки 3 дітей, чим займатимуться менші діти?

4. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

лабіринт у кінг-кросі, і ну їх, тих аніматорів?

5. Holly

Holly Moderator

Булоби непогано, якби діти не боялись того лабіринту :sad: та й менші будуть лізти за страшими, ну моя Олена точно. Єх, що то робити... Розглядаємо варіант з природою, але чим добиратись?

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

чесно кажучи я би навряд відпустила свою вже практично 3,5 річну доньку в ті лабіринти...
    Поясню чому. Дорослих туди всередину не пускають, самі лабіринти надто велики і по площі в по поверхах, високо надто падати, навіть якщо і мьяко. Повністю викупити той лоепарк навряд чи можливо а якщо можливо то буде дуже дуже дорого, а святкувати своє день народження ще з 5-7 такими ж компаніями це на любітєля. Крім того там ще просто діти приходять попригати.
    Те що я особисто бачила - то діти 6-7 років скажуть як коні, поімж них меньші дітки взагалі потєряні, бо хтось боїться, когось штовхають, хтось розгубився, а хтось вже впав і плаче.
    Такі великі ігрові центри як на мене явно не для меньших діток. Вот 5-6-7 років самоє оно...

7. Анютка

Анютка Well-Known Member

А Веселка, що теж на Південному. Там і лабіринт не страшний, є різні кімнати, в яких можна малювати, грати ігри, мультфільми дивитись, зоокуток, дівчата дивляться за дітьми. Єдине, десь дівчати писали, що там вже не у найкращому стані іграшки.

8. Holly

Holly Moderator

А батькам є де посидіти? Щось перекусити?
    Навіть за дворічними малявками?
    А ціни які?

9. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

в моєї Лідки на ДН мами чудово лазили за своїми малявками. Плюс там поруч манеж з кульками для менших - мене то підкупило, бо більшість були ще мацьопими братиками-сестричками.
    Хоча, мабуть Ви праві:

10. Ная

Ная Well-Known Member

Відколи не пускають? Рік назад я з Софійкою там була, вона сама боялася в лабіринти йти, то ми бавилися там разом. В няняпарку теж ні разу ніхто зауважень не робив як бавилася разом з дітьми, я перед тим питала, казали шо можна.

11. Анютка

Анютка Well-Known Member

Так, є де посидіти і перекусити, і дивляться навіть за дворічними малявками (принаймі минулого року точно дивилися, може зараз щось змінилось). А от щодо цін - не буду вводити в оману, я дуже погано запам’ятовую числа, тому можу наплутати:girl_blush2:
    Можу пошукати номер адміністратора і Ви собі дізнаєтесь, але найкраще їхати туди і подивитись все на місці, в якому стані там зараз все

12. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Були там на ДН похресниці, а до того, просто приходили побавитись. Мені цей заклад найбільше подобається з-поміж дитячих. Є кімнатки для кожного- і зоокуток, і для проведення фізичних експериментів, і приставки ігрові - татусям побавитись :girl_crazy:
    Там всередині є кафешка, столики - готують дещо з гарячого. Але нам з кухнею не пощастило - латте, фрі і піццу готували ну дуууже довго
    Для них є кімната з іграшками (я її називаю міні дитсадок :))

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

да я не знаю відколи, нас в кінці січня запрошували на ДН туди, Юлька не ходила але ми з чоловіком приходили привітати дівчинку. То якраз поки сиділи там трішки - спостерігали як дітки від мала до велика там були, а батьки бігали поруч біля сіток і кричали своїм чадам щоб десь хтось не ліз, десь був обережний, десь не штовхався. І батьків всередині я нікого не бачила, хоча це була неділя і 3 година дня. В лабіринтах було дітей як в мурашнику, а всі дорослі кучкувались внизу. Ну і я з того висновок зробила що не пускають.
    Можливо я помиляюсь тоді, раз раніше пускали, але всі рівно за всіма дітьми дорослими не подивишся, а вони скачуть не дивлячись під ноги і не особливо думаючи що там крім них ще дітки маленькі.

14. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

то напевно самі батьки не хотіли туди залазити, або можливо якщо було багато дітей, то їх просили по можливості не перевантажувати лабіринт)
    я з малим ходжу час від часу, то точно знаю що пускають. один раз побачила в няняпарку оголошення, що дорослим в лабіринт не заходити. але перепитала в дівчат і вони сказали що можна.

1 год в Веселці коштує 20 грн, якщо від 3 год і більше - 60 грн. а якщо ДН робити, то має бути дешевше. Веселка це вроді найдешевший розважальний центр. і маленьким дітям там буде найбільш цікаво. правда в ігровій кімнаті асортимент іграшок значно зменшився і не поповнювався з моменту відкриття.

---------- Додано в 22:47 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ----------

а ви чого від неї чекали?

15. Natinka

Natinka New Member

А хтось робив день народження в Скрині в розважальному центрі "Без проблем? Як вам? Я замовила там анімацію (1 год.), ну і плюс з кожної дитини за вхід, в який входять лабіринти, загалом на три години перебування. Їжу можна приносити з собою. От і думаю тепер, де то замовити поїсти щоб нормальне чи самій краще щось легеньке принести-зготувати...

16. я_тут

я_тут Well-Known Member

Дівчата, що святкували ДН в розважальних центрах, порадьте будь ласка
    ми плануємо святкувати дн малого 3 роки, вік дітей буде 2-4 роки
    цікавить таке, яка оптимальна к-сть дітей, я поки що думаю, якщо запросити тільки найближчих друзів, то вийде 5 дітей, чи це не замало, чи буде їм весело? тут багато писали про манюню, якщо не замовляти анімованої програми, то що роблять з дітками ті аніматори, просто бавляться в лабіринтах і ігри? чи варто все ж замовити програму? ми плануємо святкувати в будній день чи потрібно замовляти весь зал, щоб там були лише ми чи сторонні дітки не заважають?
    для діток такого віку я знаю, що вони там особливо їсти не будуть, чи потрібно замовляти там якусь їжу саме для дітей, якщо ми торт і фрукти принесемо самі?
    буду дуже вдячна за всі коментарі))

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Манюня - якщо не замовляєте анімацію, дівчата просто бавляться і наглядають за дітками, час від часу конкурси і танці. У вас дітки вже постарші, тому зазвичай вони самі добре бавляться і займають себе, хто чим хоче.
    Були на ДН в понеділок, батьки не замовляли закрите свято, але сторонніх діток було зовсім мало. Але це по-різному буває.
    Для діток замовляли свіжі фрукти, печені яблука, твердий сир, сік\компот. По досвіду, залишається майже все, тому можна дитяче меню обмежити.

18. Berry

Berry New Member

Дівчата, порадьте, будь-ласка, аніматора на виїзд. Діти від 3-х років. Які зараз ціни?

19. kati

kati Well-Known Member

Веселка,манюня-на півд.
    Веселий вулик
    Моторна бджілка
    леопарк в кк.

можливо щось ще новеньке відкрилось? крім р-ну чорновола.

20. kati

kati Well-Known Member

Чи має хтось телефон в Веселку на півд.? крім цього-2435198( недійсний номер)