Відповідь: забава для Ваших діточок! ні, в окремому нормально. Ми були недавно в Олежика друга на дн. там. Шумно в залі, а в тій кімнатці шум лише від ваших дітей. Кухня там хороша, але рівень шуму, це при тому, що ми були в будній день на 6 вечора - вразив не тільки мене а й інших мам. (Мами сиділи в залі, а дітей розважали дівчатка-аніматори в кімнаті, потім просто наглядали за дітьми, але за усіма не встигали, бо діти розбіглися по автоматах як саранча і стрибали від автомату до автомату). моя особиста думка, для маленьких дітей Вулик не надто підходить. Мені Манюня, Няня-парк і Веселка подобаються більше. Це я про свого Стратона говорю, йому там подобається, а мені попри нього
Відповідь: забава для Ваших діточок! та ні..... всі йдуть гуртом під пильним наглядом тих же аніматорів, ненадовго. ну так... всі так хочуть, і сидять і дивляться через скляні двері. Аніматори забавляються з дітьми, а дорослі сидять в загальному залі зі своїм меню і спостерігають, спілкуються. Так, як в Челентано на Виговського (може бачили).Дуже нормально там. У Вулику - то тільки треба окремий зал, і на батути їх запустити, і все. 3х-річним дітям того буде - више криши! А от старші...(писала вище)...
Відповідь: забава для Ваших діточок! в челентано на виговського не подобається зовсім. Там комнатуха для дітей чуть більша за мою кухню, то мало місця. Та й крім аніматора особливо нічого цікавого я там не бачила.
Відповідь: забава для Ваших діточок! Так, там дійсно немає тих забавок, що зараз в інших розважальних центрах. Але колись, то було після Макдональдса - одна альтернатива. І діти сиділи малювали, дивились мультики, їх розфарбовували. Їм того було достатньо, і батькам - щоб не вдома. А зараз - звичайно є з чого вибрати. Я вам до прикладу сказала про Челентано, щоб уявили як в Деманджаро то виглядає - за закритими дверима - діти, а батьки - в заг.залі.
Відповідь: забава для Ваших діточок! а скільки коштує година в Манюні? це на Південному? А няня-парк то де? і скільки коштує? давно хотіла спитати, а в центрі є такі розважальні центри? я щось не знаю. ми час від часу ходимо для різноманітності. поки фаворит в нас Веселка.
Відповідь: забава для Ваших діточок! Няня парк - це на Плуговій, ТЦ Модус (це фактично на Мазепи) Манюня на Південному.
Відповідь: забава для Ваших діточок! Ну вот, відсвяткували ми наш день народження! Дівчатка, всі хто радив мені Манюню, превелике вам дякую. Це ну просто ідеальне місце, особливо для дітей такого віку. Святкували ми закрите свято, лише дітки і мами, нікого зі сторони. Компанія зібралась пречудова, дівчатка, я вам всім дуже дуже вдячна що ви всі змогли прийти, я так классно не відпочивала вже не знаю відколи. Діти.... вони наскакались як коні, причому всі пречудово бавились і ті хто меньші і ті хто старші. Бассейн з кульками моїй дитині напевно сподобався найбільше. Дівчатка працівники молодці, дали мамам спокійно відпочити і поспілкуватись. Забавляли дітей, слідкували за ними, допомагали поїсти. І добре що я не брала додатково аніматора з программою, бо діти навіть би того не слухали. Їм і так було кльово. По цінам, з одного боку ну напевно дешевим святом це не назвеш, але враховуючи що дітям там дуже цікаво і є де розгулятись, що при цьому не робиться все вверх дном в тебе вдома, що ти не стоїш біля плити то все наготувати, нарізати, а потім ще помити купу посуду, не паришся як розважити дітей, а собі насолоджуєшся тим що дітям цікаво і тобі не напряжно і відпочиваєш від того - це супер. І з огляду на це все святкування в Манюні - було дуже вдалим вибором.
Відповідь: забава для Ваших діточок! Ми святкували там 2 рочки, і так само в нас були дітки з мамами! І багато хто з наших гостей, потім там святкували також! Через 3 міс. малій буде 3 роки, але альтернативи не бачу, хоч була у всіх дитячих розважальних центрах, окрім того, що на Мазепи, але Манюня - перше місце! Смачна кухня, дівчата гарно за дітьми дивляться!
Відповідь: забава для Ваших діточок! підтримую на 100% я зараз переглядаю фотографії і бачу, що все реально зроблено з думкою про дитину чого там тільки нема: і кролики, і стільки іграшок розвиваючих... не просто батути і гірки супер а, і звичайно, що всі мами супер! дуже приємно познайомитися з вами! моя вчора дорогою додому майже заснула в таксі, бо така була вимучена
Відповідь: забава для Ваших діточок! Склалося таке враження що в грудні справжній бебі-бум чи що?.. Прийшла сьогодні взнати в Манюню чи вільно в них на 22 число, вони щиро поцікавились "22 січня?" я кажу, та нє..грудня. Я їх очевидно розвеселила своїм наївним запитанням, виявилось що в них все занято майже до нового року, при чому це стосується будніх днів, що мене здивувало. Поітм відправилась я у Веселку, так само- все занято. Лишився в мене останній варіант, на Сихові в Інтерсіті в Моторній Бджілці. Тут мені повезло, було вільно на наше число. Ну і в принципі умови мене влаштували. Єдине, що звичайно, там нема стільки всяких розваг для діток, як в тій же Манюні чи Веселці, тому я вирішила ще взяти на годинку аніматорів. Подивимось як все буде. Потім напишу про враження. А наступного року буду мудріша, і піду замовляти хоча б тижня за 2. Ніколь, а ви за скільки часу домовлялись в Манюні? дуже наперед?
Відповідь: забава для Ваших діточок! То не тільки в грудні... В них завжди аншлаг...При чому по 3 свята на день. Я замовляла Манюню за 2 міс. В них ще зошит не був розграфлений, але я сказала- "Розграфлюйте, я почекаю", дала завдаток і все, спокійно чекали своєї дати. Цього разу піду за місяць до.
Відповідь: забава для Ваших діточок! да, я бронювала 15 грудня ще в 20-х числах листопада, то було вільно лише вдень, бо зранку там розвиваючі заняття, а ввечері вже було заброньовано. І те само було і на 16, 17 і 18.
Відповідь: забава для Ваших діточок! Отут з Вами не погоджусь. Я святкувала в листопаді Д.Н. своєї Нюрки (5р.) замовила програму "Маша і Ведмідь", то бавились не тільки дітки, а й дорослі "падали зі стільців" - в них ведмідь це ростова лялька 1,8 метра ну точнісінька копія з мультику діти були в шоці від задоволення. Забава була супер: і варення з шишок варили і мішку лікували від переїдання ну і маса конкурсів само собою і за участю батьків. А ще, дівчатка, - всім раджу, замовила у них на день народження окрему няню для своєї меншої (2р.) - дуже приємна і вправна жінка провозилася з моєю малою весь час (3 години) - я вперше за 2 роки з друзями наспілкувалась (при тому що мала була під боком), задоволення правда не з дешевих, окрема няня - 20 грн. за годину, але я за ті 60 грн. згадала що я не тільки мама ...!!! Потім мені хтось казав, що в них у грудні з'явилась ще ростова лялька - панда кунгфу з програмою для хлопчиків. Те що там дітей без уваги не залишать і без програми - це факт, але з програмою веселіше і дітям цікавіше. Збираюсь до них на свято Миколая в понеділок на 11-00
Відповідь: забава для Ваших діточок! це ваше право і ваша справа може дітям 5 років вже і не так цікаво лупитись надувними дубінами, скакати по лабіринту, бавитиьс в пісочниці з манки та по черзі залазити на ті машинки які за жетони працюють. Але нашим дітям цього було више криши. З ними бавилось 3 працівники Манюні, а 3 працівники на 9 дітей , це було більш ніж достатньо. Загалом памьятаючи квадратні очі практично у всіх діток від побаченого і від кількості розваг, їм реально було б пофіг на окрему анімацію, бо їх ледве встигали до столів посадити та з лабіринтів витягати. Для діток постарше - так, актуально вже программу замовити, для діток меньших це не є настільки необхідно, як на мене. якщо ви замовляли закритий день народження, та ще й тематичну программу в аніматорів, то 20 грн/год няні - це просто смішна ціна послуги, на загальному фоні (суммі)святкування. Ну і за меншенькими дітками а їх було двоє 1,5 та 2р. дівчатка дуже добре дивились і без окремої оплати
Відповідь: забава для Ваших діточок! Ми в Манюні Ірі га 3 роки брали анімацію Білосніжка, то я б не сказала що було зайве, всім сподобалось, участь брали всі , більшість 3-річні, але і без неї, згідна , також думаю нормально, залежить від дітей. ---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------
Відповідь: забава для Ваших діточок! От власне що вік дитини певно ключовий у виборі, бо у Юлі Ніколь були практично всі 3-річки +- і дійсно було так, що Моїй Златці зокрема Як мама тої майже 1,5-річної дитини то можу підтвердити - дитина була і набавлена, і нагодована - і мама, тобто я, щаслива, що змогла гарно відпочити
Відповідь: забава для Ваших діточок! А я мама тої дворічної)). То без додаткової плати нам читали казочку, годували і забавляли. Нам того було більш ніж достатньо. Я мала змогу посидіти за столом і спокійно поговорити. Звичайно Софія періодично прибігала до мене, але і на себе кохану час залишався))
Відповідь: забава для Ваших діточок! Та програма така нічо, ведмідь класний, бо повністю в костюмі, а от Маша- мала моя не могла зрозуміти, чого то в платтячку і хустинці Маші 40-ка річна тьотя)))))) Не правдоподібна )))))
Відповідь: забава для Ваших діточок! Спостерігала два ДН у Манюні для 6-річок (з "домішками" менших) Так от, мій висновок - дітям однаково цікаво що з окремою програмою, що без, бо їх всеодно бавлять, і конкурси проводять, і іменинника прославляють, і торт виносять.
Відповідь: забава для Ваших діточок! Ми ходили в "няня-парк" побавитися і заодно поцікавитися проведенням дитячого ДН для Таюсі. Поки ми там були святкувати в них я передумала,якось там незатишно,роздягнутися нормально нема де,персонал непривітний,з дітьми ніхто не бавиться,тільки ходять,збирають м"ячики і бурчать,шо те не можна,бо зламається і те не можна,бо то для маленьких. Більші діти можуть самі бавитися,а ми з нашими добряче налазилися по тих лабіринтах...шось не хочу я такого свята, тим більше,що досить дорого на 10 дітей 950 грн,з них 200 обов"язкове замовлення в їхньому кафе,з досить обмеженим меню,в основному канапки і солодощі,150 грн. за аренду стола.