Відповідь: забава для Ваших діточок! Класссс!Виглядає там НУ дуже все красиво!Сашка напевно був найщасливішим ???Розкажи -розкажи як все пройшло!!!!!!
Відповідь: забава для Ваших діточок! Торт кльовий! Спадж-боб рулить))) (надіюсь, я нічого не наплутала з ім"ям того чудіка...)
Відповідь: забава для Ваших діточок! Тільки трошки. Він СпаНдж - губка Боб. Моє чудо теж постійно ходить і співає "спандж боб сквер пентс", хоча вдома ніколи того не дивився. Каті молодець! Таку забаву малому влаштувала!!! На 100 балів!
Відповідь: забава для Ваших діточок! Дівчатка порадьте що для 8 річного хлопчика організувати на день народження? Хотіли в аквапарк- але думаю не всі гості зголосяться з огляду на погоду та хвороби. Що робити? де організувати щоб було цікаво і весело?
Відповідь: забава для Ваших діточок! Можна і вдома, головне - побільше всіляких конкурсів. Я зараз малому на 6 років сценарій придумую, маю вже чотири конкурси готові (лапатимемо копійки в "озері", попадатимемо корові в писок яблуками, ще одна гра на слова буде, орігамі жабку робитимемо разом) А з їжі, чомусь, хочеться шведського столу, щоб канапочки, корзинки, пару легких салатиків, шпажки і все. Ще ми малого на день народженя завозимо в Антошку, він сам собі обирає подарунок на свій смак і настрій, бо він в мене таких що нині одне, а завтра друге, а так - що собі вибрав, те і матиме.
Відповідь: забава для Ваших діточок! Дівчата, прошу вашої поради. В Каті за тиждень день народження, ми вже давніше замовили свято в Леопарку (дякую Каті за ідею), але з тим карантином і тою ситуацією наші гості не горять бажанням в такий спосіб святкувати. Тобто ніхто не відмовляється, але натякають, що зараз не час для таких забав. І хоча то буде будній день і окрім нашого дня народження там мабуть не буде інших діток, я все ж не хочу нести відповідальність за здоров`я дітей наших друзів. З іншого боку, я зовсім не маю сили і бажання зараз готувати день народження вдома, але бачу, що таки доведеться. Що би ви робили - таки святкували би в леопарку, чи краще вдома?
Відповідь: забава для Ваших діточок! краще вдома, щоб потім себе не мучити, що хтось захворів після вашого святкування)))
Відповідь: забава для Ваших діточок! Ірушка, я так зрозуміла, що свято всерівно відбудеться, тобто гостей з дітьма запрошуєте однозначно? Тільки вагаєтесь між домом та леопарком? Але тоді яка вже різниця де, як хтось прийде з вірусами то немає значення чи додому чи в кафе
Відповідь: забава для Ваших діточок! А не можна у всіх гостей уточнити де саме їм зручніше і безпечніше вас привітати і при цьому натякнути, що вам більше підходить не вдома?
Відповідь: забава для Ваших діточок! Та я питаю, ніхто нічого не каже конкретно, а одна подружка дала мені зрозуміти, що приїде, але без малого (2,5 роки) в будь-якому випадку, а мені хотілося зробити якраз дитяче свято. Можна і перенести на тиждень, але всі такі налякані, що не знаю чи за тиждень щось зміниться. Згідна з каті, що немає значення де саме буде то скупчення дітей, але може замовлене свято більше зобов`язує гостей прийти, а до дому то вже собі самі вирішать чи йти чи ні? От не знаю, думаю весь день, не можу нічого придумати. А не святкувати теж не дуже виходить, бо мала дуже чекає друзів і свята, та і все одно всі будуть подарунки передавати чи потім по одному приїжджати і доведеться то довго відзначати...
Відповідь: забава для Ваших діточок! І в моєї Каті через тиждень день народження! Але в зв"язку з тим карантином я вирішила нічого не відмічати, повечеряєм з батьками і все. Моя Катя звичайно розстроїлась, але я пояснила, що не можна зараз збирати багато діток, щоб ніхто не захворів і вона змирилась, тепер думає над подарунком.
Відповідь: забава для Ваших діточок! Привіт! Давненько не писала - все не було як! 30 листопада Моїй ПРИНЦЕСІ СОФІЮНІ виповнилось 3 рочки. Хочу з вами поділитись підготовкою і результатами від нашого СВЯТА. Святкували ми вдома, хоча розглядали багато пропозицій. Так ось почалось з того - що ми з донечкою виготовили запрошення друзям і родичам. Ось таке головним проханням було приходити всім з трьома надутими кульками. Помимо того 20 кульок я купила і понадувала сама і прикрасили кімнату. Напередодні зробила два плакати ось такі на першому гості повинні були написати, що вони бажають іменинниці, , а другий з короткою фотохронологією наших буднів, де донечка домалювала дещо сама, де я відмалювала її ручку і ніжку, і я написала прикольні слова, які вона смішно говорить(хвилювателька(вихователька)хреник (хресний),Жабка скребебушечка, храминка (хмаринка),макацюр (манікюр),марадор (помідор),сколотека(дискотека)). Діткам я організувала цікаві ігри, спортивні змагання. А коли всі йшли додому, донечка всім дякувала і дарувала маленьких тигреняток. Ось вона моя принцеса навіть не здається що це Софійка така велика . А це Софійка з сестричкою Діанкою, між ними 1 місяць різниці . На старт, увага, марш А ось і саме головне - найкращий тортик -для найкращої іменинниці . А як вони всі дружно і весело задували свічечки . І ось всі побажання, що написали Доні . Донечці свято сподобалось, як і зрештою всім. І тепер ми чекаємо рік, щоб знову потрапити на день у дитинство і створити для когось казку.
Відповідь: забава для Ваших діточок! Підкажіть де можна замовити клоуна, бажано щоб показував фокуси з кульками?
Відповідь: забава для Ваших діточок! Нам в неділю буде 2 рочки . Що можна зробити цікавого для діток віком 9 міс, 1,5 р., рік і 10 міс., 2 р.?..