Відповідь: забава для Ваших діточок! Щойно бачила рекламний плакат про дитячий зал в Інтер-Сіті на Чорновола. Обіцяють батут, ще якісь розваги, аніматорів, проведення дитячих свят тощо. Про ціни там нічого нема.
Відповідь: забава для Ваших діточок! була там сьогодні.Розказую. Звичайний вхід там 60 грн/дитини (час необмежений). Якщо на забаві діточок більше 10- 40 грн.Паралельно там можуть бути і інші діти. Поряд з леопарком,бістро Велика тарілка, там можна замовити меню і там же вони накривають столи, в самій ігровій кімнаті не роблять столи.В кафе замовлення мінімальне 100 грн/людину. Леопарк працює до 20 00, бістро до 23 00. Сама ігрова досить непогана, думаю діткам там сподобається, правда недуже велика вона. Мінус- кафе окремо, тобто постійно тре буде бігати взад-вперед, ну і з дітьма хтось з дорослих повинен бути обов"язково. Ага, ще пропонують аніматорів, 400 грн/год., 750грн/2 години
Відповідь: забава для Ваших діточок! Це у кафе велика тарілка замовлення 100 грн/ люд:eek:чи я шось не так поняла ? тобто лбдина в ту піцерію просто на чашечку кави зайти не може мені цікаво бо ту тарілку тримає знайомий, колись в одному закладі вчились
Відповідь: забава для Ваших діточок! Kati, це що заплатиш наприклад 40грн/дитина за вхід + ще окремо їм по 100грн/дитина за стіл???це дорогооооо....а на скільки ти дітей плануєш?
Відповідь: забава для Ваших діточок! угу саме так. так то якщо замовляти банкет.А так звичайно можна і на каву зайти
Відповідь: забава для Ваших діточок! щось мене всілякі оголошення магнітом притягують. Щойно пролітала мимо Галки, боковим зором зафіксувала афішу "пропонуємо проведення дитячих свят" чи щось подібне. Але не мала часу вернутися і прочитати, тому не знаю, чи то була реклама іншого закладу, чи раптом Галка вирішила охопити незвичну для себе аудиторію.
Відповідь: забава для Ваших діточок! На південному більше не працює дитяче кафе. Отак. Сьогодні там була, думала поцікаваитись.....видно не вигідно їм було...
Відповідь: забава для Ваших діточок! Ой,Катя ,була б швидше зайшла на цю гілку,то ти б дарма на Південний не їздила .Воно вже більше року не працює,але мені там не подобалось ,що кухні немає і усі страви вони туди привозили вже готовими.
Відповідь: забава для Ваших діточок! хто був в Піца Челентано на Кульчицької? Там колись була дитяча кімната + свята для діток
Відповідь: забава для Ваших діточок! яущо це недалеко від Пд базару (не орієнтуюсь), то ми були. святкували доці 2рочки. аніматор трохи боялась братись за нас, бо всі дітьки мали по 2 рочки. а вона працювала вже з 3-х, але все пройшло дуже гарно і весело. мій малюк це згадувала ще рік, і з нетерпінням чекала свого дня народж.
Відповідь: забава для Ваших діточок! до КАТІ У клубі Спліт , на площі Міцкевича 6/7, можна замовити Дитяче день Народження. Кожну останню неділю місяця проводяться Дитячі Щоу, кожного місяця різна программа. Це взнавала по знайомих, незнаю чи зараз є ті дитячі шоу, принамні раніше були.Можете туди зателефонувати і спитати що до чого
Відповідь: забава для Ваших діточок! О, точно - згадала!Ми туди частенько заходимо.І навіть коли там нема святкувань, малий забігає в цю кімнату бавитися(а татко постійно за ним туди бігає, бо він втікає від нас)Треба зайти спитатися - Кать, якщо хочеш я б зайшла щоб ти спеціятельно не їхала))))))Кімнатка невеличка правда, але ж мами і так окремо сидітимуть, нє?
Відповідь: забава для Ваших діточок! так.. так!!! я приду запорожцем на Кульчицької..... бо Сашка моя любофі мами з мартіні будуть нє?? а як же мартіні без цьоці КАСІ??
Відповідь: забава для Ваших діточок! дякую за поміч дівчата, але вирішила я змовити просто кафе і запросити дітям програму. варіпнти піцеріі і макдонпльдса мені щось не дуже подобались, а нормального дит. кафе нажаль у львові немає. так шо касюня прийдеться тобі запорожцем на сихів їхати)))
Відповідь: забава для Ваших діточок! kati де саме на сихові замовила? бо мене це питання також цікавить...."Де манжарик" вже надоїв за два роки, хочу щось поміняти цього року.
Відповідь: забава для Ваших діточок! Проходила там на днях і теж звернула увагу :там стоїть ссилка на Ось цюорганізацію
Відповідь: забава для Ваших діточок! ця організація займається лмше влаштуванням свята- аніматори, шоу...А приміщення власного вони не мають.... Відсвяткували ми сьогодні дитяче свято. Зрештою зупинилась я на Леопарку.Все пройшло добре, дітьи надурілись, крім гірок і лазанок ім ніц не тре було...Запрошувала ще анімацію, висновок- рано.Деякі дітки взагалі розплакались, інші краєм вуха слухали, але всіх найбільше цікавили гірки. До мінусів можу віднести неорганізованість персоналу, все робили дуже повільно. Але то таке, сподіваюсь всі дітки лишились задоволені