За що я ЛЮБЛЮ свою половинку :)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Lebidka, 13 Березень 2009.

1. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Відповідь: За що я ЛЮБЛЮ свою половинку :)

люблю його просто за те, що він є (з його плюсами і мінусами) і за те, хто я з ним (мій характер змінився в кращу сторону - не тільки я це помітила, навіть мої батьки)
    згадала такі слова:

Я люблю свою жизнь потому,
    Что Ты в ней,
    А Тебя, потому,
    Что Ты в жизни моей!

Останнє редагування: 21 Березень 2010
  2. agalinka

agalinka Active Member

Я люблю свого чоловіка, за те, що він любить мене такою, якою я є,(зі всіма моїми причудами) за те, що він щирий і добрий, і за те, що він дуже смішний і має хороше почуття гумору.

3. Person

Person New Member

В сусідній темі є віршик про хворого чоловіка і як він розкисає при цьому.
    А я от люблю свого за те, що він в мене великий оптиміст при хворобах. Він абсолютно нормально все сприймає в себе :) і дуже підтримує мене, бо я кожний пчих дитини дуже тяжко переношу. Він мені завжди в позитивну сторону мозги вправляє - дуууже помагає. Бо якби ми двоє були такі як я, був би повний капець :8:

4. Текіла

Текіла Well-Known Member

За все люблю його)

5. Edifiel

Edifiel New Member

Прочитавши ваші дописи задумалася за що я люблю свого чоловіка, напевно за те що він в мене такий один неповторний хоч і вредний, хоч і впертий як слон, хоч і любить доказувати своє , але це напевно мені і подобається в ньому бо незважаючи на це я його обожнюю!!!:girl_in_love:

6. Hruska

Hruska Well-Known Member

Обожнюю його, за те, що він моя "хатка" в яку я ховаюся в негоду, де завжди затишно і тепло...:girl_flirt:
    А ще, недавно мені сказав, що давно вже зрозумів, що я жінка, яка хоче не багато, а лиш - хорошу, справді хорошу сімю...і що він зробить все можливо, щоб так і було :girl_flirt:

7. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

гарно написали
    скільки потрібно жінці для щастя - просто, щоб коханий був поряд :girl_wink:

8. Unicornio

Unicornio New Member

Люблю своє коханнячко за те, що ділить зі мною своє життя, за те, що поряд з ним хочеться жити, радіти життю, хочеться творити, приносити в світ добро... За те, що він наповнив моє життя змістом і розділяє зі мною все... за те, що піклується про мене та наших діточок і старається, щоб в нас була щаслива сім"я... а найбільше люблю його за те, що він є і що він є моя любов!!!:girl_in_love:

9. Alias

Alias Well-Known Member

Просто люблю..просто за те, що це він....

10. Lingerie

Lingerie New Member

Так згідна,гарно сказано....і я теж саме можу підтвердити про свою половинку:girl_in_love:
    Він моя "опора" і в будь-якій ситуації я можу розраховувати на нього...і ,мабуть,кохання-це є якесь боже благословення!

11. Viktorina

Viktorina New Member

Є такий вислів "якщо ти знаєш за що ти любиш, то це вже не любов",але я не зовсім згідна. Люблю за те, що він саме такий (єдиний,рідний,милий, ніжний,турботливий,талановитий... ) ,і взагалі коли він поруч то я почуваю себе найщасливішою жінкою на світі.:girl_in_love::girl_in_love::girl_curtsey:
    :girl_in_love::girl_in_love:

Останнє редагування: 4 Квітень 2010
  12. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Люблю за ніжні дотики рук, прекрасне почуття гумору, що любить мене і вміє перетерпіти і заспокоїти мій поганий настрій, аж собі коли противна. Люблю за все і ...годі.

13. Harmony

Harmony Member

Я люблю свою половинку за те що він просто є. Це ж ПОЛОВИНКА:girl_yes2:

14. slobodianka

slobodianka Member

За все!!!:girl_in_love:

15. Gajka

Gajka Well-Known Member

Просто так.

16. Smille

Smille New Member

Люблю за те, що мені з ним добре у всіх відношеннях, і головне цікаво, завжди є про що поговорити, у нас багато спільного.

17. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Люблю за те, що він є. А взагалі з часом навчились розуміти та поважати один одного, то що ще треба для повного щастя.....

18. Muwenyatko

Muwenyatko New Member

Кохаю за все! За те що він ніжний, турботливий і любить мене такою яка я є. :kiss3:

19. Almariel

Almariel Well-Known Member

люблю за все: за те, що добрий, турботливий, терпить мої бдзики, мені з ним добре, і я не хочу бути без нього... тут багато чого можна писати

в мене інше питання, за що він мене любить, бо в собі нічого доброго не бачу???

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ----------

люблю за все: за те, що добрий, турботливий, терпить мої бдзики, мені з ним добре, і я не хочу бути без нього... тут багато чого можна писати

в мене інше питання, за що він мене любить, бо в собі нічого доброго не бачу???

20. IKA

IKA New Member

Так, справді, це про мого чоловіка)))