За що я ЛЮБЛЮ свою половинку :)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Lebidka, 13 Березень 2009.

1. Alias

Alias Well-Known Member

Відповідь: За що я ЛЮБЛЮ свою половинку :)

А я його не люблю, я його обожнюю!:)
    Він такий...такий...він самий найкращий, справжнісінький скаб.Порядний, чесний, увжний,гарний, дуже мене кохає, завжди розуміє з півслова.Ех...та що там говорити..кохання не можна словами виразити, бо це ж ПОЧУТТЯ.:)

• Подобається Подобається x 14
  2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я не можу чомусь дати відповідь на це питання. Просто ЛЮБЛЮ. Страшенно. Не уявляю без нього свого життя:)

• Подобається Подобається x 5
  3. Люша

Люша Well-Known Member

Я люблю, просто люблю, теж в принципі не знаю за що... Але моя любов спокійна, напевно не страшенна :):umbrage::confused:, ми просто чітко усвідомлюєм що ми дві половинки одного цілого. Я розумію, що з точки зору романтики і всього такого це напевно якось приземлено і цинічно, але я і життя без нього можу собі уявити - так, мені буде погано, дуже, але жити я зможу.
    Ми дуже давно знайомі з моїм чоловіком, були всякі ситуації... Але ми свідомо - розумом, не тільки сердцем розуміємо, що є життям один одного.

Але, як кажуть "пути Господни, неисповедимы"...

• Подобається Подобається x 12
  4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Любов буває різною:) . Може і моя з часом стане більш спокійною і тихою. А зараз це щось шалене і неймовірне!!! Але цссссс:shutup:.... я йому про то не кажу :xaxa:

• Подобається Подобається x 5
  5. orhid

orhid Well-Known Member

Я буду памятати твої очі,
    Твої слова і усмішку твою,
    Я зроблю все, усе що ти захочеш,
    Піду на все, бо я тебе люблю,
    Якщо моя любов тебе врятує,
    Я стану кораблем і попливу,
    Якщо моя любов тебе дратує,
    Я відричусь її, бо я тебе люблю,
    Я знаю, що неварто так казати,
    Але без тебе я непроживу,
    Я не змогла би іншого кохати,
    Бо надто сильно я тебе люблю!!!

• Подобається Подобається x 15
  6. Snowflake

Snowflake Active Member

А я от люблю свою половинку за його розуміння.
    Ви не повірите, але Він справді добре володіє жіночою психологією,він розуміє мою суть і те чого хоче моє жіноче "Я".
    Він знає, Він добре знає як я люблю звичайні щирі обійми (мабуть немає зараз для мене нічого важливішого у світі - ніж Його обійми)
    Він балує мене поцілунками (рідко зараз у довготривалих стосунках це буває)
    Він гарно і ніжно завжди мене називає ... мені цього зараз так бракує :sad:
    Ех ... виявляється ж не багато нам потрібно для щастя,

• Подобається Подобається x 11
  7. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Я свою половинку кохаю просто за те що він є!!!! І бувають непорозуміння, але рідко, і бракує романтики.... але коли він мене пригорне до себе і скаже:"Зайка, люблю тебе!" Мені вже нічого не треба.... тільки чути ці слова.... він це так щиро каже.... ось зараз сиджу на роботі сумую за ним....

• Подобається Подобається x 6
  8. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

За то що він терпить уже невідомо кіко, що я як сяду щось йому допомогти на компі, ото власне як зараз, то більшість часу з того - "допомагала" - то ДП:girl_haha::girl_haha::girl_haha: - а сиджу я тутечки же 2 годинки - відривалась йно погодувати - буває:girl_haha:

• Подобається Подобається x 9
  9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

За що люблю? Ми нині переглядали папери і знайшли свідоцтво про шлюб. Я кажу що, то давно було і не правда. Що пройшла любов зав*яли помідори. А він каже,
    - Нічого не зав*яло! Щойно он зацвили кабачки на городі! Ми нову любов починаємо!

Ось за це і люблю, що вміє деколи сказати приємні речі. Що вміємо пробачати і починати заново знову і знову.

Останнє редагування: 3 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 18
  10. enigma

enigma Well-Known Member

а я вчора розревілась як дурновата (місячне сяйво ((((( ), надулась на нього, бо він не бере участі в організації весілля (то малося на увазі вибір солодкого, про яке я йому ше до того не казала :girl_crazy:), а він мене обняв, приголубив, казав шо все буде прекрасно і все стало добре. Вот за це розуміння і люблю.

• Подобається Подобається x 7
  11. Deidra

Deidra Well-Known Member

Хм... важко сказати, за що саме я його люблю... напевно легше пригадати, за що полюбила :) і то, список буде невичерпним: за уважність, за ввічливість, за гумор, за щирість, за спокій, за уміння слухати і розповідати, за можливість чогось нового, за те, що з ним почуваюсь королевою... :))

• Подобається Подобається x 8
  12. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Для почуттів, мабуть, є різні лакмусові папірчики. В травні в мене їх було відразу декілька. Я пережила надзвичайно важкий місяць - місяць очікування, невпевненості, важкий місяць без дітей.

Коли я повертаюсь в травень, усвідомлюю, як коханому було важко напевне витримувати мої нервові зриви,поганий настрій без кінця, незадоволення і сльози. І тепер я високо ціню його намагання скоротити мені час чекань. Усвідомлюю, що цього місяця він робив все, що мені забагалось. Такий собі бульйон для душі.

Я вдячна йому за те, шо він, не дивлячись на мої протести, витягував мене між люди, на фестивалі, в гори і просто на прогулянки містом.

Я щиро радію, що цьому чоловікові і по трьох роках не байдуже, яку білизну я ношу і він вітає покупку кожної нової туші.

І звичайно, його круглу дупцю я також люблю. :)

• Подобається Подобається x 25
  13. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

Я багато разів заходила на цю тему, все хотілось шось написати, але ніяк не могла визначитись за що саме я люблю свого чоловіка :girl_in_dreams: Ми разом вже 8 років і я усвідомлюю, що люблю його з кожним днем все більше і більше! і люблю за будь-яку дрібницю, що він зробить або скаже мені. Все мені в ньому подобається (я не вважаю це одержимістю:girl_in_love:), він росте в моїх очах, постійно вдосконалюється і як чоловік, і як тато, і як спеціаліст (на роботі). Часом може бракне трохи романтики, але це дрібниці у порівнянні із тим, яке відчуття безпеки і впевненості в завтрашньому дні він мені дає.

• Подобається Подобається x 18
  14. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Я кохаю безтямно свого чоловіка. Він моє життя і його сенс. Декілька творів присвятила йому. І перш за все люблю його, що він моя мрія, яка збулась. Ось один із творів.
    Ти – мій
    «Ти – мій» -, як довго не могла сказати тобі цього. Коли за вікном дрібно йшов срібний дощ, а тополі, тихо журячись, хлипали – я мріяла про тебе. Бурхлива уява, багата фантазія цвіли пишним цвітом, створюючи цілі сади рідкісних, чаруючих квіток майбутнього. Та до тебе був незліченно довгий час. Чомусь так здавалось, а, може, було насправді? Блакитна вись заворожувала – колір небес, колір мрії перед похмурою дійсністю. Тоскно і солодко водночас ставало, коли дивилась на сонце, яке було схоже на величезне запечене, рум’яне яблуко. І мені показувалось, що це буде твоя посмішка, така ж прекрасна, немов останній відблиск заграви на річці, така неповторна, що давала лиш спокій, чи саме щастя. Коли розквітали троянди, то мені ввижалося, що то так моє кохання розквітне з тендітного бутона пишним цвітом вогненно-червоної пристрасті, але, на відміну від квіток, моє почуття не зів’яне, не згасне. Сонна, ледь прокинувшись, ішла по холодних росах і гадала, що і ти мене розбудиш, як тепло після льодяної облоги, втомлену темінню освітиш шлях. Коли співали пісні солодкоголосі птахи, чулося, що то даровані долею пророки щастя.
    Коли дух часу шепотів натхненно овіяні легендами історії кохання, то була певність, розповіді ті моєї любові, яка наповнить життя сенсом, сповнить смарагдами кристалічної чистоти вірності. Густий, молочного кольору туман клубочившись, давав віру в те, що почуття оп’янить до безпам’ятства, крізь його пелену можна лише буде помітити постать милого, всемогучу пам'ять пройденого життєвого відрізку часу, та нечіткий обрис реальності, а й більш нічого. Інколи здавалось щастя ось воно, ось воно – переді мною, та воно зникало примарою снів, жалюгідним обманом.
    І ось ти зі мною. «Ти – мій» - хочеться сказати, «ти – мій» - і перебрати ніжно твоє неслухняне волосся ніжно – ніжно, як вітер пестить польові квіти, гуляючи вільним степом. Серце б’ється щосили, як птаха в клітці. Радість ллється через край. Бо почуттів наших імення – Вічність. Ти – мій, коханий.

• Подобається Подобається x 11
  15. Красотка

Красотка Well-Known Member

Зараз я його люблю,за те що він мене терпить!

• Подобається Подобається x 2
  16. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

за те що надійний, відповідальний, на нього можна положицца :)

• Подобається Подобається x 1
  17. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

От сама не знаю, за що :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: Але люблю :girl_in_love::girl_in_love: Люблю, навіть тоді, коли зла на нього і хочеться чимось жбурнути, коли незадоволена і нарікаю. Мабуть, тому що рідна душа. Справді, не просто кохана, а рідна. :girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 9
  18. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Ви повністю відтворили мої думки:girl_in_dreams::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 6
  19. Hruska

Hruska Well-Known Member

Я інколи думаю, що нас звів сам Бог....
    Так розуміти, підтримувати, берегти мене може тільки людина дана мені (тільки не знаю чим я так заслужила) Богом....
    Я його люблю за ВСЕ!!!
    За те, що завжди відчуваю себе як в тій ілюзії - холод, зима, завірюха, вітер, сніг....все вирує....але серед цього скаженного ритму...серед цього холоду, грози....стоїть собі хатка....а в тій хатці....так тепло, затишно, приємно, там сижу собі я, і він коло мене.... і хоч би, що там творилося навколо цієї хатинки всеодно....цей вир холоду і проблем не проникне в неї....От за це я його і обожнюю - за те, що дає мені безпеку, довіру і спокій!!!! Я б його зараз розцілувала!!!:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 3
  20. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Ще люблю його за губки, які хочеться цілувати і цілувати безперестанку,
    його ніжні і водночас сильні руки, густе просто густюще волосся, яке прошу не підстригати. Я ж так люблю їх перебирати, гладити, куйовдити. Його великі зелені очі, але сумні і від цього хочеться обнімати без кінця... І ще море всього за що ЛЮБЛЮ його.

• Подобається Подобається x 3