За що я ЛЮБЛЮ свою половинку :)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Lebidka, 13 Березень 2009.

1. Natalia

Natalia Well-Known Member

Відповідь: За що я ЛЮБЛЮ свою половинку :)

А я люблю свого Кота :xaxa::xaxa::xaxa: за те, що він сприймає мене такою, як я є. Він є абсолютно непретензійною людиною. Ніколи не дорікає мені за: відсутність обіду, порядку... і взагалі не вважає це моїм обов"язком.
    Не жадібний - дозволяє мені практично все, в межах розумного.
    Надає 100 % перевагу моєму товариству над будь-яким іншим.
    Не має шкідливих звичок.
    Постійно демонструє свою любов, як і 100 років тому назад :xaxa:

• Подобається Подобається x 17
  2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я свого коханого люблю за те, що він погодився на двох котів в хаті, за те, що коти сплять між нами, а деколи й на голові.....За те, що часто сам миє посуду, підлогу, пере..Каже, ти відпочинь, кохана, а я сам все зроблю.......Що пам"ятає, як я люблю солодощі і часто їх купує...Що в принципі всі мої захцянки (в межах розумного) виконує.....

• Подобається Подобається x 23
  3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А я просто його люблю..уже 15 років..хоч було всяке, але люблю і ціную, але не часто говорю про це...щоб не розслаблявся:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 21
  4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Люди, а бачили мого???? Та тож Аль Пачiно викапаний ( в молодостi, за часiв Хресного Батька). Як такого КРАСАВЦА не любити!!!??? :D

• Подобається Подобається x 25
  5. Макарена

Макарена Well-Known Member

А я за те, що не дозволив, бо ще за котами прибирати і дивитись, я б :suicide:
    А так він в мене лапочка, як в тій пісні:"Что б не пил, не курил, и цветы всегда дарил..."Правда тещу мамою не називає, але й за це люблю, бо свекруху ну ніяк не можу мамусею кликати:confused:
    -за те, що вміє мене ще дивувати (17 років після знайомства);
    -за те, що у відповідальних моментах вміє прийняти рішення за нас обох;
    -за те, що для дітей є найкращим батьком;
    -за те, що мої почуття до нього не перетворились на банальну звичку;
    -за те, що......дійсно, тут можна писати доки форум не закриють, але за це все я його не люблю, а поважаю і захоплююсь, а люблю просто за те, що у житті зустріла саме його і він ідеально підійшов до тієї загубленої чи самотньої на той час половинки(про яку вже ви говорили).

• Подобається Подобається x 15
  6. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

За тепло та ніжність, за сильні руки та добру посмішку, за турботу і відданість. За те, що з ним, я знайшла себе...

• Подобається Подобається x 16
  7. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

люблю, коли він засинає в мене на грудці і починає хропіти:ninja:
    люблю, коли віддає мені останній кусок морозива, коли готовий терпіти всі мої капризи і забавляння
    люблю за те, що не змушує робити те, що ніби-то треба, але чого мені не хочеться, бо просто не хочеться:)
    люблю за вміння дуркувати, бавитись, за те, що перехожі думають, що це наша перша зустріч після довгої розлуки:)
    люблю за розум, за прекрасне почуття гумору, за слухняність
    люблю за те, що обростає мої звичками, і від того стає ще кращим і любимішим..

• Подобається Подобається x 18
  8. Svetik

Svetik Well-Known Member

А ви уявіть поруч зсобою іншу людину :8: Якщо вже навіть така думка вам здається безглуздою, то це саме то:clapping:

• Подобається Подобається x 7
  9. zetta

zetta Well-Known Member

коли находиш свою половинку....та щей офіційно вона стає твоєю....і починають зявлятись інші половики,крутяться,вертяться під ногами...і починаються сумніви а чи дійсно я правельну половинку обрала.....))...так для того і є період зустрічань...ні хто за нас не прийме рішення, як постелимо так і будем спати.
    І нема на то відповіді.....бо хтось після першого дня знайомства вирішує одружитися і прожеве все життя, а хтось 8м років прозустрічається ...через 4 місяці розведеться...

• Подобається Подобається x 8
  10. карапуз

карапуз Well-Known Member

...за те,що він справжній чоловік,за те,що він може вирішити будь-яку проблему,яка виникає у нашій сім"ї,за те,що він може приготувати смачніше ніж я(можливо це у гілку "Забила би ":xaxa:),за те,що купує мені солодке,після того,як я заборонила йому це робити :ninja:,за те,що навчив мене кататись на лижах(на свою голову),за те,що може вночі піти за шампанським(бо мені захотілось :)),за те,що водить донечку у садочок,поки я сплю і не дорікає мені за це (майже не дорікає :beee:),за те, що любить мене,таку вредноту і накінець,за те,що ніколи мене не обманює(або робить це так вдало,що я ще ні разу його на цьому не впіймала) :).

• Подобається Подобається x 15
  11. Gala

Gala Well-Known Member

І я свого дуже-дуже люблю,за те що з ним спокійно і затишно.Він мій захисник,справжній чоловік,люблячий татко,з ним просто добре.

• Подобається Подобається x 12
  12. Tasia

Tasia Well-Known Member

Бачу, котячої теми тут не уникнути:)
    А я за те, що він погодився на одного, але дуже вредного кота, який спить між нами і у нас на голові, і обожнює того кота, і прибирає за ним і купляє йому корм за 190 грн...А взагалі дуже багато за що (навіть писати не хочу, тут всі слова блідніють..)

• Подобається Подобається x 5
  13. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Перестати заглядатись на інших чоловіків, і не мріяти про казку з іншим.
    А зосередитись на позитивних рисах свого чоловіка.

Любов - це не кохання, її можна, ТРЕБА розвивати... :)

14. taho

taho Well-Known Member

Люблю за все!!! За те що сам досягнув того, що має. За порядність і чесність. За щедрість і безкорисливість. За те, що вміє ділитися своєю мудрістю і біля нього росте не тільки наш синочок, а я "росту". За те, що знає коли і як сказати, а коли промовчати.
    Люблю його гумор, його інтелігентність, його шарм. Дякую Богові за СВОГО чоловіка.

15. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

ой багато тут писати не буде, бо ше врічу :xaxa: але ось за тих два дні, коли лежала хвора, зрозуміла, що не дивлячись на всі шпаки у його голові, за які б ЗАБИЛАМ би, маю ПРЕКРАСНОГО ЧОЛОВІКА :)

• Подобається Подобається x 13
  16. Марточька

Марточька Active Member

кохаю свого Сашка, бо рідний мені, як брат, як друг, як батько, як коханий і коханець...
    він оберігає мене від самої себе... (без нього вже би себе зїла)))))...
    кохаю, бо він доповнення, моє натхнення, моя радість і сум.... мої емоції...
    моє серце...

• Подобається Подобається x 7
  17. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Люблю, бо він дуже мудрий - із усіх дівчат і жінок вибрав саму файну - МЕНЕ!:beee:

Ось відкрилась ще одна моя чеснота - скромність!:shy:

• Подобається Подобається x 18
  18. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А я не буду тут ніц писати,бо я на свого ЗЛА І НЕДОБРА:tanksmile:...от в гілку "ЗАбилам би" писала б поки не забанили:cesored:,але тоже не буду:ninja:

• Подобається Подобається x 5
  19. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А я люблю свого за те, що він у мене такий вредний :haha: і недає мені сумувати. Я така людина, якій завжди потрібні емоції (як позитивні так і негативні), от він мені це все дає :)
    А ще я його люблю за те, що у нас спільний лапочка-синочок. Як би не він мого б масіка у мене не було.
    А найголовніше - люблю його за чесність і справедливість по відношенню до мене!

• Подобається Подобається x 12
  20. Натуся

Натуся Well-Known Member

От перечитала я всі попередні дописи,і думала-"От зараз вже як нашкребу,-пів дня читатимуть"...:tanksmile:А як прийшло до діла,то толком і сказати нема чого,бо всі ті риси характеру настільки різко міняються,що не знаєш толком за що...От сьогодні він ніжний і ласкавий,повністю мене розуміє,в усьому допомагає,а завтра цілий день кричить,нічо не розуміє,мої слова перекручує:8:...І не тільки це,перелічувати можна годинами,і я не люблю його за цю неординарність,я люблю його просто незважаючи на це...Навіть коли я дуже-дуже на нього зла-ображена,хочеться просто посидіти в його обіймах,поцілувати в щічку,погладити волосся...А деколи (впринципі часто...)хочеться так міцно обійняти,що аж зуби скрегочуть,і мурахи по тілу бігають...:ninja::ninja::ninja:Сказати за що люблю-не скажу,-бо не знаю,але в одному впевнена точно-без цієї людини не хочеться жити...:ninja:

• Подобається Подобається x 10