За що я ЛЮБЛЮ свою половинку :)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Lebidka, 13 Березень 2009.

1. lestan

lestan Member

Відповідь: За що я ЛЮБЛЮ свою половинку :)

Просто люблю, бо став рідний! це як любити батьків безкорисно, просто за те, що вони є!

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

І я так само. Бо чесно кажучи задумалась за що я його люблю і... щось не можу навіть одного пункту зліпити. Ні, не то що вже такий поганий, просто любов до чоловіка настільки безкорислива, що не буду нічого видумувати. Люблю і все, просто так.:)

3. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А я свого люблю за те, що він якийсь зовсім не схожий на інших (правда, та несхожість не завжди в добру сторону :girl_in_dreams:, але все одно мені це дуууже подобається :) ).
    А ще за харизму, начитаність і розум :girl_in_love:.

4. ulliss

ulliss New Member

Мені здається що жінка здатна любити як справжня матір, тобто безумовно. Є думка про те що благородна любов повинна починатись з призріння, призріння дозволяє побачити в людині суть за її поступками, призріння проливає світло на людину. Але горе тому хто зупинеться на призрінні. Недарма кажуть що між ненавистю і любовю один крок причому в двох напрямках. Людина це сума її поступків, поступки визначають мотиви.

5. LuBimaya

LuBimaya New Member

Люблю, бо він такий один на весь білий світ!!!! :girl_in_love:

6. Ptashenja

Ptashenja New Member

Під час шлюбу нас один одному подарував Господь. Куди ж тепер діватися:girl_smile: змушена любити просто так:girl_wink:

7. vikad

vikad New Member

Я помітила, що з роками моя любов не зменшується, а лише зростає. Вже майже 13 років...
    Висновок такий, коли ми закохуємося, то закохуємося у те, що ми бачимо, а також у те, що б хотіли бачити. А коли проходить час і переходиш з людиною не один Рубікон, то розумієш, за що любиш і вже не має значення зовнішній вигляд, але лише Людина (її риси характеру, вчинки). Я бачу як потихеньку старіє, лисіє мій чоловік, але він - найкращий. Зрештою, і я не молодію, але він мене любить...

8. Kordanna

Kordanna New Member

Дуже люблю, бо в п'ятницю приїхав за мною наприкінці робочого дня ( я мала ще величезне бажання попрацювати) взяв діток наших і запросив нас усіх на вечерю. Ми провели незабутній вечір разом, ось за це і люблю

9. tonikanel

tonikanel New Member

Можна багато писати за що я люблю свого чоловіка. Для мене найголовніше - це взаєморозуміння. Він мене розуміє і підтримує у будь-якій ситуації. За це я його люблю:girl_in_love:

10. agalinka

agalinka Active Member

Люблю за те, що він не вміє ображатись, хоча деколи це дуже дратує, бо все преводить в жарт, і зовсім не злопамятний, а я така діставалка, що мені якраз такого і треба :girl_crazy:

11. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Коли чоловіка довго нема. І мені без нього тяжко я перечитую листа, який чоловік написав мені. І мені стає легше і посміхаюся сама до себе, читаючи)))

12. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Люблю за те що він є , за те, що дарує тепло, кохання, спокій, надійність. Він у мене взагалі чемнюля - все щоб не робив-робить це ідеально! Я горда за нього:girl_in_love:

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я свого чим далі тим менше розумію, але люблю і надалі сильно. Перед вчора насварив на мене, що я потратила багато грошей на продукти, а потім купив мені подарунок - манікюрний набір з мінералами з мертвого моря. І потім ввечері зроби мені сам манікюр, казав - СІДАЙ! Я тобі манікюр зроблю.:girl_cool:

14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

За харктер(хоча не ідеальний але без великих недоліків), за ті очі, носик, губки. За все!!!!!!Яке давно стало своїм-рідним

15. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

за те,що моє життя остаточно наповнилося змістом :) за лагідність, ніжність, підтримку, за те, що такий рідний.... :girl_in_love:

16. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

люблю. ціную за те що, хоч і не перевіряла але точно знаю, Він - єдиний пробачить все, і якщо чогось з моєї істеричної голови і не зрозуміє, то спробує зрозуміти...

п.с. він не нервується коли я "страдаю ;)" ПМСом:girl_feminist:

17. mimi

mimi Member

Люблю за те що він зі мною,
    Що тільки мій і більш нічий.
    За посмішку його і голос,
    Що він найкращий із людей.:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

18. Chikapina

Chikapina New Member

люблю за те, що він у МЕНЕ є) за те, що терпить всі мої примхи,зміни настрою( так як я вагітна), піклується, дбає.Навіть за те, що інколи бурчить на мене все рівно люблю) це ж моє моє.як його не любити?):kiss:
    він для мене самий самий ,за те і люблю)

19. Dog

Dog New Member

За все все і добре і погане! Дуже люблю і за донечку)))

20. resnichka

resnichka New Member

За що кохаю - навіть сама не знаю, ніколи не задавала собі таке питання... просто є якийсь особливий потяг до нього, єбажання бачити і відчувати його кожен день, дуже сумно і самотньо якщо уночі доводиться спати самій. Хоча ми дуже різні, але є багато спільного... іноді можемо цілу ніч просто сидіти і обговорювати різні важливі і не дуже теми... ще мабудь якась "хімія" тут замішана:girl_flirt: