За що я ЛЮБЛЮ свою половинку :)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Lebidka, 13 Березень 2009.

1. manka

manka Member

Відповідь: За що я ЛЮБЛЮ свою половинку :)

Люблю за те, що ВІН хоч і не ідеальний, але тільки МІЙ, для мене ВІН найкращий.

2. SemanaV

SemanaV Member

За все потроху. А ще за найкрасивіші ноги:girl_in_love: за розум і розважливість, і тепер ще за те, що купив мені машину:girl_tender:

3. senka

senka New Member

За розуміння , за те що такий, за те що мій, за те що поруч завжди, за постійну підтримку, за те що... Можна ще довго продовжувати цей список :girl_yes:
    Просто люблю і все :girl_tender:

4. altari

altari New Member

100%%%:kiss3:

5. kostuk

kostuk New Member

А я кохаю чоловіка за те, що він не такий, як я...:girl_crazy:
    Я більш непосидюча, енергійна, імпульсивна, а він спокійний, розсудливий...:girl_tender:
    Коханий завжди мене заспокоює, застерігає від необдуманих вчинків...а я, мабуть, роблю його життя не таким тихим і спокійним. Одним словом, доповнюємо один одного.

6. Donata

Donata Active Member

а я свого люблю за розводи на вікнах :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:... хотів мені допомогти і поки я була на роботі, то помив всі вікна засобом для чистки нержавійки (іншої пляшечки не знайшов), каже що дивувався чого воно таке тягуче, піниться і змивається недобре. Зранку як присвітило сонечко - таких барвистих вікон не було ніколи і ні в кого :girl_tender::girl_dance:
    як виникає бажання "забити", то згадую вікна і тоді "залюбила би"
    а ще він - найкращий!!!

7. Yurta

Yurta New Member

А я свого люблю не за "що" а "вопреки всему": нап'ється-люблю, зранку прийде до дому - люблю, і просто він трохи лентяй , а я люблю "Вопреки Всему":kiss:

8. Gossip

Gossip Member

ЧОМУ.... тому що ...

1. Тому що Ти єдиний і неповторний

... а ще
    100. Тому що я Тебе про100 кохаю :girl_tender:

отак-от .... :girl_tender::girl_tender::girl_tender: буває

9. Heureuse

Heureuse вірю...

Ціную Його за те, що свого часу став для мене порятунком у важку хвилину..та й зараз готовий піти на все лиш би мені було добре…я трохи егоїстка в цьому питанні, бо для мене якраз це є найбільшим виявом його любові- він приймає мене ось такою неідеальною, капризною, вредною, іноді просто божевільною..і часто не побоюсь цього слова терпить мої «заскоки»…

Дорожу Ним як своїм життям, бо без нього не бачу себе, свого майбутнього, та й взагалі свого існування…лише в ньому весь мій сенс і всі мої мрії…

А кохаю…кохаю просто так…бо так каже мені моє серце…інших причин нема:give_heart:

10. Fechka

Fechka Member

А я.... просто напишу вам улюблену мою легенду....
    .....Колись, дуже давно, на Землі був острів, на якому мешкали усі духовні
    цінності. Та одного разу вони зауважили, що острів почав опускатись під
    воду. Усі цінності сіли на свої кораблі і поплили світ за очі.
    Залишилась тільки Любов.
    Вона чекала до останнього, але коли вже чекати було нічого, їй теж
    закортіло податися геть. Тоді вона звернулась до Багатства і
    попросилась до нього на корабель. Але Багатство відповіло:
    – На моєму кораблі багато дорогоцінностей і золота, для тебе тут не вистачить місця.
    Коли повз пропливав корабель Суму, вона попросилась до нього, але той відповів:
    – Вибач, Любове, я такий сумний, мені треба завжди залишатися насамоті.
    Тоді Любов побачила корабель Гордості і попросила про допомогу її, але та сказала, що Любов порушить гармонію на її кораблі.
    Поруч пропливала Радість, але вона така була перейнята веселощами, що навіть не почула, як її кликала Любов.
    Тоді Любов впала у відчай. Але раптом вона почула голос десь позаду:
    – Ходімо, Любове, я заберу тебе з собою.
    Любов озирнулася і побачила старого. Він довіз її до суші, і коли
    старий поплив, Любов спохопилась, адже вона забула запитати його ім'я.
    Тоді вона звернулась до Знання:
    – Скажи, Знання, хто врятував мене? Хто був цей старий?
    Знання подивилось на Любов:
    – Це був Час.
    – Час? – перепитала Любов. – Але чому він врятував мене?
    Знання ще раз поглянуло на Любов, потім вдалеч, куда поплив старий:
    Тому що тільки Час відає якою важливою в житті є Любов
    ....З кожним роком,з кожним днем,кожною годиною ,хвилиною..розумію..як добре, що він в мене є...тому люблю...кохаю ,розчиняюсь,боюсь втратити,а ще більше розчаруватись...І на кінець...Розумний вислів..з яким прокидаюсь і засинаю...
    Кохання-як гарний вірш,починається з НАСОЛОДИ і закінчується МУДРІСТЮ....
    мудрості Вам...розуміння..і звісно кохання....

11. Silense

Silense New Member

Я погоджуюсь з тими, хто вважає, що любити за щось - не правильно... За щось можна любити річ. Наприклад, джинси-бо вони зручні, шоколад-бо він смачний, помаду-бо вона якісна і пасує...... Я свою половинку не просто люблю, я його КОХАЮ, кохаю всім серцем і не за якісь певні хороші риси, а за все разом, що в ньому поєднується.. Люблю просто так, бо серце моє це відчуває...
    П.С. Ніколи не думала, що зможу таке написати....))

12. Freetany

Freetany Member

Коли згадую як чоловік турбується про нашу сімю - мене огортає така ніжність :girl_in_love:

13. Олька

Олька Well-Known Member

От мені не спиться... В моєї половинки сьогодні 32 роки, а він дрихне без задніх ніг, бо перед тим не спав майже 2 суток! А я так хотіла його сама перша привітати, тобто в 00 год., приготувала вже подарунки, в Катьки канікули і вона до тої години досиділа, але так мені його шкода стало, та і боялась, що розізлиться, що спросоння ще на мене нагарчить ( а я ж обіжусь, я така).... А в мене безсоння (в іншій темі писала чому) і на нервах не можу спати і боюсь завтра, щоб він не проснувся раніше за мене! І ви знаєте, всяке різне між нами було, і до розлучення доходило, і ненавиділа його порою так, що дивитись не могла в його сторону.... Але в такі моменти і ми вже 9 років разом, все-таки розумію, що НІХТО мене би не терпів і ніхто мені би його не замінив і все-таки я ДЯКУЮ ГОСПОДУ, що мій Артьом (і ніхто інший) є зі мною і що в нас є така чудова і найкраща донечка і дай Бог буде ще хтось і я розумію, що не дивлячись на ту битовуху і всі проблеми я ЙОГО люблю!!!!!!! І від цього я щаслива!

14. preciosa

preciosa Well-Known Member

Я люблю свого коханого, як не дивно, за все! Навіть дрібні недоліки не стають мені на заваді, бо і я їх маю. Я ціню його за те, що він завжди відвертий зі мною і нічого від мене не приховує, у нас нема секретів. Він дуже ніжний, турботливий, я відчуваю його любов всім своїм серцем.
    Дякую Богу, що ми разом!

15. Wonder

Wonder New Member

а він в мене такий розуміючий :girl_in_dreams:

16. pyfik

pyfik New Member

Навіть не знаю за що саме, просто ЛЮБЛЮ і все.

17. mary ana

mary ana Загублений

як в тій рекламі про київський ювелірний завод:за турботу,щастя прокидатися разом,за його посмішку,за його щирість,ласку і за те що він обрав мене:girl_in_love:

18. Snigurochka

Snigurochka New Member

коли в нас все добре, я люблю його за ласку, турботу, щастя, яке він мені дарує, зайого тіло, за його голос,... за все-все-все:girl_in_love:
    Коли посваримось, я питаю себе: "Ну за шо я його люблю?????"... І сама собі відповідаю: за його імпульсивність, за його впертість, за його шалений норов, за його роздратування по дрібничкам, за його сидіння за комп'ютером, за те, як він свариться,.... за все-все-все!!!:girl_in_love:
    Люблю за те, який він насправді:вредний, впертий, але такий рідний!!!! МІЙ!!!!!

19. Sitara

Sitara Active Member

А я люблю за те, що він у мене спокійний, люблячий, терплячий, нійжний, добрий, уважний. За те, що він МІЙ!!!! За те, що почуваюсь біля нього Жінкою!

20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Він такий хороший!!відмовився заради мене від футболу в поделіок,бо хочемо ходити на курси"Школи народжувати"!!і майже без тиску з мого боку :girl_claping: