За що я люблю себе :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Кольорова, 18 Лютий 2010.

1. robik

robik Member

Відповідь: За що я люблю себе :)

І я. Але я допишу "тепер". Я тепер себе люблю.

Чому? Бо:
    - не шукаю в собі мінусів (маю їх море, але нових вже не шукаю)
    - маю свою думку і вмію її відстояти
    - навчилася не "палити мостів", тримаю "ліцо" в будь-якій ситуації, принаймі намагаюсь.
    - не забиваю собі голову проблемами, які самотужки не зможу вирішити.
    - вмію "запам"ятатись" незнайомим людям, і тішуся, що з хорошої сторони
    - знаю, для чого кухня в хаті
    - не нию на публіку (ДП - виключення)

І найголовніше. Мій син казав, що він би на мені ся оженив, но я є його мамою :girl_in_love: Тому люблю себе - маму.

2. Heureuse

Heureuse вірю...

Люблю себе за те, якою я є – бо я ж така єдина і неповторна:girl_cool:
    А ще я справжня і ненавиджу одягати маски…мабуть тому подобаюсь всім і завжди:girl_blush2:

3. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

чи можна усе, що Вам довелося пережити, вважати засобом, завдяки якому Ви навчилися любити себе?

4. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

А я люблю в собі віднедавна те, що позбуваюся категоричності. Помаленьку так, але позбуваюся. І найкращим засобом для цього стає метод "відчути себе в шкірі іншого" :)

5. vernata

vernata New Member

От думаю, за що я себе люблю? І напрошується, за все, що є в мені доброго, за все, що добре роблю. За те, що я є. Я себе просто люблю.

6. robik

robik Member

Думаю, що так.

7. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Я у себе одна, то як можна себе не любити? ;)
    І мені із собою нудно не буває :girl_cool:

• Подобається Подобається x 1
  8. lawyer

lawyer Member

і я за те ж! тяжко про себе говорити, але понад усе я ціную правдивість, чесність, порядність - думаю, ці риси притаманні мені. а ще я точна, акуратна, відповідальна і словна - за це теж люблю себе:)

9. Altera

Altera зачарована птуха

ги:girl_crazy:
    от слово-в-слово мої слова:girl_haha:
    ніколи не знаю, чого від себе, коханої, в наступну мить очікувати:biggrin:

10. Smorodynka

Smorodynka Member

А я люблю... себе за щирість, відкритість, доброту і відмінне почуття гумору:)

11. bora

bora Well-Known Member

За те, що в одній ситуації себе люблю, в іншій - вже дратую себе.)) і ще помітила, що те що в собі виховувала, тепер вимагаю від інших, підлеглих наприклад. ну молодець я що усвідомила.) бо всі різні, і мають бути різними.. гарно що вони мене таку терплять. маю надію, що значить не така я вже і погана.:)
    Але певно, що простіше мені любити себе (і близьких схоже) мовчки. Очевидно, що моя любов в тому, як я до себе відношусь, а в тому ніби ніц не бракує.;)

12. Відповідь: За що я люблю себе :)

Щось нічого такого, за що я могла б себе любити, мені на думку не приходило, то я знайшла минулорічні валентинки, в яких мої співробітники писали, за що мене люблять :girl_blush2:
    - "бо в тебе теплі і гарні очі, бо ти розумна, весела і непередбачувана"
    - "за природню красу"
    - "за гордість, доброту і біленьке волоссячко" (а що, гордість - то хіба добра риса?)
    - "за ті красиві бездонні очка"
    - "за щиру усмішку і за рожеві гумачки" :girl_haha:
    - "за вміння любити" (я досі гадаю, що ж то мав на увазі автор)
    - "за безпосередність"
    ще навіть хтось віршика написав:
    - "креативні всі ідеї переважно йдуть від неї, як вітати, святкувати, їсти-пити-наливати.." :girl_crazy:
    - "за русу косу до пояса" (ну, видно, хтось саме такою мене бачить :girl_cool:)

Поки писала, згадала, за що я себе люблю. За вуха. Дууууже вже вони в мене гарні :girl_in_love: Все решта таке собі, а вуха - ну просто ідеальні..