За що я люблю себе :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Кольорова, 18 Лютий 2010.

1. berezhano4ka

berezhano4ka New Member

Відповідь: За що я люблю себе :)

я люблю себе за те що на світі є така Я:girl_curtsey:-дуже добра,з гарним характером,чудова мама,любляча жінка:girl_in_love:,за своє почуття гумору:girl_smile:.
    Люблю свою симпатичну попку і гарненьке личко

2. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Тема змусила замислитися.Є багато рис, за які я себе не люблю.Але й на противагу їм є багато такого,за що я люблю себе кохану:
    - за гарне пишне волосся і красиві зелені очі;
    - за гарні груди і попу;
    - за те,що я така розумна і освічена;
    - за те,що вперта і завжди добиваюся того,чого хочу;
    - за те,що завжди маю власну думку і відстоюю її;
    - за те,що не схожа на інших;
    - за м"який добрий характер і гарне почуття гумору;
    - за розвинену інтуїцію,яка ніколи мене не підводить;
    - за скромність і сором"язливість
    - за те,що маю багато друзів,яким завжди готова прийти на допомогу...
    Який величенький список вийшов...

3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

я себе інколи люблю...але це рідко....більше себе сварю і виховую..мені більше приємно усвідомлювати за що я себе поважаю:
    -за те, що ніколи не поступаю підло
    -завжди готова прийти на допомогу, у будь-який період дня і ночі
    -в мене завжди чисте сумління і я товаришую з своєю совістю...

4. Відповідь: За що я люблю себе :)

Приєднуюсь до думки Левандівки,стою посередині і чухаю потилицю!!!А ще подобається мені один вислів;"Це ж треба,всі люди як люди,а я ---богиня".:girl_in_love::girl_crazy::girl_bye2:

5. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

А мені згадалося таке: "Ви сьогодні божественно виглядаєте!" - "Так? Ну то починайте молитися!" :)

6. Kalina

Kalina Active Member

А я себе люблю за те що я така єдина і неповторна і такої більше в світі немає...от так:girl_crazy:

7. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Я себе люблю за стримання. :)

Я так вмію стримуватись, що то завал. Ви просто не уявляєте, як довго і як майстерно - так, що ніхто не помічає, що я, власне, стримуюсь.

Я навіть при тому вмію посміхатись, і всі думають, що я ввічлива. Я сама так думаю інколи, а по тому мені в голову приходить думка - Ольга, як ти власне, це робиш, що стримаєшся і не скажеш ідіоту, що він - ідіот?

8. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Яка я рада, що відкрили таку темку!!!! Бо останнім часом я "такой в себя влюбленный" :girl_flirt:
    Люблю себе за те, що я живу, живу і ще вмію радіти цьому життю не зважаючи ні на що. Вмію радіти і випавшому снігу, і красивим кучугурам, які вже порядно всім набридли. Люблю себе за позитив, яким щиро ділюсь з оточуючими людьми і.. просто люблю себе кохану, бо більше нікому. Ніхто мене не любить так, як я.

9. berezhano4ka

berezhano4ka New Member

якби ж і я так могла :sad:.А то на обличчі як на відкритій книзі все видно

10. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

і в мене таке саме(((( А як би я хотіла, щоб цього ніхто не помічав....

11. Laskava

Laskava New Member

Молодці, дівчатка!
    а я себе тільки критикувати вмію. Мабуть, виставляю до себе високі вимоги.

12. puma

puma Well-Known Member

А я просто люблю себе.За що ? Так відразу в голову і не приходить...

13. inka

inka і.Неrb-то до мене)

А я себе люблю за те, що в екстримальних ситуаціях не панікую, а одразу починаю вирішувати проблему, а ще я дуже справедлива і доброзичлива. Отака я хороша...:girl_in_dreams::girl_smile::girl_haha:

14. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Щодо себе,то люблю себе,коли... і пішло поїхало.(зробила то-то,виглядаю так-то)Люблю себе завжди за щось.:girl_devil:Може це і погано.Не вмію себе любити просто так.Зоч для мене головне,що я живу не в конфлікті зі своєю совістю,от за це і люблю себе найбільше:girl_claping::girl_in_love:

15. Dimokl

Dimokl Well-Known Member

Чесне слово, всі такі файні, аж очі розбігаються, якби не був жонатий, то би женився, їй Богу, взяв би й женився :)

Люблю себе просто так, зі всіма своїми позитивними і негативними рисами характеру. Бо негативних я просто не визнаю... Яже ж можуть бути негативні риси у такого чудового чоловіка! О! За скромність я себе люблю. :)

16. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Люблю себе за те, що спекла файний торт і гості нині дуже хвалили ще й перепис просили :) І ще люблю себе, що вчора до обіда поприбирала в дворі сусідське сміття .....

17. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Хвали мене мій язичку...

Хотіла подібну тему створити, а вона вже є :girl_flirt:

бо чомусь така файна тема висить в самому низу, а темка про недоліки самокритику набагато вище. Ану, хто що має сказати доброго про себе? :d23:

18. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

вже якийсь час думала, чому стільки тем критичних, а позитивних так мало, а все не було часу створити - молодець Автор.
    Як мене Бог любить -
    якщо дуже сильно про щось мрію, воно приходить,
    постійно самовдосконалююся, і стаю краща - не в ідеалі, а для себе й оточуючих,
    а нині прибігла на зупинку, катастрофічно спізнюючись, - тут же моя маршрутка (єдина з усіх підходить у моєму напрямку)... і таке щодня і багато.
    то як мене так Бог любить, то як я можу сама себе не любити??? :girl_claping::girl_cool::girl_dance: :girl_blush2:

---------- Додано в 15:00 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ----------

а якщо серйозно - то любимо ми (себе чи когось) лиш тоді, коли не думаємо, за що. Може створити підтему "Що я роблю тому, що люблю себе?" :girl_in_dreams:

19. Solomi

Solomi New Member

люблю себе за те що Я - Індивідуальнсть

20. Wonder

Wonder New Member

люблю себе за те, що я емоційна, добра і ніжна :girl_flirt: