Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна тема З особистих рецептів. В цій теми прошу ділитись як своїми так і чужими цікавими переписами. Дописи на кшталт - мені дуже сподобався цей перепис, або я нічого не зрозуміла, будуть видалятись. Такі речі запитуємо у відповідній темі тут. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок - звертаємось до модераторів. Наперед дуже всім дякую за розуміння! Смачного!
Відповідь: З особистих рецептів. А я похожі їла в дитинстві! дуже таке любила, поки не почала задумуватись про свою фігуру...Прийшлос ьзгодом відмовитись Але фарш був трохи інакший.....
Відповідь: З особистих рецептів. так ви їли фаршировані "гарячі бутерброди"... а це рецепт "швидких" смажених булочок... "гарячі бутерброди" треба запікати в духовці, а моя страва — до 15 хв, і на пательні...
Відповідь: З особистих рецептів. аааа, ясно... Я ще дужу люблю хліб з яйцем і тертим твердим сиром змішати і на 5 хв на вогонь - виглядає не дуже, зате смачно! А ще трошки якоїсь зелені....Це була моя улюблена студентська страва, коли приходиш голодний як вовк, а нема нічого їсти....
Відповідь: З особистих рецептів. А я вчора вареники ліпив з картоплею, сиром та шкварками, а інші з вишнями!! смакота може не в тему, але хотів похвалитися
Відповідь: З особистих рецептів. Вот и здесь есть кое что: http://www.kuking.net/search.htm?key=%E3%F0%E8%E1%FB
Відповідь: З особистих рецептів. Здравствуйте, Странник! Карпа готовить ещё не разучились? Напомните при случае! Оченно вкусно было читать...
Відповідь: З особистих рецептів. Дякую Консервовані як на мене троха засолодкі вийшли, але так як я солодкого не їм , то байдуже - головне що дружина за 2 щоки уминала
Відповідь: З особистих рецептів. Здравствуйте, здравствуйте! А лучше новый рецепт, собственного изготовления, экспромт, так сказать. Рыба берется любая, я готовил из карпа, сазана, сома и семги. Нарезаем крупными кусками (уже потрашенную соответственно), обмазываем майонезом, солим, перчим (много специй не надо) и выкладываем в лоток для запекания в духовке. С верху засыпаем овощной смесью из грибов, паприки, морковки, капусты броколи, картофиля и, если кто любит, лука (да всё что угодно), предварительно все тоже посолить и по перчить по вкусу. Насыпаем равномено майонеза, закрываем фальгой и в духовку. Температура - 220гр., время, если с вентилятором, около часа, если без - полтора, следить по готовности картофеля. Можно ещё в конце сверху посыпать твердым сыром (мне нравится Российский), и добро пожаловать к столу, так сказать! И не забудьте 3-5 стопочек пропустить, за здоровье повора!
Відповідь: З особистих рецептів. Я поняла что меня смутило в этом рецепте. А рыба не развалится? Потому что, мы точно такой готовили со свининой, только отбивали ее предварительно, а так то же самое...
Відповідь: З особистих рецептів. якби я такі пироги наліпила, то про це б уже в новинах говорили :D подвиг, як не як
Відповідь: З особистих рецептів. Недавно готувала на вечерю. Може ще й кому сподобається. Картопля, запечена з грибами. Навбирану картоплю порізати негрубою соломкою. Посипати вегетою(замість солі), перемішати.Викласти в керамічну, чи скляну глибоку форму. Порізати дрібно цибулю, притрусити. Натерти морквину сиру і теж потрусити на картоплю. Більшу баночку консервованих порізаних печериць (або й можна свіжі порізати) стушкувати трохи на маслі з цибулькою.Вкінці тушкування дати до грибів вершків, або сметани. Все це рівномірно висипати теж на картоплю. Тоді по грибах потрусити ще одну дрібно порізану солодку червону перчину і один дрібно порізаний великий свіжий помідор. І залити все пересмаженими присмаченими вершками. Але так, щоб заливки було до половини, бо буде "збігати". Поставити в попередньорозігріту духовку і нехай запікається 40-50 хвилин від часу закипання. Смачного!
Відповідь: З особистих рецептів. А я ліплю з морожених, головне ліпити поки вони ше заморожені. тоді виходять не солодкі а кисленькі.