З Днем Валентина!!!

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Laskava, 14 Лютий 2010.

1. landscape

landscape New Member

Відповідь: З Днем Валентина!!!

Встал Амур сегодня рано,
    Для него довольно странно!
    Причесал рукой кудряшки,
    Прицепил к штанам подтяжки,
    Натянул потуже лук,
    Стрел достал несчётно штук!
    Выпил утром только чаю,
    Не промазать чтоб случайно!!!
    Каши навернул тарелку
    И помчался на пристрелку!!!
    He cпpocта всё так цивильно,
    День святого ж Валентина!
    У крылатых куча дел,
    C caмого утра отстрел⠠
    Всё в его сегодня власти,
    Многим он подарит счастье!
    Попадёт кому-то в cepдце,
    Будет жечь огнём и перцем!
    Может выстрелить и в мозг,
    Ради смexa ⠠ между ног⠠
    Каждый по стреле получит,
    Всех сегодня он окучит!
    Позаботится о главном,
    На сегодня самом важном⠠
    Каждый чтоб сказал слова:
    «Знаешь, Я люблю тебя!»

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

Мій мене сьогодні навіть не привітав, "Тоже мені св"ято найшла", жду 23 лютого...

2. Smille

Smille New Member

Я не перестаю дивуватися думкам о.Юстина. Такі зрозумілі і настільки розумні...

Цитата: Сьогодні напевно усі молоді закохані люди пробудяться по особливому, бо згадають, що то власне 14 лютого є Днем Закоханих під покровом св. Валентина. Звичайно, з цієї нагоди витаю усіх! Проте, хочу поділитися з Вами ось чим. Ще кілька років тому назад св. Валентин був знаним хиба що знавцям агіографічної літератури і літургістам. Однак, тепер він чи найбільше знаний святий, життя якого знову починає обростати такими легендами, що й годі переповісти. Але, нехай буде - св. Валентин - покровитель Закоханих. Та хочу сьогодні, користаючи з нагоди привітати усіх і пригадати, що любов не має часових дат і особливих свят, оскільки вона просто або є, або її немає. І дякувати Богу, що суть любові така! Бо інакше б у шлюбі молоді присягали любов, скажімо на 20 років, 3 місяці і 4 дні. Встановлені дати - це не тільки нагода для маркетингу "зрости", це також свідчення упадку сили любові в сучасному світі. І тому на неї є запотребування. Бізнес запропонував - 14 лютого!!! А Господь запропонував - на все життя!!!! Що виберемо? Щасти, Господи, які шукають правдивої Любові!

Я не дуже люблю це свято. як 18 років було, то любила, а зараз якось.. ну от що тут святкувати, любов? так любов або є, або нема. От мені ця стаття подобається, ну прям як я думаю.

• Подобається Подобається x 1
  3. Gorda

Gorda Well-Known Member

Вітаю з Днем Св. Валентина !!!
    Бажаю усім кохання щирого, ніжного і незгасимого, а найголовніше взаємного.

4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Вітаю всіх з Днем всіх Закоханих! Як би це не було банально, але ж ми присвячуємо цьому почуттю не один день, а всі 365, і частіше згадуйте про своїх половинок, частіше їм говоріть слова любові, кохайте і завжди взаємно, завжди майте це почуття в серці.
    Ніхто краще за апостола Павла не знайшов слів, щоб змалювати істинну любов:
    "Любов довго терпить, любов милосердствує, не заздрить, любов не величається, не надимається, не поводиться нечемно, не шукає тільки свого, не рветься до гніву, не думає лихого, не радіє з неправди, але тішиться правдою, усе зносить, вірить у все, сподівається всього, усе терпить! Ніколи любов не перестає!"
    Бажаю вам саме такої любові!

5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member