Akina ! зірка! Вітааааююю! Здійснення мрій (але не всіх, бо то буде капець), коханння і життєвих сил тобі! Світи нам, бо ти гарненьке світило на тлі Посиденьок. Цьом тобі 100 разочків! Аж очі 2 рази протерла, щоб перевірити чи не помилилась .
@Akina, вітаю з Днем народження! Бажаю, щоб на Вашому життєвому шляху не з'являлись труднощі і негаразди. Нехай Ваша доля буде довгою та щасливою, і Вас завжди оточує сімейний затишок та гармонія з навколишнім світом.
@Akina, вітаю!!! Відомим стилістом бажаю з часом стати, кожен день народжувати лише шедеврів мільйон, нехай оточує щастя і спокій, а побут хай перетвориться в солодкий, яскравий сон!
@Akina вітаю з днем народження. Миру в сім'і, любові, здоров'я, незгасимоі енергіі, позитиву. Хай задумане здійсниться і приносить задоволення і прибуток
@Akina з днем народження! Творчої наснаги, здійснення усіх мрій, сімейного затишку та всього найкращого!
Вітаю, Вікторіє @Akina! Нехай події кожного дня наближують тебе до великих і маленьких мрій. Нехай люблячі найближчі завжди будуть підтримкою, розрадою і щастям у житті. Нехай тебе ніколи не покидають оптимізм, везіння та натхнення.
Дівчата дуууже дякую вам усім за привітання! Черговий раз переконуюся що "посиденьківки" - таки найкращі! @nibysh , тобі ще окремий
Вітаю @Akina з днем народження! Вітаю з Днем народження! Щастя, радості, добра, Здоров’я, успіхів, тепла, Благополуччя та достатку, Щоб справи всі були в порядку. Хай посміхається життя, Та буде кращим майбуття.
@Akina ооо, а я все пропустила!!! Така подія!!!))) Вітаю, Вікусю! Хай твої крила ніколи не будуть скучати за польотами в небесах, а твої близькі нехай тобі ці небеса роблять ближчими своєю любов'ю і підтримкою! :* Многая лета!
Dimarik , вітаю! Щастя вам, любові і добра. здійснення мрій і найменших побажань! Ось чому нині зраненька сонечко вже світить, бо ви надзвичайно сонячна людина!
Вітаю Jusi! З ДНем Народження! Хай мрії здійснюються, хай сонечко сяє, хай потрібні двері відкриваються (і без ключів). Вітаємо!
@Jusi, вітаю з Днем Народження! Бажаю міцного здоров'я, впевнено йти до своєї мети, досягнути всього задуманого, щоб оминали стороною біди і тривоги, сили, наснаги і побільше позитиву.