Хвалимося результатами!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Heureuse, 11 Листопад 2010.

1. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

Відповідь: Хвалимося результатами!!!

взяла в основу Кремлівську дієту, їм білкову їжу: сир, рибу, овочі, кефір, ряжанку, з солодкого хіба грейпфрути. І ось результат: за 4 дні -2 кг :girl_dance:

2. Rona

Rona Мама-йожик

я, звісно, не спеціаліст.. але дивилась по ТБ передачу, де ставили експеримент над 10-ма жінками, кожна була на окремій дієті і лише одна з них на раціональному харчуванні... перед експериментом їм провели мед.огляд і після теж...
    лише одна жінка не тільки втратила кг, але й покращила стан здоров"я - та, що харчувалась раціонально, а найгірші (*практично необоротні* - цитую) зміни в здоров"ї були в жінки, котра "сиділа" на білковій дієті... вона й під час експерименту свідомість втрачала...

3. Wanderlust

коментарі очікувані))
    теж начиталася, що не дуже корисно, тому більше 2 тижнів не буду
    а про втарчання свідомості - почуваюся добре

4. kristas

kristas Well-Known Member

напишете, які будуть загальні результати, після 2-ох тижнів дієти :)

5. Rona

Rona Мама-йожик

6. Wanderlust

7. Іруня

Іруня Well-Known Member

В мене подруга сиділа на цій Кремлівській дієті ( її ще по-інакшому називають дієтою доктора Аткінса ). Вона ще в школі при 172 см росту важила 85 кг. А десь за півроку стала 62 кг. І навіть після народження двоє дітей так і залишилася 62 кг. Але цієї дієти вона дотримувалася не 4 дні і навіть не 2 тижні. Активно стройнішала вона півроку. А підтримувала вагу ще десь два роки. Тобто, жила за принципами цієї дієти і не дозволяла собі лишнього вуглевода. Зараз вже їсть все, але не поправляється.
    А за 2 тижні результату не буде. Маю на увазі, стабільного результату. Я теж старалася цього дотримуватися. Максимум - 1 місяць і мінус 5 кг. Але, як тільки почала їсти, як звичайно, то все набрала назад.

8. myrgal

myrgal New Member

І мені те відчуття знайоме, коли по сходах збігти -- все підтримувати треба. Та настає час, коли починаєш задумуватись як з цим боротись! Вірите, задумався роки два тому. Шукав довго і пробував навіть. Розумів, що не то і шукав дальше. Шукав, шукав. Знайшов -- так викрикнув Архімед опустивши своє бренне тіло у ванну. Я не кричав, але на фоні моїх знань про похудання, співставиши факти, сумувавши минулий досвід і знання -- прийшов до висновку. ВОНО!
    Давно забутий, чи спеціально забутий метод , зробив чудо. Я, нічого не приймаючи ніяких ліків, не займаючись спортом і їв практично все -- схуд. І по сходах збігаю не підтримуючи нічого.
    Мені цей метод так сподобався, що я навіть почав цією інформацією підторговувати в інтернеті.
    Я тут не рекламую себе, а просто ще раз доводжу, що все в наших руках і якщо шукати, то знайдеш. Як знайшов я.

9. Іруня

Іруня Well-Known Member

Ну і що ж це за метод такий?

10. myrgal

myrgal New Member

Не можу тут, його рекламувати, але цікавий, не потребуючий коштів, трохи екстравагантний. І головне дієвий.

11. kristas

kristas Well-Known Member

12. Sisel

Sisel New Member

Після родів я дуже поправилась і дала собі слово ,що тільки закінчу годувати зразу займусь собою. З жовтня 2009р. я почала ходити на шейпінг і не їсти після 6год. Це я важила 73 кг при рості 151см. Останій раз я важилась у вересні і моя вага була 48 кг. Маю намір скинути ще 3 кг.

13. Heureuse

Heureuse вірю...

:clapping: Аплодую стоячи!
    І ви не дотримувались ніяких дієт? Лише шейпінг і не жрать після 6?))

14. Sisel

Sisel New Member

Не дотримувалась. На протязі дня їла все і в любі кількості. Лише в день заняття не їла продукти, що містять білки ( риба, яйця, горіхи і тому подібне).

15. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Я за місяць - то чоловікове і синочкове день народження - набрала була кілограм. І його на мені так видно - на лиці, і талії. Бо розслабилася, (28липня взялася за себе),а сьогодні дивлюся на ваги - 1 кг скинула. І знову 55. Бо хліба не вживала, як їм то мясо одне, але без картоплі. Солодке (От, наче я його не люблю, а чоловік їсть і теж хочеться;), мучне - теж виключила, бо харчувалась переважно здорово дл того(варене, парене, вечене - це овочі, фрукти, каші, нежирне мясо, риба, молочні продукти, яйця), а то допалася. І далі так харчуватимуся правильно. Роздільне таке харчування взяла для себе, керуючись, настановами Міріманової. І так коли відходиш від здорового харчування, відчуваєш - втомлюваність, апатію, дискомфорт. А коли здорово харчуєшся - енергію, сили і бажання більше щось зробити.Словом здорово харчуватись - здорово!!!
    Ще хочу підтримувати форму по програмі Оксі сайт (чи якось так) Марини Карпи. Бо вага наче та сама - а на 1 см. талія збільшилась - переміряла. Програма дуже сподобалась - дихання + вправи по 30 хв. на день. Не їсти за дві години до тренування. Уже пробувала і Раджу:)

16. Holly

Holly Moderator

Я хоч і не дописую в цю тему, але я теж на -60. Шкодую, що не зробила заміри сантиметром, а тільки зважилась "до". Отже, вага "до" була 65кг, зараз 62 800. Хоч і мало, але страшенно тому тішусь. Вже моє сало починає топить, мож скоро і талія з"явиться??? :girl_in_dreams: натираюсь кавою+мумійо, ефект бачу. Ще роблю вправи, переважно на фітболі.

17. Heureuse

Heureuse вірю...

дівчатка, ви молодці, так тримати!

а я от нарешті дозріла..ще коли створила цю тему, мене просили виставити фото..тоді я ще була новачок, навіть толком не знала як ті фотки загружати..а сьогодні переглянула і чомусь захотілось поділитись з вами, бо все таки вважаю це схуднення одним із свої найбільших досягнень на даний момент.

отже, на всіх фото "до" вага приблизно 64-65 кг
    так схудло обличчя:
    тут на другому фото вага вже 56-57 кг
    тут 53-54 кг (кофта одна і та ж, тільки вдягнена з різницею в рік)
    ну а це моя найбільший сором і найбільша гордість: від 64 до 49 кг! (як побачила першу фотку, то не впізнала сама себе..то був шок і в принципі це і послужило першим стимулом)
    ось так от... тепер, переглядаючи ці фото, моя рідна мама не вірить що я такою була, каже що то фотошоп:biggrin:

Останнє редагування модератором: 2 Серпень 2011
  18. Rona

Rona Мама-йожик

Heureuse, помолодшала на років 5-7 :) молодчинка! :girl_wink:

19. Марта2

Марта2 Well-Known Member

і я худаю... вже пішов 3 тиждень....
    Перший тиждень сиділа на кавунах, їла сам кавун скільки влізе,на щастя тоді була жара і їсти не хотілось, але перший день мені було тяжко, коли готувались страви я виходила з хати, а вже на другий день я спокійно могла сидіти біля чоловіка і дивитись як він їсть.
    на наступний тиждень почала низькокалорійну дієту + кавун(на диво він мені не спротивився :) ) ще до того всього добавила скакалку.
    цей вже третій тиждень я так само приблизно підраховою калорії і скачу на скакалці

І так результати:
    за кавунний тиждень з 59,800 стало 57,400 мінус 2,400
    за низькокалорійний - десь до 1 кг менше
    на даний момент я важу 56,600 при рості 169 см.
    Поки поставила планку на 55 ( колись важила 53,500, то вже було страшно на мене дивитись....освенсум ходячий - муж казали)

20. Oddly

Oddly Well-Known Member

молодець.
    а тепер конкретніше - дієти, це зрозуміло - а фізичні навантаження якісь були? які?