Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

А мене так мучить то нудота, то печія, що їм, коли виходить останні 2 дні. І не можу того проконтролювати, бо коли ввечері голодна, то так шлунок скручує, що здається вмру... :girl_sad:

А Маруська молодець! Мені би теж так, а я не можу. :girl_cray:

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Хош риби? Я з тобою поділюсь, не плач:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Нє, хочу не їсти ввечері, бо я вже 60 кг важу. :sad::sad::sad:

4. Маруся-мама

Мадам, в вашому положені все дозволено, ну майже все ;)

5. Canary

Canary New Member

А в мене стимул появився,лечу в Україну :girl_smile:. Так що треба повертатись до колишніх параметрів, щоб не поперелякувати там усіх. 2 кг вже скинула, ще з пяток лишилось, ну а якщо вдасться, то і більше можна:shy:

6. Jasmin

Jasmin :)

В мене теж стимул. :girl_smile:Вже всі весілля і дні народження закінчилися. Тепер можна спокійно і без зривів 100% триматися на системі. Бо ті зриви на свята дуже вже погано вплинули на моє самопочуття:girl_sad:... і спати хочу постійно і не можу виспатися, бо важко спати і взагалі... Одним словом весна скоро, беремося за себе!:girl_smile::girl_spruce_up:

7. Jasmin

Jasmin :)

Отже, я сьогодні дотримуюсь системи. Вже і поснідала, і зараз обідати буду. Життя налагоджується.....:girl_smile:

8. TASJA

TASJA Well-Known Member

Ой, дівчатка! Як я рада, що є люди, які також намагаються схуднути і з якими можна спокійно на цю тему поговорити.
    Сьогодні дочитала книжку і вже тиждень стараюся дотримуватися системи, але щось стрілка на вазі зовсім не зрушилася (((. Але я все-одно стараюся. А через скільки часу у вас почалися зрушення? А то мій чоловік скептично посміхається, каже, що 10 кг не скину ніколи (((.

9. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

А я дівчатка лінієчку то виставила,але похвалитись не маю чим,бо знов набрала і скидати треба ще більше.Після 18 тримаюсь,з чогось треба починати:girl_cray:

10. apelsyn

apelsyn New Member

О, я теж сижу на системі вже тиждень. В понеділок була 64 кг, завтра перше контрольне зважування. Ріст 167см, хочу 55 кг.

11. Маруся-мама

А в них дуже особливе відношення до нас. Мій також не вірить що я будь чого досягну, а он вже скільки досягла і ще досягну.

12. Макарена

Макарена Well-Known Member

Що там чоловік, я сама не вірила, що схудну:girl_sad:, але вже моє досягнення - 10 кг, залишилось 4, але дуже повільно зараз худнеться, буквально по мг. Думаю, що навесні буде більше азарту.
    А ви не здавайтесь, то спочатку важко. Основне строге дотримання протягом перших трьох місяців, а потім вже й зусилля не такі потрібно докладати: і звичка з"явиться правильно харчуватись і результат буде помітнішим.

13. TASJA

TASJA Well-Known Member

А я і стараюся ні на кого не звертати уваги. От коли схудну нехай тоді поговорять )))

14. Маруся-мама

А я нині з тої хвороби не знала що їсти і в четвертій годині з*їла шість печеньок Марія і випила склянку молока.:girl_mad: Потім пішла спати. А в шостій витиснула собі склянку соку з ґрейфруту.:girl_haha:

15. apelsyn

apelsyn New Member

Зважилась. З понеділка до сьогодні мінус 1 кг. Порушень багато, але піся 6ї тримаюсь.

16. TASJA

TASJA Well-Known Member

Молодець. А в мене з понеділка ще нічого ((( :girl_sad:

17. apelsyn

apelsyn New Member

TASJA, а фізнагрузки є? Справа в тому, що я з понеділка почала займатись по T-Tap- рекомендували на сайті Меріманової. Думаю, може це поштовх дало, бо я в вимушеній відпустці і цілими днями за компом сижу, місяць вже

18. TASJA

TASJA Well-Known Member

Я роблю щодня вправи хвилин 10-15. Можливо цього мало? Можливо потрібна якась система? А в чому полягає Т-Тар-?

Останнє редагування модератором: 4 Лютий 2010
  19. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Певно замало.Тому,що процес спалювання жирів в організмі починається з 25 хвилини фіз.навантаження.
    А,так,виходить,що ви робите зарядочку для організму.

20. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

От і в мене ріст 167, але я хочу 65 і то для мене був би просто суперовий резудьтат. Але не можу на системі сидіти, простіше ввечері їсти салатики зелені і так по трошки худну. Надіюся,шо в мене все вийде

Статус теми:
Закрита.