Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Ой, я також дуже нечемна. Вже який день зовсім не дотримуюсь системи і чую що мені з тим тяжко, так як тому вовку з каменями замісь козенят в животі. Треба аби мені хто дав добре по писку по чолі і навернув на правильну дорогу а то зима, депресія...:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А я лишилася ровера поки. Зовсім нечемна, але мені то не тисне. Просто я вже хочу в тему "тимчасово +15"... :shy:

3. MaryF

MaryF Well-Known Member

І я вже пару днів недотримуюсь системи і вправи не роблю (спина дуже болить). Тоже хочу в гілку "тимчасово +15", але напевно поки малого не перестану годувати нічого не вийде.

4. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

А я наоборт, вже як 3-й деь трого на системі -60. Правда, вага щось не дже рухється, тільки -300гр. і све, це напевно навіть і не рахується.

Доречі теж тиждень нівчому собі не відказувала, і як результат +1,5 кг. Я вже для себе вирішила, якщо худнути, то худнути!!!, а не так, сьогодні їм, а завтра не їм, просто не розумію, для чого себе мучити???:girl_cray:

Маю питання, після 6 год не їсти взагалі??? Наприклад, якщо одну апельсинку, то можна чи ні???

5. MaryF

MaryF Well-Known Member

Після 6 год можна тільки чай (без цукру звичайно) і воду.

6. deer

deer New Member

Ой дівчатонька яка я лінива до спорту просто жах,один день займаюсь,а два нє.

7. Liliyah Romanova

Не можна. Тільки пити. :)

8. мамочка

мамочка Well-Known Member

теж туди хочу
    але хочу зайти в цю тему з 56,99 кг (хоча б)
    тому ще місяць буду йти до омріяної ваги, а вже далі + 15 )))

9. Vika

Vika Well-Known Member

а я ніби здуріла.1 день на дієті,а 1 жеру все підряд.треба вже просити щоб хтось дав копняка.

10. Макарена

Макарена Well-Known Member

Ото я розумію - підхід до справи, а то всі: худну, худну...
    Дівчата, ви тількі уявіть, які ви всі красиві стрункі мамочки будете після системи!
    Лілю, показуйте приклад!

11. Liliyah Romanova

Постараюся. :shy:

12. Олександрочка

Олександрочка Well-Known Member

Ой а я думала що я одна така .... вчора нарушила...

13. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Дівчатка,це просто жах:girl_cray:нападає страшенний апетит,особливо вечером.На кухню навіть не йду,бо точно щось злопаю,хіба поп*ю водички.Вага стоїть як вкопана.Трималась той цілий тиждень,пішла в гості повечеряла і + 2 кг.:girl_cray:Як мені ця гармошка надоїла:-500 гр..потім знов+2кг.Так хочется здатись:girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce:.але тоді треба дома всі дзеркала ліквідувати:girl_smile:,бо страшно на себе дивитись.:girl_sad:

14. Маруся-мама

Ні, разом нас багато:girl_haha::girl_haha::girl_haha::girl_haha:

Ми тебе туда з задоволенням відправимо.:girl_in_love::girl_in_love:

15. irrka13

irrka13 Well-Known Member

а в мене вага з мертвої точки зрушилааааа!:radist::radist::radist::radist: то було 65 - 66 кг, а вчора 64,5 - 65 кг! :radist::crazy::radist::radist: 3 тижні не рухалась!

16. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

А в мене вага знову на місці стоїть:girl_cray:, Я сама не розумію, ну в чому справа???:girl_in_dreams:

А у вас, дівчата, коли вага почала зменшуватись?

17. Олександрочка

Олександрочка Well-Known Member

Liliyah Romanova - щиро Вам бажаю опинитися в темі "тимчасово +15"...це ж так прекрасно !!!! Хай щастить!!!

18. Liliyah Romanova

У мене стимул зник наразі, тому й поза системою. Після 18-ої не їм, вправи стараюся робити. Але оскільки я без проблем влізла у куплені у Львові спідницю й капрі (42-ий розмір, але без поняття за якими мірками), вони навіть вільні трохи, тому нема аж такого стимулу, щоби худнути до 53 кг. Ну і вітер останнім часом 60 км/год, зносити буде. :girl_haha:

19. Галинонька

Галинонька Well-Known Member

:sad:мені знов потрібен шпіцак, і де ж то набратись тої сили-волі як було на самому початку ще в вересні коли я почала жити по системі... Щось геть розслабилась, а на носі свята, як подумаю аж страшно...

20. Маруся-мама

Я собі дозволила тиждень послаблення і набрала кілограм. Це не так страшно, бо думала що наберу цілих п*ять але просто біль в животі і тяжкість в шлунку які мене почали переслідувати щоразу більше і більше заставили мене себе взяти в руки. Наразі зкорегувала лишень харчування але наступним будуть вправи.

Статус теми:
Закрита.