Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vika

Vika Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

скажіть будь-ласка а кавою і мумійом треба кожен день маститися?

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

бажано

А я нині трохи зіскочила з системи, бо приїхала з садочку з малечою і була така голодна що вхопила тост і насмарувала його шпротним паштетом.

3. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

дівчата, а я в розпачі...вже який тиждень нічого не змінюється, щоправда я не дуже дотримуюсь правил обіду, але ну хоч би які зміни...одним словом, щойно наїлась в Макдоналзі по завязку і ніц собі з того не роблю.... демосезонна депресія чи шо?:sad:

4. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

:girl_cray:У мене теж саме,хоть би трошки впала та вага,ато мені так і хочется плюнути і наїстися досхочу,бо результат ітак однаковий-чи їж чи не їж.:girl_devil:

5. Rossana

Rossana New Member

Привіт всім!!! Я тільки зареєструвалась на вашому сайті, дуже мене цікавить тема похудання! Хотіла стянути "-60" але ніяк не получається, підкажіть де можна таку інформацію підчитати. А то мені потрібно терміново до нового року 4 кг скинути, але 4 кг твердих, мається на увазі що ніякі дієти не помагають. дуже дякую за допомогу!

6. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

На першій сторінці цієї теми є потрібна вам інформація.:girl_smile:

7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А скажіть но мені дівчатка,щоб то таке зїсти чи жувати,щоб менше жерти хотілось???Бо з тими ПМСами і різними нічними посиденьками довго в рамках 50-55 не протяну. Вже маю 54,500..а зимою було 49 кг:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray: Хочу назад в ту вагу..Але я буду старатись

8. irrka13

irrka13 Well-Known Member

а я вже 3 тижні на скакалці стрибаю! (можу собі дозволити, перший поверх) класно себе почуваю, вже не бульдозер, а так, мініавтобус:girl_crazy: і штани стали завеликі! а вага - як зачарована!:girl_mad:

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Треба враховувати що м"язева тканина важча за жирову, і якщо ви займаєтеся, жирова тканина буде зникати, але наростати м"язева і вага може навіть збільшуватися

10. Chereshka

Chereshka New Member

ой дівчатонька була сьогодні в басейні, бо хворіла трохи і не ходила, але скажу всьо болить руки і ноги особливо, зато таке задоволення собою, сьогодні проплила 1200 м, трохи мало але я на перший раз після великої переви, то супер.

11. Jasmin

Jasmin :)

Цього тижня я зійшла з дистанції. :girl_sad:Трохи маю проблеми.:girl_sad: Наразі маю заборону від лікаря на фізичні навантаження (та я їх і сама не можу зараз виконувати:girl_cray:), а також скраби і масажі з мумійо. Єдине, що стараюсь дотримуватись принципів системи по харчуванню. Хоча і тут у мене повно заборон. :girl_mad:
    Маю надію, що скоро повернуся сюди:girl_smile:

12. Натуся

Натуся Well-Known Member

Я цей тиждень теж шлангую...ПМС+спина болить другий тиждень=ще не важилася,але думаю може бути і в плюс...Вправ робити не можу,спина не пускає,а дієта...Той ПМС,то такий спокусник...:)
    Коротше-на мило мене за лінь і відмазки...:) :) :)

13. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Ой,дівчатка...
    Я подумала,подивилася на себе в зеркало,і вирішила-Я З ВАМИ!!! Цюкру і солі я не люблю,зелений чай обожнюю.
    Завтра перший день :girl_curtsey:
    Але мені цікаво чи можна їсти квашену капусту?

14. deer

deer New Member

Дівчата я новенька візьміть мене з собою.

15. deer

deer New Member

Дівчатка поділіться своїм меню на обід.

16. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І я вже з вами ......5 день. це причина радіти за свою силу волі????

17. марфуша

марфуша New Member

дівчатка фантастично хочу в ваші ряди,порадьте з чого почати ,а для діяльності необмежені гектари тіла

18. Orman

Orman Модератор-бомба

дівчата (новенькі), прочитайте першу сторінку чи що :confused:?

це мало?! Та стільки Фелпс плаває. Нескромне (професійний інтерес - 10 років плавання) питання, за який час зробили 1200?

19. Натуся

Натуся Well-Known Member

От і я про те ж подумала...Хіба то МАЛО?!?!

20. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Ой а я сьогодні згрішила!!! Приїхала знайома сьогодні до мене з флящиною горілочки...напитися з горя-бо її звільнили з роботи. Не могла їй відмовити:girl_sad:

Статус теми:
Закрита.