Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Я теж вирішила худнути, не зовсім по системі. Деякі пункти мені не підходять.
    Але вирішила снідати солодким, а після 12 -ні ні. Повністю від солодкого не відмовлюсь в житті.
    Обіду в мене як такого нема, ну не хочеться мені їсти в обід взагалі.
    Але так як я лягаю спати не скорше першої ночі, то не їсти ввечір просто неможливо- буду налягати на фрукти. А ще чекю кавунів- я їх можу істи безкінечно. Зазвичай в сезон кавунів худну на 2 кіля точно!

• Подобається Подобається x 8
  2. Макарена

Макарена Well-Known Member

Хомко, в нас однакові теперішні показники:girl_mad:, а бажаний кінцевий ваш результат, то моя вага перед першою вагітністю. Дивлюсь на вашу лінієчку і думаю, що це могла б бути і моя, але щось я не знаю чи хочу до тієї цифри, бо казали, що я "тяжко худа", напевно тому і розслабилась :girl_cray: Мені б хоч до 60-ти сповзти і це буде щастя:girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 3
  3. Лянка

Лянка Well-Known Member

Мені мої доні теж додали зайвих 20 кг. Те, що бігаю коло них цілими днями як білка в колесі зовсім не допомагає похуданню. Певно то через мої печенькові перекуси, тяжко викроїти хвилину, щоб поїсти.
    Але хочу похвалитись - вже 2 дні виходить дотримуватись системи.:girl_claping:
    П.С. В мене вчора теж були голубці:girl_crazy: Добре що ми всі на одній хвилі. Може всі спільними зусиллями й схуднемо.:girl_smile:

• Подобається Подобається x 7
  4. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Я 4 місяці тому важила теж 74!!! (це відразу після пологів). Але зрозуміла, що не потрібно себе "запускати". Відмовилась від хліба і мучного. Майже кожного дня виділяю час для зарядки. Плюс медовий масаж. За півтора місяці я схудла на 5кг. Зараз важу 69. Наразі маю ціль хоча б 60!:girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
  5. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Про той молокочай взагалі пишуть, що його треба півтора літри на день випивати, тоді нічого їсти не хочеться, десь на дієтичних форумах навіть є довжелезна тема фанаток. :)
    Отже, доповідаю: На обід з"їла салат з капусти і два налисники з м"ясом. Годину тому влила у себе банячок чаю з ложечкою 10%-х вершків, без цукру. Не скажу, що аж так сподобалось, але пити можна. Всі чотири цукерки, підкинутих доброю співробітницею, лежать цілі. До кінця роботи більше години, політ нормальний! :)

• Подобається Подобається x 9
  6. Oddly

Oddly Well-Known Member

слухайте, а кавовий скраб і мумійо вже хтось випробував?

• Подобається Подобається x 1
  7. Макарена

Макарена Well-Known Member

Кавовий скраб так - :y:, а мумійо ще ні...
    Краще розкажіть де ваші вже 2 кг ділись?

• Подобається Подобається x 6
  8. kitka

kitka Well-Known Member

Слухайте, дівки, я так розумію, що той бігунок на лінієчках живе своїм життям:girl_haha:, чи як? А тоді в чому бізнес?

• Подобається Подобається x 2
  9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

В "Метро",я брала найдешевший 31гривня/1кг,а є і за 60 і за 130грн:girl_smile:

• Подобається Подобається x 1
  10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Їдження по годинах у мене немає.
    У принципі, мені мало-що зараз довелося змінити. Фактично, лише дві речі - не вечеряти з Романом о 8-9-ій вечора й не їсти більше морозиво вечорами. Поза тим я і так цілий день харчувалася овочами й фруктами, після солодкого на сніданок.
    Ну, вправи я не робила систематично, це теж інше. Але загалом я завжди стараюся бути активною, перейтися пішки якісь відрізки, ну і ровер тепер...
    І як на мене, ця система - це не стільки дієта, скільки власне зміна стилю життя. Я на неї присіла кілька років тому й загалом вона тримає, внутрішній контроль якийсь виробляється й не попускає.
    І різниця тут із дієтами теж суттєва, бо тут навпаки починаєш здоровіше їсти. От я 3 дні не вечеряла й нині вранці була голодна, що капець. І так і має бути. Шлунок не повинен працювати вночі, бо тоді організм не відпочиває. І якщо повечеряти після 6-7-ої вечора, то вранці їсти не захочеться взагалі. Так що шлунок треба перевчати просто на розумний режим праці. Я коли вечеряю о 17-ій, то почуваюся здоровішою, енергії зразу купа, більше зробити за день встигаю, голова краще варить. А коли пізно вечеряю, ще й багато, то все - наступний день я буду розлізла як яйко на пательні.
    Так що я знаю, що я ні від чого не відмовляюся, а навпаки - працюю над покращенням себе самої, над мудрішим використанням ресурсів організму.

А можна вас попросити не писати "робе", "говоре", "ходе"? Будь ласка!!!

Останнє редагування: 10 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 13
  11. Ірена

Ірена Well-Known Member

ой.. не пасує мені сюди писати і нити не пасує...
    але як хочеться на дієтку...:girl_cray::girl_cray:
    нібий не їм нічого зайвого, а округляюся як.... і після 19 не їм зовсім і хліба не їм... чи то гормони?

• Подобається Подобається x 6
  12. irushka

irushka Well-Known Member

Jasmin, я планую притримуватися системи повністю! Наразі вдається все, крім мумійо: знов я, вареха, забула зайти в аптеку :girl_devil:
    А вчора мені довелося пропустити вечерю :girl_mad:, бо з прогулянки з малою чоловік нас підібрав машиною і ми поїхали на неплановане застілля, а там на столі чай і тортики краси невимовної. То я без вечері, та ще й з такою спокусою боролася: свою порцію згодувала малій:girl_in_dreams:, а потім пішла бавити дітей, калорій від них зігнала чимало, а потім ще трохи стресу від їзди за кермом і лягала спати з відчуттям, що шлунок до хребта прилип. Алкоголю не пила, бо мала відмазку - я за кермом!
    Зранку, як завжди, їсти не хочу, але з`їла йогурт солодкий з сирником і кавою. А на обід робила таке: шматок курячого філе відбила, трошки посолила, нарізала поверх печериць (гриби з м`ясом часто не можна, але можна! ура!), помідор і накрила сиром "естонським" (трохи сумніваюсь, чи можна такий сир, бо не знаю його жирності) і все це з базиліком запекла в духовці. Дуже ситно і смачно!
    Чим би то повечеряти?:girl_in_dreams:

13. Liliyah Romanova

Ану марш з цієї гілки! :girl_mad:
    То що таке має бути?!?!?! "18 тижнів і 5 днів"! Яка дієтка?? :girl_mad::girl_mad: Дитинку в животику годувати треба! :girl_claping:
    І ПРАВИЛЬНО, що округляєшся!!! :girl_spruce_up: У тебе ж СОНЕЧКО в животику росте! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: А де ти бачила, аби сонечко було некругле??? :girl_in_dreams: :girl_cool:

• Подобається Подобається x 17
  14. Ірена

Ірена Well-Known Member

точно Лілю...:girl_spruce_up:
    йду вже звідси:girl_bye2:
    (їсти суниці з медом):girl_haha:

15. Liliyah Romanova

Смачного! :girl_claping::girl_claping::girl_claping:
    І щоб я тебе тут не бачила більше! :girl_mad: :girl_in_love::girl_in_love:

:girl_bye2::girl_bye2::girl_bye2:

• Подобається Подобається x 3
  16. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Ну якщо сама пані суперсодератор просять:girl_curtsey::girl_cool:
    По темі: вчора носилась з гантельками по хаті - квартирний обладунок ніби-то не постраждав:girl_flirt:

• Подобається Подобається x 5
  17. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Дівчатка, солодке зранку краще їжте до 9.00 год, бо у час з 9-тої до 11-тої солодке - "отрута" для підшлункової, порушується її гормональний баланс, підвищується рівень цукру у крові, спадає працездатність (згідно з біологічними ритмами людського організму).

А, загалом, ця система просто супер ;)
    Успіхів вам!!!

• Подобається Подобається x 5
  18. Liliyah Romanova

Я лягаю спати не раніше півночі. Але ввечері мені рідко хочеться їсти. Грейпфрут о 8-8:30 мене без проблем тримає до 1-ої ночі.

А я нині снідала халвою - десь 4 чайні ложки з*їла, і кількома штучками маленького вівсяного печива (купила навмисне з дорожчих, з написом "натуральне"). Допиваю друге горня чорного чаю з молоком.

Учора таки витримала знову, аби не вечеряти. Холодильник уже відкривала й закривала спокійно, по руках себе бити не мусіла. :girl_cool:

Правда, коли Роман узяв собі печиво із чорним шоколадом до чаю, серце тьохнуло... :girl_crazy: Але оскільки перед тим я 15 хвилин робила вправила, 10 з яких потратила на степер, потім покайфувала в душі, то мене на печиво таки не потягло. Просто чаю попила зеленого й усе. :girl_curtsey:

Нині рано притягла те печиво на роботу, але з*їла таки халву. :girl_haha:
    На обід знову маю рибу з помідорами (просто хочеться, тому те саме, що вчора), але вже без оливок. :girl_smile: А на вечерю певно салату трохи з*їм.

До речі, оливки ніби не пошкодили. На ранок на вазі вже було 60,1. :girl_haha:

Останнє редагування: 10 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 10
  19. Olenkaaa

Olenkaaa Well-Known Member

Лілю, ваша лінієчка, точніше швидкість її руху так надихає :)

П.С. дівчата припиніть щовечора звітувати хто що їв, я клавіатуру заслиню:girl_cray:

20. Лянка

Лянка Well-Known Member

Звітуюсь:
    На сніданок відірвалась з макаронами і відбивними(каюсь), на обід овочевий салатик без хліба(що для мене подвиг), на вечерю нежирний сир і салат з селери і яблучка.
    Залишилось протриматись ще кілька годин:girl_crazy:
    Ніяк не виходить заскочити в аптеку за мумійо. Обіцяю завтра виправлюсь:girl_curtsey:
    А зарядка...сподіваюсь коли чоловік прийде з роботи зможу викроїти на неї хоч 10 хв.

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.