Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

сюди ні. Скину в гілку "Переписи до системи -60" ;)

У мене радість -400грам !!!:girl_claping::girl_in_love::girl_claping:
    Я перейшла переломну вагу!! тепер у мене вага починається з 8!!! Ура!!!:girl_in_love:

Так-так, і що тут у нас? затишшя?:girl_mad:
    всі смакують цукерочки, печеньки і тортики?:girl_devil:
    виходьте з підпілля, пишіть як справи:girl_smile:

Останнє редагування модератором: 16 Листопад 2009
  2. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

ніііііііііііііііііііііііі,печені яблучка,грейфпруктики:girl_claping:
    (того "добра"вже наїлись,тепер боримось)
    трохи похвалюсь(пошепки,що не наврочити:girl_haha:) в мене мінус 1,5кг:girl_flirt:

3. Jasmin

Oliusia вітаю!!!:girl_claping: ви молодчинка!!!:girl_in_love::girl_claping:

Я тут вештаюсь по просторах нету, і вичитую все і всюди про систему. Так от, вичитала що в передачі "Малахов +" К.Мірманова дала рецепт скрабу. Той класичний варіант кава з гелем(милом) ми знаємо. А тут інший, ось такий:

-мед (краще зацукрений) 1 стол.ложка
    -кава мелена 2стол.ложки
    -оливкова олія 1 стол.ложка

Зрозуміло, що щодня напевно не варто використовувати, але кілька разів на тиждень можна:girl_smile: для різноманітності:girl_in_love:
    Доречі багато схвальних відгуків вичитала, про той рецептик:girl_cool:

4. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

я ще пробувала до того рецептику добавляти трохи солі і соди.:girl_cool:
    шкіра така гладенька стає.:girl_in_love:
    (але,його дійсно 1-2р. на тиждень треба використовувати:girl_in_dreams:)

5. Олександрочка

Олександрочка Well-Known Member

Привіт! Я з Вами чемно стараюся дотримуватися системи.Жасмін поздоровляю з успіхами в цій важкі справі, також Oliusia .

6. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Ви просто молодчинка,результат суперовий.:girl_claping:У мене така ж вага і треба досягти такого ж результату.
    Розкрийте секрет будь ласочка,як це вам вдалось:girl_cray::girl_in_love:.Я від березня борюся і ніяк.

7. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Ви знаєте я теж почала свою боротьбу з кілограмами з березня. В мене вже вага доходила до 75,а зараз в межах 67. Повільно але з успіхом вони від мене йдуть!!! А саме приємне зараз отримувати компліменти, як я схудла!!!

Системи я цілком не дотримувалася, саме основне для мене правило після 6 години нічого не їсти (хіба на свята).

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я системи дотримуюсь але вага стоїть як вкопана. Вже почала робити додатково вправи і відновила кавовий скраб щодня, а то була закинула цю справу.
    Моя Юліана мені нині сказала комплімент, що я така худа як моя племінниця якій 20 років. Це звичайно перебільшення але всеж приємно таке чути.:girl_claping::girl_in_love::girl_in_love:

9. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Маруся-мама,не переживайте все получиться:girl_claping:.Ваш результат мене особливо стимулює:girl_crazy:
    За скільки часу ви скинули таку вагу?:girl_devil:

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я приєдналась до системи десь в числах 20-тих червня, бо ще діти ходили до школи. Отже вагу мені вдалось скинути за 3-4 місяці, бо вона вже місяць стоїть без руху.

11. Галинонька

Галинонька Well-Known Member

:sad:ну ось за вихідні знову +0,5 кг. Правда сама винна, їздили відпочивати в Яремчу на вихідні, і вечеря дуже пізна получилась, та й взагалі дотримання системи не було, і як кажеться "результат на лицо". Але лінієчку поки не міняю.

12. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Усім привіт!!! Від сьогодні теж буду дописувачем цієї гілочки. Вчора остаточно вирішила худнути і то всерйоз, а не так як завжди -2 кг. і забула.

Правда багато скидати нема куди, але -7-8 кг. аж ніяк не завадать, хочу бути такою як і до пологів:girl_in_love:. Наразі 59,500 кг, а хочу колишні 52 кг.

Наразі перечитую цю гілочку, словом набираюсь досвіду як правильно все робити щоб добитись результату.

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Galyna555, в нас з вами однакові параметри і мета. Будемо разом ті8 кг скидати... Успіху!

14. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

А в якій аптеці можна купити крем Мумійо? І скільки коштує?

До речі недавно була на дієті (знайомий підказав, сам скинув на ній кг.15). Отже вона заключалася в тому, що за пів години до їди треба випити пів літри рідини (чай, вода, сік....) аж потім можна їсти наприклад, гречку (картопля, рис....), і знову ж через пів години мясо, риба.... Тобто харчування роздільне. Обовязковим там було перед кожною їдою за пів години до трапези випивати пів літри рідини. Словом за 1,5 тижня скинула 4 кг. тепер 1,5 знов набралося:girl_devil:.

Думаю з вами буде весиліше. Тай сила волі сильніша, коли худне багато:girl_claping:.

15. Зорянівонька

Давайте і ми таке організуємо! Разом легше!

16. Jasmin

Я теж про це думала. Я тільки за! :)

Це не крем. Мумійо продається в капсулах або в таблетках. А Ви вже самі розводите мумійо з будь-яким кремом для тіла.:girl_smile:

Я вас прошу, тут гілка про систему. Отже, і дотримуємося виключно принципів системи, всі інші дієти можна закинути в відповідну гілку.:girl_smile:

100% приєднуйтесь:girl_smile:

17. Ірена

Ірена Well-Known Member

вже взялася за свою тушку:girl_crazy:
    за вагітність набрала 13 кг. 4 "злетіло" з малою а решта сидить і навіть не думає нікуди рухатися :girl_cray:
    вчора і позавчора після 18.00 не їла - нічого жива і молока не зменшилося:girl_claping:
    вчора і сьогодні після 12 - солодкого -ні-ні, але й не хочеться (якщо до 12 наїстися:girl_crazy:)
    словом пробую...
    скинути мені потрібно десь 10 кг (то мінімум):girl_in_dreams:
    в компанію приймаєте?

18. Галинонька

Галинонька Well-Known Member

звичайно, ласкаво просимо, разом веселіше.

19. Зорянівонька

Jasmin, якщо маєте можливість, то створіть темку по пресу, бо в мене вже малий встав, і я не можу...

20. Jasmin

Я зараз вичитую все про той марафон. Як тільки зрозумію що і як робити, то обов"язково відзвітуюсь ;)
    Інформації там безліч, треба то опрацювати :)

Статус теми:
Закрита.