Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

І я нині стала на вагу і не побачила ніяких змін. Припаяв хтось мені ту цифру і вже:girl_sad:. Скоро буде три тижні як вага тримається. З горя напилась шклянку молока і схрумала печиво Марія.:girl_flirt: Бити мене треба.:girl_devil::girl_devil::girl_devil:

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Треба і то дуже. Бо як так будеш горе заїдати, то вага не в ту сторону мінятися почне. Ану себе в руки взяти!!!

3. Галинонька

Галинонька Well-Known Member

От і в мене після 2-х днів народжень, вага підскочила на 0,5 кг. Наче й не їла так багато, але... Буду їх позбуватись. Всім приємного дня!

4. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Те,що вага тримається зараз - це нормальне явище.Бо організм вже привик до режиму харчування,вправ,і не з охотою скидає кг.
    Я в такі моменти або більше себе нагружаю фізично чи міняю харчування,що він собі не розслаблявся:girl_devil::girl_haha::girl_haha:

5. ermana

ermana Member

Нажаль вдома нема ваги, але дотримуючись системи відчуваю, що схудла. Приаймі самопочуття покращилось. Але тре купити ваги ... Хочу слідкувати чи кілограмчики тікають :girl_crazy:

6. Масік

Масік Well-Known Member

а як не загляну на гілочку, то системи не дотримуюся , мені треба онлайн трансляцію з форуму :)

7. Олександрочка

Олександрочка Well-Known Member

Я трошки дотримувалася системи і була похудала а тепер нарушаю... як взяти себе в руки ? Такого давно зі мною не було в тому плані.А ви всі молодці.Успіхів Вам .

8. Oliusia

кажу чесно,навіть спеціально не плануючи,схудла за цей тиждень на 1,5 кг.
    хворіла,їсти хотіла,але з того всього,щоб швидче видужати,багато пила.зараз,шлунок зменшився,і набагато простіше тримати себе руках

9. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я так бачу, що найбільша взбучка тут потрібна засновниці гілочки Jasmin:girl_devil::girl_devil::girl_devil: Будемо вас сварити:girl_devil: Що це має бути:girl_devil: Ми тут усі худнемо, стараємось для себе коханих, а наша натхненниця все відмазочки знаходить:girl_devil: Немає на вас куратора такого файного як Кася:girl_cool: Так не годиться:girl_mad:, ніяких депресій і інших відмазок, система супер проста, правила відомі, просто починаємо і стрункішаємо кожного дня! 5хв щодня виділити на звіт перед нами - беремо вас на лічильник:girl_cool:

10. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Марусю, а що, в вас теж є печиво "Марія"? :)

Я розслабилась, і певно всі мої кілограмчики вернулись, чую по одягу. :girl_cray:

11. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

в мене - 2.5 кг.:)ще трішки і буду ляля:)))

12. Aelita

Aelita Well-Known Member

А я розкисла:girl_cray:і кисну вже немало:girl_devil:і все собі думаю як я колись могла сказати ні смаколикам після 12 год,чи після шостої...Шмарувалась тим скрабом чуть шкіра не злазила:girl_flirt:то то було приємно на ту вагу стати зранку,а тепер тої ваги боюся... Тре вертатися до нормального способу життя,перепросити пані систему:girl_smile:і вперед до досконалості:girl_spruce_up:

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я за час, поки не годую малого(2 міс) набрала 5 кг і ніяк не можу скинути!!! Знов ті 60кг ненависні.

14. Liliyah Romanova

Так, тут воно теж є. :)

Я також. Але надно не розстроююся. Ну трохи довгий спад вийшов, але ніц, візьмуся за себе знов.

15. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Саме для цієї теми потужним стимулом є поступове зменшення кг у наших форумлянок, тобто їхні успіхи, це дає таку снагу,азарт, відчувається така підтримка:), та мало щось тут такого тепер...

а ще раніше тут усі розповідали чим снідають, обідають, вечеряють - і цікаво, і хотілося спробувати те, що інші їдять :)

П.С. Я схудла частково завдячуючи цій системі, вона просто домогла мені організувати себе у харчуванні.

16. Масік

Масік Well-Known Member

Lebidka куди тобі худнути , маєш гарну хфігурку! Я щось ніяк себе заставити не можу перепросити пані систему :sad:

17. Liliyah Romanova

Я ще теж до системи не повернулася. Осіння депресія й хворобливість даються взнаки. Тільки виздоровію, візьмуся за себе знову...

18. La esposa

La esposa Moderator

А я хтіла рису наїстися... просто рису :sad: худнути хтіла :sad: :sad: :sad: а замість того наварила ПЛОВУ :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: ДВА баняки по 3 літри :sad: :sad: :sad: :sad: на двох :sad: :sad: :sad:

19. Oliusia

так зробіть ще салатик.ви його,а чоловік плов.
    завтра з раненьку можете з смаком плов поїсти!!!!!!!!!!!!!!!!

20. La esposa

La esposa Moderator

Я вже так хочу того (плову) ранку, хоч бери і вже спати лягай :)

:sad: нема з чого :sad: ми про магазини забули з тою грипою доїдаємо що в хаті є :) хіба завтра морквочки натру, з яблуками.. ням...

Статус теми:
Закрита.