Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

В мене вже місяць ніяких зрушень вага стоїть на місці, одне тішить, що не додається.

Я почала збирати компліменти, всі охають-ахають як я схудла, питають рецепт!!! Це так приємно і додає стимулу!
    В мене в сумі виходить сім кілограм, що я скинула, бо почала вже по трохи худнути ще до дієти.

• Подобається Подобається x 8
  2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А мені щось тяжко дотримуватись тої системи :girl_cray: Бо як вже зранку дозволю собі шось солоденьке, то ввечері теж важко собі відмовити. Тому від сьогодні взялась за СВОЮ систему. Їсти лише в обід і не їсти солодкого (таким чином мій раціон складається з салату, зупки і м"яса). З наступного тижня йду на фітнес. Єдине, що використала з системи -60 - то кавовий скраб (всі хвалять і я підримую руками й ногами:girl_curtsey:)

3. Галинонька

Галинонька Well-Known Member

а в мене вже було 74,5 в суботу зранку і от сьогодні стала на вагу і знову 75 кг. Але може то того що вчора дуже багато пила води мінеральної. Завтра ще гляну на результат.

• Подобається Подобається x 7
  4. MaryF

MaryF Well-Known Member

А я за два з половиною тиждні скинула майже 5 кг. хоча їла все. Скільки я до того дієт напробувала, а результату було нуль, тільки шлунок болів.
    Але за важливих обставин напевно покину цю гілочку.

• Подобається Подобається x 9
  5. Xomka

Xomka Well-Known Member

І які то важливі обставини можуть заставити нас покинути:girl_mad::girl_haha:

• Подобається Подобається x 2
  6. MaryF

MaryF Well-Known Member

І які то важливі обставини можуть заставити нас покинути

Ну не зовсім покину, бо вже привикла по тій системі жити, а просто перейду у гілку "Тимчасово +15"

• Подобається Подобається x 10
  7. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

А я спочатку загорілася. Думала, що зможу. Але через свою несерйозність навпаки набрала вагу. Тепер маю аж 63 кіля при рості 165 см. Це явно забагато. Тому сьогодні вже після 18 не їм. Коротше ,починаю до вас, дівчата, приєднуватися по-справжньому. Бо я вже собі не просто не подобаюся на фотографіях, а катастрофічно не подобаюся. Дуже груба!

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А мені також всі говорять компліменти. Вага відходить повільно, але відходить. Я чую довкола себе багато всіляких зауважень що я захворію як буду продовжувати худнути, що я ніколи не втримаю цього результату ітд, ітп. Але я таких зауважень не слухаю адже я знаю правду.
    В мене зараз період лінощів то трохи закинула вправи, тому й результати не такі швидкі як хотілобся, хоча сподні щоразу стають завеликі а гольфики і майочки гарно лежать. Раз на деякий час дозволяю собі манюнький кусочок чогось солодкого після 12-ї але такого майже не стається, хоча он обід часами собі дозволяю з*їсти не в 2-ій а в 4-ій, але після того вже нічого не їм аж до ранку. Хіба п*ю чай або несолодкий компот.

• Подобається Подобається x 12
  9. Jupiter

Марусю! Я вас розумію, підтримую і по-доброму заздрю. Я чомусь так собі була впевнена, що в мене зараз 59-60 кг. А ото стала на вагу... Мати рідна! 63 кіля! Жах! Виявляється, вага невпинно росте! А я про це не здогадуюся!
    Коротше, поки що тримаюся! Вже 21.40. Мабуть, треба швидше спати лягати, щоб їсти не хотілося. Хоча я знаю, що в більшості випадків я їм не тому, що голодна, а тому, що хочеться щось пожувати. Або тому, що маю щось смачненьке.

10. Svetik

Svetik Well-Known Member

Веснулька, системи я притримуюсь 4 місяці, правда не досить суворо, дозволяю собі маленькі відступи. Все їм до 13-00 (тоді закінчується обід), а вправи і кавовий скраб я вже більше місяця закинула:sad:. Мала пішла в перший клас і в мене тепер нема ні сил, ні часу:girl_cray:

• Подобається Подобається x 5
  11. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ура, Ура!!! В мене -1кг400 за якихось 10 днів!!!!! ВАУ!

Я вибачаюсь, а як то ви робите той кавовий скраб? Просто шуруєтесь кавою, чи є якісь секрети???:girl_smile:

• Подобається Подобається x 5
  12. Xomka

Xomka Well-Known Member

Вітаю!!!:girl_in_love: Я вже потім прочитала в іншій гілочці)) Цікаво братик буде чи сестричка:girl_in_dreams: Бажаю багато сили і витримки з двома мацьопиками))) З тими крутями не оглянешся як ті 15-20 кг вітром змете, тим більше якщо дотримуватись системи:girl_smile:

Марта, а ти в групі "Худнемо за системою -60"? Там дівчата про скраб писали. Якщо не в групі, то Жасмін тебе додасть, правда:girl_wink: А в загальному, то так - просто шуруюся))) Кава має бути дрібномелена, найсвіжіша, не заварена!, натираєшся гелем для душу, а поверх кавою. Після процедури молочком чи кремом для тіла, якщо по системі, то + мумійо.

Останнє редагування: 12 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 10
  13. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

я просто натираюсь кавою після того як добре розпарюся і помиюсь гелем для душу:girl_smile:

:girl_cray:допоможіть розібратись.Я нарешті вчора добралась до мумійо,вірніше затягла себе за вуха в ванну :girl_claping:і почала чаклувати.
    Дівчата правду писали,запах специфічний і довго розтворюються.Ніби все було зрозуміло,поки не прийшлось від теорії переходити до практики:girl_crazy:
    Мумійо треба намащувати на вже після ванни(сухе тіло),чи на вологе і потім його змивати???????????????????????:girl_crazy::girl_in_dreams::girl_in_dreams:

Останнє редагування модератором: 15 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  14. Jasmin

Jasmin :)

Так-так:girl_smile: Марту вже запросила у гурт:girl_smile:

Щодо кавового скрабу, то я роблю так як Xomka, саме так і радить Катя в своїй книжці. :)

Мумійо змішуємо з кремом, і намащуємол на сухе тіло масажними рухами, тобто натираючись паралельно робимо масаж. Змивати не треба! :)

Останнє редагування модератором: 15 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  15. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Дівчатка, дякую за запрошення :)

• Подобається Подобається x 2
  16. Jupiter

Я не знаю, чи вже щось там скинула, бо не маю точної ваги. Але вже 3 дні тримаюсь на дієті. Для мене це великий прогрес. Бо я якась така несерйозна. А тут проявила неабияку (як для мене) силу волі!

• Подобається Подобається x 11
  17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Юльчик, ти молодець і все зможеш!

А я лінієчку змінила на 57 знову. Хвороба + пмс + кд змінили цифру на 58,2. Нині вже було 56,9, але міняти лінієчку не спішу. Помітила, що більша цифра на мене зараз більше діє, ніж менша. А треба себе муштрувати й не розслаблятися.

З цією дієтою дуже цікаво. Вистачить, що я не поїм один день нормально, то мені шлунок хапає. Хороша дієта, коротше. Не дає бути голодною.

• Подобається Подобається x 11
  18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

У мене таке саме. Як но з*їм щось недобре або забуду випити чаю на вечір - шлунок дається в знаки. Он вчора ввечір як їхала додому мусіла свому чоловіку дзвонити і кричати в трубку - РЯТУЙ!!! ВМИРАЮ!!! То він мені швиденько чайочку з мяти зробив, я приїхала буквально кілька ковтків зробила і вже як на світ народилась.

У мене вага наразі стоїть і нікуда. Треба її якось зрушити.

• Подобається Подобається x 9
  19. Зануда

Зануда Well-Known Member

Тиждень була на вимушеній суворій дієті. Отруїлась настільки сильно, що просто не могла нічого їсти, поки не почала приймати хілак, то взагалі думала "загнусь". За тиждень життя на чаї відчуваю, що скинула пару кіля, але незнаю скільки точно, бо досі немаю ваги, але талія така чітка-чітка :)

• Подобається Подобається x 14
  20. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

І в мене нарешті є результати - 300гр. Може не великі, але мене тішить, бо плюс перейшла іншу цифру (з 68 на 67).

Статус теми:
Закрита.