Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та кілограми - то ж не критерій. Але як ви до нас приєднаєтеся, то ми тільки раді будемо! :girl_claping::girl_in_love:

додано через годину

Перечитувала сусідню гілку - насміялася!...
    Знайшла свій допис про те, яка в мене була система. Може, підійде тим, хто з тої чи іншої причини не може йти за системою -60?

http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=231956&postcount=412

Останнє редагування: 10 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  2. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Звітую що знайшла про ароматерапію
    А отут ще цікаво http://travinektar.ru/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=1
    Про спосіб застосування і дозування
    Тепер трошки про користь від внутрішнього застосування:
    Отут ще посилання:http://goldenlib.ru/health-aromateraphy-basicsaroma-methods.html
    Далі буде (якщо хочете:girl_haha:)

Останнє редагування: 10 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 5
  3. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Моя свекруха за останній рік схудла щось на 40 кг. Раніше також переживала за ті обжировиська, не їла солодкого-жирного-мучного, втрачала купу кілограмів, зривалася - набирала те саме, знов сідала на дієту, але зараз знайшла для себе вихід: два рази на тиждень сидить тільки на каві з молоком (знає, що корисного мало, але інакше не витримує) і виглядає супер, причому настрій у неї хороший, не те, що у часи дієт. :girl_devil:
    А взагалі ви такі молодці, дівчата! Я аж так себе обмежувати не зможу, хоча зайвої ваги стільки, що лінієчку соромно виставляти. :girl_sad: Просто постараюся повернутись до свого студентського режиму, коли останній раз іла не пізніше 6, кожного дня йшла з інституту додому через пів міста, і спокійно влазила в штанці, подаровані цьоцею на 12-річчя... :girl_cool:
    Вирішила, що перестану жерти солодке після обіду - воно моя головна біда, їсти після 6-ї, і буду їсти більше свіжих фруктів-овочів. Але - назавжди. А ще з найближчої зарплати куплю зручне взуття і буду додому ходити пішки. Нехай схудну тільки на 1-2 кг за місяць, але за рік це ого-го скільки! :)
    Сьогодні зранку я нічого не їла: вибігаю на роботу за 20 восьма, зараз буду пити чайок з солодким, на 12 обід - пожую якогось салатику з рибкою чи куркою, а потім вибіжу куплю молока для чаю: кажуть, начисто відбиває апетит, причому чай має бути чорним. Завтра відпишуся, чи це правда.

• Подобається Подобається x 9
  4. Jasmin

Jasmin :)

Е.Мириманова:
    Про оливки відповіді наразі немає. Як буде то я сюди викладу:girl_smile:

• Подобається Подобається x 6
  5. Xomka

Xomka Well-Known Member

Привіт всім! Приймайте до гурту))) Перечитала всю гілочку:girl_crazy: Усі ви молодці!!! Буду брати з вас приклад:girl_curtsey:

6. Оля

Оля Well-Known Member

І мені треба братися за похудання. Але як? :girl_in_dreams: Я ж довго не витримаю.

• Подобається Подобається x 4
  7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дівчата, а ті грейпфрути що зараз є в нас можна безпечно їсти? Я їх страшно люблю, але деколи від них так хімією чути...

8. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

да, я приєднуюсь:girl_cool:

Але от чесно дівчата на розумію: списки продуктів, яких не можна, їдження по годинам - ви справді йдете на таке свідомо?
    З досвіду свого і коліжанчиного: жодна дієта не зробе того, що зробе зміна стилю життя!:girl_curtsey:

Після 10 класу я поїхала до бабусі в село - а то Карпати, річка, спека..
    І коли до мене дійшло, що я вже цілий тиждень не хожу купатись, бо соромлюсь вдягнутись в купальник - от тоді я і зрозуміла, шо треба щось робити:girl_spruce_up:
    Вага у мене сильно коливалась від 72 до 8* при зрості 1.72:)
    За 8 місяців фізичних прав і повічної відмови у деяких продуктах, відмови від снеків, зменшення кількості прийомів їжі, я важила 47 і могла дефілювати Міланом:girl_in_dreams:

Але я на той період здуру відмовилась від хліба. І яке ж мені задоволення було важачи 47 прийти в Еколан, взяти 4 здобні булочки і при великому-великому продавцеві їх їсти:girl_crazy:
    Після того вага здуру поповзла вгору:girl_mad:

А ще з тотими дієтами в мене впав тиск, і голова почала паморочитись:girl_cray:
    Так шо по можливості пройдіть хоча б аналіз крові...

9. Jasmin

супер!:girl_smile:

Звичайно, що свідомо:girl_smile:

Система мінус 60 це не дієта, це якраз інший спосіб життя, який докорінно відрізняється від того, яким наприклад особисто жила я і думаю багато хто з тих, що тепер у цій темі:girl_smile:

Нє, на такі жертви особисто я не готова:girl_smile: краще вже за списком і слідкувати за часом:girl_smile:

ну це як зірватися з дієти і такий результат потім. Ця система добра тим, що не треба відмовлятися від жодного продукту і це думаю великий плюс, тому що не так тяне зірватися, і не сняться по ночам цукерки і т.д. бо ти їх можеш їсти й так:girl_claping:

От такі наслідки по системі теж бувають, якщо наприклад все життя вечеряєш у 22-00 а тут раз і надумала на систему сісти. І всьо, після 18-00 ні-ні! Не можна так, поступово треба зсувати час вечері, все робити поступово, бо інакше великий стрес для організму буде з такими наслідками не приємними

10. kitka

kitka Well-Known Member

Значить так. Звітую: вчора після 18-ї вже не їла, бо була сита. Тільки водичку попивала. А нє, брешу: з'їла дві полунички (бо ж перебирала три кіля:confused:). Але добре спала і легко встала (бо іноді зранку вставала ще сита звечора:girl_crazy:).
    Вранці випила каву і шматок хліба з маслом і медом. На дообідній перекус взяла йогуртик і три печенька. На обід тепер з'їла плов і салат з капусти (без майонезу:dance:).
    Я поки що працюю над часовим діпазоном. Далі буду дивитися вже, що сАме їсти/не їсти і чим замінити. О, яка я хороша:girl_in_love:.

• Подобається Подобається x 8
  11. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ой не знаю:girl_crazy: Після того, як моя мама в мене заливала той чай з молоком(коли я годувала), я його дужжже полюбила особливо з чимсь солодким.:girl_cool:

12. Jasmin

kitka молодчинка!!!:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

• Подобається Подобається x 2
  13. Макарена

Макарена Well-Known Member

Звітую:
    Ранком "прийняла" ложку оливкової олії (за цінними вказівками Лілі, до речі можна чайну чи столову?). Гидота, але можна терпіти. Потім каву і шматочок Спартака, більше не встигла, бо побіжали до школи з Назаром. Потім гуляли з Макарчиком тому до 12 більше не їла. Зараз сиджу і чемно чекаю години обіду...

14. Jasmin

а я вже пообідала, щойно:girl_smile:

• Подобається Подобається x 1
  15. Макарена

То розкажіть що, щоб інші мали, що готувати на завтра...:girl_smile:

16. Jasmin

Голубці з грибами (вірніше з замороженими шампіньйонами), ну це без сметани і жодного соусу:girl_smile:
    а ще яблучко, та чорний чай (0,5ч.лож. цукру)

17. Макарена

Не повірете, але в мене теж голубці:girl_haha:

18. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А в мене на обід була простенька,дієтична зупка (мені в плані корисної їжі простіше,бо малому так варю,а раніше,дурна,не помічала,що мені таке саме треба їсти)+1 яйце;а снідала кавою+1/2ч л.коричневого цукру+кусочок голандського сиру;перекус був десь в 11.30-склянка кефіру+1/2 бананчика...

19. Jasmin

бачу голубці популярні:girl_crazy:

IRUSKA*8 а підкажуть мені де ви коричневий цукор знайшли... а то я щось ніяк його знайти не можу:girl_devil:
    Зіба ще в Метро не шукала, а так ніде нема:girl_sad: дефіцит чи що:girl_in_dreams:

і ціну приблизну на той цукор:girl_smile:

20. Xomka

Xomka Well-Known Member

Мені найважче не їсти ввечері, за компанію з чоловіком:girl_sad: Бо він працює з рання до смеркання, щоб забезпечити нас з малюком, і мені хочеться йому робити хоч таку радість як смачну вечерю:girl_in_love: свіженьку, апетитну, ну тут і сама не втримуюсь:girl_in_dreams: Але тепер придумала собі, що буду готувати в обід, а ввечері йому розігрівати - може так вдасться мені не спокуситись:girl_cool:

Виявляється я важу не 74кг, а 73, біля нас близько ЖК, там собі і буду важитись:girl_spruce_up:, бо вдома ваги немаю. Але так приємно що на 1кг менше ніж думала:girl_claping:

Я буду худнути поки-що не по системі, але поступово планую на неї перейти, бо я поки перечитаю книжку і файл, то вже й літо скінчиться:girl_crazy:, так що худну вже!!! і ніяких завтра!!!

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.