Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

А я он вчора була дуже нечемна. Цілий день щось хрумала. Вдень з*їла кусочок хліба з помідоровою зупкою, а на вечерю робила дітискам піццу і так мені засмакувала, що жах. Повечеряла з дітьми і Андрієм кусочком смаженої камбали і кавальчиком домашньої піцци. Було смачно. Муж почав бува на мене вже сварити, мол - що лишилась свого ровера? А я кажу, то лише один раз... а він мені, з одного разу все і починається.:girl_cray:
    Не дамся мужу на поталу!!!:girl_devil:

• Подобається Подобається x 22
  2. Олександрочка

Олександрочка Well-Known Member

Привіт! Прийміть в свою компанію.Буду на системі разом з Вами думаю у мене получиться .

• Подобається Подобається x 8
  3. shinygirl

shinygirl Well-Known Member

Привіт всім!!!
    Я вирішила до вас приєднатися! Думаю, це те, що мені потрбно. Разом худнути легше і цікавіше))

• Подобається Подобається x 11
  4. Маруся-мама

Олександрочка і shinygirl, ласкаво просимо!
    Разом худнути легше, бо відчуваєш що ти не один мучишся на тім світі, є ще хтось до компанії.:girl_haha::girl_cool:

• Подобається Подобається x 13
  5. shinygirl

shinygirl Well-Known Member

Та я не думаю, що це вже такі муки. Звичайно, будуть дні "спаду" і т.д... але, що не зробиш, щоб мрії збувалися!

• Подобається Подобається x 4
  6. Олександрочка

Привіт!
    Дякую Маруся-мама .
    Дівчата як Ваші успіхи ? Чи не зриваєтеся коли в гостях? Бо я сьогодні нарушила трошки хоча й після 6 не їла.Напишіть скільки хочете скинути кг.Я на системі вже майже 4 дні не багато звісно , але сьогодні вже трошки нарушила:girl_cray:буду виправлятися .А як ВИ? Бажаю успіху.

7. La esposa

La esposa Moderator

Дівчата, а як ви підкажете, якщо пити цілий день росіл без макарону, то багато калорій додасться, чи ні?

• Подобається Подобається x 2
  8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Цілий день розсіл пити не варто і про це Міріманова пише у свої книзі. ЇЇ дієта це правильне харчування яке саме треба читати-не можна себе силувати.
    П,С ЯК ремарка.Я читала що для того щоб в бульйоні було менше калорій-коли він холодний його проціджують через три слої марлі-жир залишається на марлі а навар в каструлі але його треба їсти чи пити раз в день

• Подобається Подобається x 5
  9. Маруся-мама

Я он собі дала послаблення на один день але як і пообіцяла собі зразу на наступний день взяла себе в руки і більше піцци собі не позволяла і їм чемно як і треба.
    Правда зараз хочеться дуже кавуна, тому їм його часами більше ніж дозволяється. Не два плястерки а чотири скажімо.:girl_crazy:

Ой, люблю я свою вагу. Вона мені так файно бреше. Он нині ще на кільо менше набрехала. Таке сонечко, а не вага.:girl_claping::girl_claping:

Але он є великий мінус в тому похудінні. Вчора не могла знайти сподень на себе. Ті що вдома то всі вже завеликі, можна ходити але вони не гарно виглядають а в маґазині було так, що з великих розмірів вже виросла а до малих ще не доросла. Довго шукала поки знайшла щось. Але знайшла сподні за $5 долларів. ;)

Останнє редагування: 25 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 14
  10. Тигренятко

Тигренятко Well-Known Member

Ой людоньки. Хочу з вами. Прочитала перші сторінки цієї гілки форуму. Скачала книжку в пдф форматі. Нині прочитала 3 глави. В принципі все ніби дуже просто. Але чесно кажучи конкретного переліку дозволених і заборонених продуктів по годинам не розписано. Все якось дуже оглядово. Може маєте якісь розшифровки???

11. Маруся-мама

Здається в першій книзі нема конкретного переліку продуктів. Знаю що я давала тут в одному з дописів 5 можливих комбінацій на вечерю. Думаю що або Ліля або Жасмін тут давали список дозволених продуктів на обід і вечерю.

Знайшла:

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Той самий файл прикріплений і в першому дописі. Ех, люди навіть перший допис прочитати лінуються...

• Подобається Подобається x 1
  13. Тигренятко

Тигренятко Well-Known Member

Взагалі-то я перечитала десь сторінок з 20. Ви маєте на увазі файл : Книга 2. Екатерина Мириманова "Рецепты к системе минус 60 или Волшебница на кухне" чи system-60 ???

14. Олександрочка

Тигренятко, я також нічого не знайшла , може не туди дивлюся ??? читала з початку....

15. La esposa

La esposa Moderator

Людонки, а я вчора заставила себе не їсти наніч!!!! То для мене досягнення, раніше дуже важко було. Бажаю всім, хто хоче добре схуднути, сили і натхнення до того!

• Подобається Подобається x 9
  16. Маруся-мама

Тигренятко і Олександрочка, якщо ви відчинете перший допис, то там в самому кінці є така річ system-60.zip - ось цей файл вам і треба собі заладувати і прочитати. Там описано все про сніданок, обід і вечерю. І деякі загальні поради що до системи.

Якщо не знайдете, то кажіть.

17. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Молодчинка!!!!!!!!!!!

18. Liliyah Romanova

Саме цей доковий файл.

• Подобається Подобається x 2
  19. Svetik

Svetik Well-Known Member

А в мене сьогодні, здаєть, підкрався той сами "спад" :girl_cray: При чому так зненацька, з за кутка:girl_cray: Цілий день притримувалась системи, а ввечері, після 18-00 наїлася зупки, м'яска та ще й кусок хліба з'їла:shutup:

20. Liliyah Romanova

У мене такий був учора. Втиснула 6 пельменів. :ninja:

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.