Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. irrka13

irrka13 Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

я ще не читала книжки, ще не купила. але десь колись прочитала, що якщо різко зменшити калорійність їжі на 80%, то сповільнюються обмінні процеси. відповідно, жирова тканина не спалюється, організм ще більше "запасається", бо думає, що голод! розмір зменшується за рахунок виведення з організму води.

• Подобається Подобається x 5
  2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Думала почну сьогодні не їсти після 6...нерви мене перемогли...

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А мене пмс і забава (уже котра) у ліванців (цього разу). То вже ніби остання, тому нарешті можу вертатися до системи.
    Я вам щиро скажу, що одну-дві забави можна ще пережити на вині самому, а коли іх 6... 8... То направду треба мати якусь нецьогосвітню силу волі. І думка тоді не така, як Катя пише: я груба, мені пофік, ой, та скільки там мені лишилося скинути... :crazy:
    Але я маю дуже твердий намір знову вернутися на систему. Нині цілий день була на йогурті й сирі. Завтра лише на сирі, бо йогурт вже доіла, а новий купити забула.

• Подобається Подобається x 8
  4. viltis

viltis Well-Known Member

А я вчора цілий вечір розглядала фотки на сайті Каті....вони мене таккк вразили. Подзвонила мамі, вона теж подивилась, скачала книжку. Зараз дочитаю , переосмислю і теж трошки посистемлюсь ( читала, що ГВ система не шкодить)....Зробимо з мамою турнір:)

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Та йой!
    Мій знайомий перестав пити пиво. Каже, вирішив скинути пару кільо. мучився з місяць, кілограмів 3 скинув.
    Впав, зломав ногу.
    Зараз набрав 7 кг.

І оно треба..?

6. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Мені здається, що мумійо потрібне як загальний догляд за тілом, :girl_spruce_up:
    підживлення шкіри, відповідно, покращення самих обмінних процесів у шкірі. Це така своєрідна профілактика, бо, навіть, коли жінка скидає 6-8 кг, десь може вилізти така халепа як целюліт :girl_crazy:

7. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Дівчата, сьогодні на обід готую тушений в сметані шпинат. То його просто самий їсти чи можна кусочок м"яса або риби?

8. Лянка

Лянка Well-Known Member

А можна рецептик тушеного шпинату?:girl_flirt:

• Подобається Подобається x 3
  9. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Я теж думаю, щоб забрати целюліт, а також масаж збільшує притік крові, швидше жири розщеплюються. Бо результати дійсно помітні. :girl_cool: Шкіра підтягнута, лінії тіла покращуються. Але це все в комплексі з харчуванням і вправами.

• Подобається Подобається x 4
  10. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Пишу в ПП :girl_smile:

• Подобається Подобається x 1
  11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

еееххх....відчуваю сьогодні вес ьдень наслідки переїдання - приходили сусіди в гості, приїхали з моря, ми трохи посиділи-поїли-поговорили...Вроді нічого такого і не з"їла, але це було в 9 год вечора, тому черешя+риба+вино сьогодні весь ранок мене мучають. З горя з"їла згущонки....потім печеня..потім ще щось - але то вже поп равильному, по ситемі, тепер маю соплі і ніц не хочеться:girl_cray:. Знову висновок (повторение - мать учения) - не тре їсти після 18.00! Принаймі мені - реально фізично мучаюсь тоді вночі....

• Подобається Подобається x 2
  12. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчата, я купила сьогодні мумійо в капсулах! Коштує 20 грн., 50 коп за 20 капсул.

Я тут пожалілася, що ніхто не помічає мого схуднення і відразу всі знайомі стали помічати :girl_spruce_up: , тільки домашні нічого не кажуть:girl_sad: А сьогодні хотіла плаття в магазині приміряти і думаю: поміщуся в нього, чи ні, та взяла поміряла і воно виявилося... завеликим! Ще ніколи так не раділа з того, що мені одяг не підійшов :girl_haha:

• Подобається Подобається x 22
  13. Liliyah Romanova

У мене воно й без мумійо так стається. І шкіра зробилася після скрабу кавового та лосьйону з козячого молока й оливкової олії така, що це казка! Правда... питаю Романа, чи помітив, а він: "так вона така й була"... :girl_cray: А як на мене, стала ніжніша навіть... І зрозумій тут...

Можна в тему про переписи, в принципі. :girl_smile:
    Я так собі в неділю вирішила маєчки купити, не міряючи, правда. Взяла S-ки, прийшла додому, поміряла... і буду нині завтра назад в магазин нести - завеликі. :girl_sad:
    Кітко, а ви як каву накладали? Саму чи з гелем для душу? Можливо, що або гель для душу з кавою не грає вашій шкірі й треба поміняти його, а якщо не використовували жодного, то це теж може бути причина. Загалом Катя радить тим, хто вперше скрабами користується не скрабуватися на початках, а просто накласти каву на себе на кілька хвилин і тоді змити.

Мій Роман нині рано зайшов до лазнички й каже: "тут так ка-а-авою пахне!" Я похіхікала, а він зразу пішов собі каву запарювати. :girl_in_dreams::girl_claping:

Останнє редагування: 7 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 9
  14. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

А я нині нарешті вагу купила:) і не втрималася, зважилася(знаю, що не по правилах - важитися треба зранку)..ех,дівчата - мінус 2 кг:)

• Подобається Подобається x 18
  15. Liliyah Romanova

Молодець! Так тримати!!! :girl_claping::girl_claping:

• Подобається Подобається x 3
  16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Молодчинка. Вітаю! :girl_claping::girl_claping::girl_claping:

Я нині ходила до лікаря і також там зважилась. Вага помаленько рухається на долину, правда чомусь домашня і лікарська не співпадають в показниках але то ніц. Вага в тих показниках що я і сподівалась. ~95кг. Вдома показує рівно а в лікаря на 500 грам більше.

• Подобається Подобається x 11
  17. Svetik

Svetik Well-Known Member

Дівчата, раніше писали, що мумійо дуже неприємно пахне. Я два дні назад купила, розвела в кремі і зовсім ніякоко запаху невідчувається? А нарахунок кавового скрабу, то в мене теж у ванну потім заходиш, таке враження, що тут кав'ярня :girl_haha:

• Подобається Подобається x 12
  18. Mandarynka

Mandarynka Well-Known Member

а де брали його в капсулах???????????бо на мене вже декілька раз ДУЖЕ здивованими поглядами дивились аптекарі....:girl_crazy:і вперто доказували мені що його в капсулах взагалі на всім білім світі не існує:girl_cray:

а ше до речі мені подруга сказала шо колись мала мумійо в мазі:girl_cool:

а ше дівчатка - ну похваліть мене:girl_cray:
    я ото на вихідних системи ну майже зовсім не притримувалась - не сваріться - в мене був ДН, пнриїздила подруга - то тре ж було її чимось файненьким почастувати а ну і ше плюс алкоголь (який був, чесно признаюсь не лише вином:8:)
    а нині нарешті наважилась стати на вагу - а там - о радість - ЩЕ МІНУС 1:clapping::clapping::clapping:

я правда ще на масаж хожу - вже 4 рази була - так шо напевно то він мене і врятував:girl_spruce_up:

але тепер я знов чемна і повертаюсь в сім'ю:girl_spruce_up:

Останнє редагування модератором: 8 Липень 2009
  19. irrka13

irrka13 Well-Known Member

:radist::dance::dance::dance: вітаю!

• Подобається Подобається x 2
  20. kitka

kitka Well-Known Member

Та де саму! На гель, звичайно. Вірніше, то є не гель для душу, а для інтимної гігієни. Користуюся ним вже безперервно років два, бо від будь-якого гелю у мене після ванни був дикий свербіж і шкіра покривалася рожевими плямами.
    Але я кажу, що ті пухирці на плечах (а їх було штук 6) через годину безслідно зникли. Можливо то тому, бо вперше:confused:. Будєм посмотрєть наступного разу. Але шкіра казкова:girl_in_love:.

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.