Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oddly

Oddly Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

я десь читала, що вдвічі більше енергозатрат йде, ніж на фізичні навантаження.

але залежить, що саме за розумові навантаження, ну, а схуднення і підтягнутість - то в цьому випадку дуууууууууже ніяк непов"язані речі

від стресів і т.п. я, наприклад, втрачаю вагу, але шкіра від того явно підтягнутіша не буде, і м"язи замість жиру не візьмуться ніде

• Подобається Подобається x 7
  2. Mandarynka

Mandarynka Well-Known Member

там десь на попередніх сторінках було декілька ссилок - навіть одна на таблицю калорійності алкоголю:girl_cool:

• Подобається Подобається x 4
  3. Nata

Nata Well-Known Member

Прийшла щойно додому. Повечеряти знову не встигла, от і виходить, що я снідаю, обідаю овочами (помідори, огірки) і всьо. Іду собі чаю зроблю.

Останнє редагування: 25 Червень 2009
  4. Mandarynka

Mandarynka Well-Known Member

я мабуть теж спробую приєднатись:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 5
  5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Доречі, на системі ми калорії не рахуємо а лишень зберігаємо режим харчування. І тоді все буде чікі пікі. Бо калорії потрібні всім. А якщо дотримуватись системи то само по-собі будете споживати правильну для вас кількість калорій в день.

• Подобається Подобається x 10
  6. kati

kati Well-Known Member

дякую Маруся, а то я дивлюсь ця система плавно переходить в конкретну жорстку дієту, дівки почали їсти одні яблука і огірки і пити чай зелений....але ж по системі якраз навпаки, там досить великі порціі і варіанти пропонуються. В мене такого і в холодильнику нема деколи:)

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я вам співчуваю!! У мене те саме було. Ніби вага впала на 59,2, а потім трималася весь час 59,5. При тому, що рано, що ввечері. Нині рано нарешті рухнулася - 59,1 (без піжами взагалі 58,9). Так що часом треба тиждень чекати на мацьопкий результат. Але він того вартий!!! :girl_claping:

Дівчата, куди зникла Jasmin?? Як ми без нашого гуру??? :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

• Подобається Подобається x 11
  8. Holly

Holly Moderator

А я нарешті дочитала першу книжку, від сьогодні худну. Завтра куплю те мумійо і каву. :girl_in_dreams:

9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Лілю,вже вкотре ДЯКУЮ ВАМ ЗА ПІДТРИМКУ:girl_in_love:

10. Liliyah Romanova

Дуже прошу! :girl_in_love:Буду й далі підтримувати! Ми ж тут для того й зібралися всі! :girl_wink:

• Подобається Подобається x 6
  11. Маруся-мама

Ні... я он по собі просто зауважила що почала їсти в двіччі менше. Тарілку беру середнього розміру, вона в поважних колах вважається десертною, на неї накладаю так щоб було 1/3 мясо, дві четвертих овочі і решта місця на щось таке як сухарик або каша. Я повністю відмовилась від білого хліба, а колись лише такий і їла. Навіть зранку їм щось солодке але хліб стараюсь не їсти. На вечерю їм мало, бо справді не хочеться. В нас ЖАРА і єдине що хочеться то пити, пити і пити.
    А ще в одній книжці я прочитала що замало їсти також не добре. Треба знайти свій оптимальний варіант і просто не нервувати якщо нема результату зразу. Мене он трохи дратує що вага стоїть на місці, але я сьогодні змогла одягнути сукню на два розміри меншу ніж до того як почала собою займатись. Саме основне це настрій. Ви ітак гарна :girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 17
  12. Liliyah Romanova

А якщо настрій у Марусі такий, як кротик на лінієчці, то можна не переживати! Маруська, ти супер!

Каті, я калоріі рахую, бо вже колись худла, то знаю, що мені допомагало чи лякало, коли треба було. Думаю, це може не лише мені допомгти. Та й рахую я іх лише після певних годин.

п. с. пишу з айпода, де нема всіх украінських букв, прошу проминути цей недолік.

• Подобається Подобається x 9
  13. Маруся-мама

Он ходжу по-хаті і співаю як той кротик, ведь столько на свєтє хороших друзєй, хороших друзєй :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

14. галичанка

галичанка Well-Known Member

По лінієчках бачу, що багато форумчанок гарно втрачає вагу :girl_spruce_up: Така в мене порада. Не забувайте на цих радостях, що треба паралельно турбуватись про стан шкіри, щоб була пружною, не обвисала...:girl_spruce_up: Думаю це найбільше актуально для тих, хто планує втратити більше 10 кг за короткий термін

15. Liliyah Romanova

Про це Катя подумала власне. Тому невідмінною частиною системи є кавовий скраб та мумійо. :girl_spruce_up:
    Галичаночко, дякую за турботу! :girl_in_love: Цей момент завжди важливо підкреслювати!

• Подобається Подобається x 8
  16. Зануда

Зануда Well-Known Member

Почуваюся жахливо, виглядаю кошмарно. Дивлюсь на себе в дзеркало і мені просто неприємно на себе дивитись. Думала пофарбую волосся, освіжу колір і мені стане краще, може колір на обличчі який з»явиться. Не допомогло. Втратила два кг. Ніби є чим тішитись, а мене то не радує, я усвідомлюю, що мені ще 10 кг скинути треба, то впадаю в якусь зневіру. Навіщо я довела себе до такого стану? Я просто в шоці від себе.:girl_devil: В мене якась депресія. Замість тішитись, що я звикла не їсти після 18.00 , що для мене перестав бути проблемою чай без цукру, я якась розбита.:girl_cray:

• Подобається Подобається x 12
  17. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

ООООЙЙОЙОЙ!ЗАНУДКА!БЕЗ ПАНІКИ!ти це чого?????бачите як воно:варто "руденькому тандему"розєднатись і вже "паніка на кораблі"!!!Припини!10кг-це звісно не мало,але й не 40-50 тощо!!!тому головне позитивний настрій і командний дух!!
    з.і. Але чого то тобі ще 10,я шось неуявляю..максимум ще 2-3.Бо то шось забагато аж 10!!

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

Занудко, може ПМС???

як би то вас підтримати дівчата?? напишу вам що спілка то велика сила. читаю вашу гілку, і горджуся що маєте таку силу волі.! я з вами не потягаюся.
    АЛЕ : як писала в сусідній гілці - вперше попавши в Кумпель на живе пиво - я страшний фанат ПИВА , - не випила гальби і навіть не замовляла:girl_cray:бо не можна на ніч!!!!
    як би не ваша гілка - напилася б з відро!

19. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Людоньки, де наша Jasmin???! Писала в чаті, що зле себе почуває і трохи прихворіла, невже щось сталося??:girl_sad::girl_sad:

20. Натуся

Натуся Well-Known Member

Занудко,я в вашому стані перебуваю вже добрих 1,6 року,після 20 набраних кільо...:shutup:І так само дивитись на себе в дзеркало,на ту моську на півекрана...:bad:Деколи взагалі бридко на себе дивитися...Але зараз намагаюсь думати в іншому руслі-якщо за тиждень часу я скинула майже 2,5 кг,то скоро і тих 20 не буде :),бо як буду думати по іншому то чоловік знов скаже,що мені тре заспокійливого попити..:tanksmile::tanksmile::tanksmile:А то так обідно...:banned:Через поганий вигляд-поганий настрій,слабенькі нерви,і ніц з того доброго не виходить...:ninja:Та ше й з зачіскою знову не вгадала...тепер хіба налисо..:girl_spruce_up:.бо хімія не скоро розійдеться...Хотіла спіральну,зробили звичайну,получився баран...:sad:Взяла за мету думати лише про позитивне...:pНаразі трохи виходить,приєднуйтесь :):xaxa:

Статус теми:
Закрита.