Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Читати книжку можна. Я на айподі читаю або бавлюся часом. Але його перше треба мати, аби то робити.
    А для вишивання купити правильну лямпу. І правильно її розмістити, подивіться в рукодільних розділах, там є темка про різні "штучки-дрючки, прибамбасики", ми про лямпи там теж говорили.
    Із КД на степер можна. Я он на ровер пішла, вар*ятка. Але ніц, вижила... Правда, потім таки чекала, поки перейдуть. :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 3
  2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я також он поснідала і ще не обідала ані не вечеряла. Щось був надто ситний той сніданок. Правда випила пів літри мінеральної води, бо в нас тут гор*яч і вологість.

А коли ввечір дуже хочу їсти запарюю собі чайничок, що мені чоловік подарував на нашу річницю, зеленого чаю і попиваю помаленько. А тоді сідаю на ровер і кручу педалі. Поки повкладаю дітисок, чоловіка, прийму душ, скраб, педалі то вже ніц ся не хоче тільки подусю.:girl_flirt:

• Подобається Подобається x 8
  3. Макарена

Макарена Well-Known Member

УРЯЯЯЯЯЯ! Я реально худну!!! Хто б міг подумати, я ніколи не могла дотриматися дієти більше, ніж 2 дня, а тут...Взяла і вирішила. Певно добре мої рятувальні кола по боках дістали, і, виявляється, в мене сила волі є, а я вже думала, що так грубою і помру:girl_cool: Лише 2, 5 кг, а я вже думаю, що така струнка стала:girl_cool: В мене, правда, трохи своя система, так би мовити, скоректована. Наразі до 12.00 - все, а після 18.00 - нічого + скраб і мумійо.Дивлюсь - результат є, як тільки вага зупиниться, то в хід піде "важка артилерія" - зарядка + жорстке обмеження обіду й вечері.
    Але це все наша колективність. Дякую всім велике за хорошу компанію! [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 16
  4. Масік

Масік Well-Known Member

АААА Я про штрафилася :girl_cray: 2 дні не було нету, і знаєте самій якось не худнеться, а тут зайшла почитала які ви всі молодці і соромно за себе стало :sad: хоча скинула вже 2 кг, але вчора ввечері канапку згамала, а сьогодні 1 деруна смаженого :sad: Правда після 6-ї держусь А якщо серйозно то як то кажуть гуртом і батька лекше бити :) От зайшла почитала все, і завтра обов"язково прес качати!!! А ще я зауважила , якщо нормально поснідаю , пообідаю і повечеряю, то після 6 зовсім їсти не хочеться , от сьогодні не встигла повечеряти , бо гуляла з малим , то прийшла додому такий вовчий апетит розгулявся, але взяла чайочок в руки і сіла читати . П О М А Г А Є !

• Подобається Подобається x 10
  5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я сьогодні зважилась і вредна вага показала лише -400 грам. Зануда така. Я сказала сестрі нехай вагу міняє на кращу. Хоча реально в зеркалі бачу що мене стало менше а он вага... стукнути її треба.

• Подобається Подобається x 9
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Спалила я 115 калорій, позайиавшись на степері 20 хвилин, випила кількашклянок води й думаю, чи буде моя вага й далі така нечемна й показуватиме те саме, що вже кілька днів показує...
    А ще нині трохи книжку почитала й вичитала, що жінкам на ГВ система анітрохи не шкодить. Лише треба трохи підкорегувати основнві засади й усе.

• Подобається Подобається x 9
  7. kati

kati Well-Known Member

дівчатка, котлети з гречкою можнва на обід чи вечерю( фарш з м"яса, гречки, яйко)???

• Подобається Подобається x 2
  8. irushka

irushka Well-Known Member

Здається, що можна, але не жарену, без жиру...

9. natka75

natka75 Well-Known Member

це точно що хочеться їсти від нічого робити....я собі теж стараюсь роботу знайти, у шафах весь одяг перескладала, потім пішла на кухню :насмажила котлет, сирничків, зварила зупку своїм і не втрималася, зїла 2 сирники, ну хотіла попробувати чи смачні вийшли:girl_crazy:але сьогодні зранку вага показала мінус 1 кг від понеділкового показника:girl_claping:тому в мене йже все по плану, а то що там щось трохи не можна....то різко не можна все відмінити, я просто зменшила кількість їди за один прийом, і вже думаю не смертельно як зїш яблуко щоб не смоктало, ніж маєш вмерти вд колік в животі:girl_haha:

• Подобається Подобається x 7
  10. Nata

Nata Well-Known Member

Стимул хочете? Підіть в гілку про дефіле на пляжі :)

• Подобається Подобається x 8
  11. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

люди,в мене завал:вага вже який день стоїть на місці,живіт 3 день ниє,КД ще нема,фізичне навантаження=0,їсти не хочеться:girl_cray::girl_cray::girl_cray:.......

12. kati

kati Well-Known Member

поясніть мені темній...КД то шо? Пмс то я знаю:), а ото шось ніяк не допетраю......

13. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

кд-певно критичні дні

• Подобається Подобається x 4
  14. Женічка

Женічка Well-Known Member

я тут щойно на купальнички надивилась.....:girl_in_dreams:
    і щось мені мій обідній творожок поперек горла стоїть:girl_cray:

• Подобається Подобається x 12
  15. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Злючка-права,то критичні дні:girl_cray:

16. Smerfetka

Smerfetka Well-Known Member

Моя вага теж поки стоїть на місці! Але сама собі в тому винна, я не дотримуюсь системи на 100%! :girl_sad:
    Проте послухалась ваших порад. На роботі ДН святкували, то я відмовилась від мартіні і пила сухе біле вино. А от солодке залишилось на ранок! Як же ж я втішилась, коли змогла зранку побалувати шлунок смачнющим тортиком!:girl_in_love:
    А чи є ще у когось ссилки на таблиці калорій у їжі, та те, скільки і які фізичні навантаження зганяють калорій? Якою є добова норма ккал?

17. kati

kati Well-Known Member

я сьогодні буду малого до мами вести, то зважусь заодно.....якщо ніц не зійшло то все, прощай черешня ввечір і сємкі

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А як розумові навантаження зганяють калорії? Є якісь дані?

• Подобається Подобається x 5
  19. Siania

Siania Love Life

капець, я думала то від ккд(коефіцієнт корисної дії) - тобто кд по-моєму був корисна дія:D:D:D:D:D

• Подобається Подобається x 10
  20. kati

kati Well-Known Member

сянь, я теж так подумала, тому і перепитувала:haha:)))))))

Статус теми:
Закрита.