Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню

:girl_haha: Ще трішечки в талії і все:girl_in_love:

2. Jasmin

Jasmin :)

йогурт в пляшнечці, або кефір? я завжди як гуляю з малим так, що пропускаю вечерю дома то п"ю на вулиці йогурт... а що? кому яка різниця, чи то я сік п"ю, чи йогурт:girl_smile:

як захочете їсти, то знайдете вихід обов"язково:girl_smile:

думаю тепер точно зірватися не захочете:girl_smile:

Останнє редагування модератором: 22 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 13
  3. natka75

natka75 Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

а я почала з встановлення лінієчки, при моєму рості 157см ті 6 кг якраз зайві...а тепер треба прочитати ці 10сторіночок, і налаштуватися, що їсти багато не треба,що майже нічого після 19-00 не можна, а якщо сильно хочеться, то їсти тільки до 12 год дня????ой, як мені то здійснити.....аж спотіла:)

• Подобається Подобається x 10
  4. kati

kati Well-Known Member

а я тепер вирішила перечитувати всі дописи в цій темі:) Як почитаєш, що ті не їдять, ті тримаються, а дехто вже по 5 кіоьо скинув, то зразу відпадає охота цукерка до рота пхати.Оосбливо мені допомагає перечитування теми ввечір, бо в мене то болюча тема, але вірю що за пару днів втянусь і їсти ввечір не буде хотітись.

сьогодні якогось милого проснулась в 5 ранку з таким бульканням в животі, капец просто....ледве заснула, спросоння думала бігти на кухню

• Подобається Подобається x 13
  5. odree

odree Well-Known Member

от тому я і не заходжу :girl_in_dreams: щоб потім не мучилась, що всі худнуть, а я нє.

• Подобається Подобається x 2
  6. natka75

natka75 Well-Known Member

odree, та може Вам і не треба:girl_smile: А от я вже починаю комплексувати, мене вже питають "а ти знов вагітна?":girl_sad::girl_sad::girl_sad:

• Подобається Подобається x 3
  7. Натуся

Натуся Well-Known Member

І мене таке спитали...:shutup::shutup::shutup::shutup::banned::tanksmile::tanksmile::tanksmile::tanksmile:

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

І задарма. Можна було б сісти в парку на лавочку і поки малий бігає по гойдалках ви могли б хрумати огірочок. Ніц в тому страшного не бачу. І яблучко розкраяти на плястерки і поїдати разом з дитиною також можна.

А те що не носять їжу на вулицю не правда. Я пам*ятаю дуже добре як ми ходили на Кайзервальд і бабці і мами брали з собою їжу. Сідали над ямою і похрумували. Але то справа кожного.

А голодом ніц доброго не доб*єтесь. Бо наш організм то така штука він як відчуває що голодає то починає запасатись жиром на майбутнє бо не знає скільки часу то продовжиться. :girl_mad:

А я он зранку пішла з дитиною в ресторан і відсвяткувала її випуск добрим сніданком. Така була голодна, що жах. А сіла їсти, половину віддала дитині, і виявилось що переїлась.:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

На обід дуже дуже дуже дуже хочу собі зробити шрімси з часником. Не зійду з назначеного путя.:girl_cool:

Останнє редагування модератором: 22 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 12
  9. Лянка

Лянка Well-Known Member

А в мене проблемка :girl_cray: поменшало молока. Тепер мушу деякі пункти системи опускати. Дитя важливіше. Але я обовязково наздожену Вас:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 7
  10. Маруся-мама

Замало п*єте. Молоко то рідина. Треба побільше рідини і не обовязково з цукром. Попробуйте чай з малинових гілочок або з кульбаби. Кульбаба дуже добра на молоко.

Чому б собі не зробити конкретних 4 рази поїдання. Сніданок - 8 ранку, Другий сніданок - 11 ранку, Обід 1-година, Вечеря 5-та година. А поміж тим всім розподілити собі два яблучка, або покраяний ананас, або кілька сливок. Ви ж ягід напевне всеодно не їсьте. Банан на сніданок з кашкою скажімо. Але ваша вечеря обовязково має бути мясо з овочами, або каша з овочами. Обід - котлетка з рисом і салаткою. Йоґурт не забувайте їсти.

• Подобається Подобається x 9
  11. Лянка

Лянка Well-Known Member

Ви маєте на увазі квіти кульбаби?

12. Маруся-мама

В аптеках запитайте про сушену кульбабу. І попробуйте з неї приготувати чай. Воно лактозне.:girl_cool:

• Подобається Подобається x 3
  13. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Лянко, втікайте поки з цієї гілки, мені теж би тут дуже готілося зі всіма зайві 5 кг скинути, але потерплю, до кінця годування.
    а надмірна кількість пиття негативно на молоко впливає, вже й не пам"ятаю, на що саме, але більше 4 літр в день не рекомендують

• Подобається Подобається x 6
  14. Nata

Nata Well-Known Member

Дівчата, система на ГВ не впливає, видно ви занадто скоротили кількість їжі. Або додали забагато фізнавантаження. Я тримаюся вже два тижні і молока маю достатньо, хоч я дуже чутлива до того: завелике навантаження і молоко пропадає.
    Основне без фанатизму. Краще довше худнути, але не так травматично для організму.

• Подобається Подобається x 12
  15. Лянка

Лянка Well-Known Member

Якби в мене було лише 5 лишніх кг. я б навіть не подумала худнути під час ГВ.
    Але...але в мене після 2 вагітностей 20 лишніх кілограмчиків. Поставила собі за ціль скинути 15.
    :girl_smile:Дуже-дуже хочу, щоб в моїх донечок була гарна мама і їм було б кого мати за взірець.
    Дякую всім за поради і за підтримку!:girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 16
  16. zetta

zetta Well-Known Member

з тим муміЁ, я беру чайною ложкою води заливаю таблетку і лишаю... вона розчиняється....потім змішую з антицилюлітним кремом... і втираю..
    обідаю полуницями,вечеряю черешнями, снідаю цукерками і кабачками ))

• Подобається Подобається x 6
  17. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Ой, сьогодні моя вага стала, але добре, що не піднялася вверх!
    Треба більше читати Ваші дописи, щоб менше відступати від системи? Чи це все ПМС? Нічого не хочеться, особливо дотримуватися системи.

18. Ленка

Ленка Well-Known Member

А в мене шось нічого не виходить!!:girl_devil: Зранку ну нічого в себе не можу запхати, в обід шось трошки і то на мус, А підходить вечір і паніслась!!:girl_cray::girl_cray:
    За цілий тиждень тілько кільо і то зараз 3 вечори підряд зриваюсь!!Біда зі мною!!:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

• Подобається Подобається x 4
  19. Маруся-мама

Знаєте, як залиєте в себе 4 літри води то вже ні їсти ніц не захочете.
    Як в тому кавалку про москаля і українця, «бачиш москалю, ти пити хотів а не їсти...»

Мені в лікарні радили перед тим як годувати грудьми випивати склянку рідини і після того. Це сприяє обміну рідини.

• Подобається Подобається x 7
  20. Svetik

Svetik Well-Known Member

А мені вже місце в транспорті почали вступати:girl_sad:

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.