Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

а чотири батончики за раз, слабо??? :girl_haha::girl_haha:

я в понеділок задумала зважитись, місячні закінчуються,але чую,що кг зупинились трошки, не бачу вже такого результату, як наочатку було:girl_in_dreams:

ну нічо, до понеділка ще далеко, ще встигну вагу потішити:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 9
  2. Mandarynka

Mandarynka Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ!!!

може підкажете аптеку де купували?бо шукала в районі чорновола - нема:girl_cray:

• Подобається Подобається x 3
  3. Женічка

Женічка Well-Known Member

Mandarynka,вам не підкажу, я не львівська...

• Подобається Подобається x 2
  4. Mandarynka

Mandarynka Well-Known Member

халепа:girl_cray:
    Дівчатка, хто зі Львова - поділіться де купували мумійо?

• Подобається Подобається x 1
  5. Jasmin

Jasmin :)

Я купувала в аптеці доброго дня, але вона аж в рясному. Мумійо там було лише в таблетках. Дуже хочу знайти в капсулах:girl_cray:
    Може хтось підкаже телфон якоїсь аптечної довідки, де мене скерують за тим мумійом в капсулах??? буду дуже вдячна:girl_curtsey:

6. Масік

Масік Well-Known Member

Я вчора купила мумійо в аптеці на городоцькій біля ц.Анни напроти 11 школи Сальве мережа аптек здається . Вартість 22 грн за 30 таблеточок. Вчора спробувала кремчик з мумійо , чи то самонавіювання чи то і справді жирочок тане :) Але зранку я відчула таку легкість !!! Зараз берусь за вправи .

• Подобається Подобається x 8
  7. Лянка

Лянка Well-Known Member

Я купувала на проспекті Шевченка (велика аптека на повороті на Дудаєва):girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 5
  8. kitka

kitka Well-Known Member

А я вагу сьогодні купила електронну:girl_curtsey:.
    Пам'ятаю, що останній раз важилася десь у березні, то було 72 кг. А сьогодні маю 69,5 (але то повністю в одязі, бо на роботі).

• Подобається Подобається x 11
  9. kati

kati Well-Known Member

дівчата, як я маю вечеряти. От зараз пообідала, салат, більше нічого не хочу. В 16 йду за малим в садок.....і все будем з ни гуляти до 20. Я лишаюсь без вечері:sad:

10. kitka

kitka Well-Known Member

То якось в тебе досить зміщено...А чого ти не обідаєш скоріше? Тоді би могла спокійно ще о 16-й поїсти. А так, навіть не знаю... Якби приходили ви в 19-й, то ще би могла спокійно повечеряти. А в 20-й - то поки туди сюди, то їсиш вже напевно в 20.30, нє? Але й на лавці не будеш сидіти їсти, хіба би то не знаю, що було...

• Подобається Подобається x 4
  11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я вчора трохи "зірвалась" у неповному розумінні - дуууже добре повечеряла у 17.30 (сама з2їла півкаструлі (!!!!) рагу овочевого):ninja: ,коли йшла спати, то відчувала себе так, ніби щойно поїла - коротше, переїлась я....всю ніч крутилась - дискомфорт, зранку те саме....так я з горя дола пів-банки згущонки, що залишилось, запила те все чаєм і мене зараз тошнить:8:. Висновок - більше так не робит....сили тепер до їдження щось не ті - раніше наїлась б отак і нічо....

• Подобається Подобається x 9
  12. Макарена

Макарена Well-Known Member

Я приготувати собі все красивенько і з малим зайти на 5 хв і позакидувати вечерю, поки він буде пити (чи не буде?):girl_smile: або зайти кудись повечеряти?:girl_sad: я так роблю...

13. kati

kati Well-Known Member

снідала в 10, обідала в 14, бо скорше аж ніяк не хочеться.
    спробую в 16 перед виходом зїсти чорниць, мушу триматись.

• Подобається Подобається x 6
  14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А з собою в дорогу взяти?
    Накраяти огірочок на чотири такими полосками, моркву полосками, редиску, в баньочку сир або йоґурт і поки гуляєте хрумаєте. А ще яблучко в торбу кинути. І звичайно ж пляшку води.

• Подобається Подобається x 6
  15. vanilia

vanilia Miracles are real

Цікаво :) Бо я його в різних аптеках купляла і було :) В таблетках. Десь біля 20 грн за упаковку. В центрі в котрійсь аптеці купляла (точно вже й не скажу в котрій, на жаль), на Дністровській купляла...

Дівчата, ви тут про шоколад говорили :) Я дивом дивуюся як ви можете їсти молочний шоколад :girl_cool: Я якщо і їм, то лише чорний і то не менше 72% какао :girl_cool: Я від минулого літа на молочний шоколад (і всі цукорки з молочнгим шоколадом) дивитися не можу. Сама не знаю чому :girl_crazy: Засолодкий він.

• Подобається Подобається x 4
  16. Макарена

Я сьогодні вранці швиденько давай снідати, щоб солодкого наїстися і, щоб ще канапка влізлася, але якось воно мені не пішло так, як я мріяла. Ех, не та чукуляда зараз в нас...Чи то я не ту купляю...Одним словом, задоволення ніякого, ще й канапка не влізлась:girl_mad:
    Ще купила мумійо. В таблетках, чомусь про капсули вони не чули...:girl_sad: Але якесь в мене дешеве 11 грн з копійками за 30 шт., може не те? Чи то у вас які аптеки супермодні?

17. vanilia

vanilia Miracles are real

Нічого собі дешеве :) нормальне :girl_crazy: Я за 20 грн купляла. А скільки таблеток в упаковці?

18. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Щось мої кг зовсім не хочуть мене покидати...:girl_cray: Сьогодні день почала з суничок ,зараз хрумаю яблуко...Їсти хочу.... Тре той голод виганяти:girl_devil:

19. kati

kati Well-Known Member

:haha:)))))) уявила собі ту картину. Та нє Маруся( батьківна) в нас так не ходять тут з їжею по вулиці.
    :girl_sad:

20. Макарена

30 штук.
    Я так зрозуміла, що є різна маса таблеток, тому і ціни коливаються. В мене - 0,2 гр.

Статус теми:
Закрита.